Ben evli değilim, en yakın kız arkadaşım evlense yüzünü bir daha eşi olmadan göremeyecek miym?Evli bir eşin bekar arkadaşlarla takılması bana göre normal değil.Beraber gezmeniz ve ya bir aile dostuna gidersiniz onlar ayrı konuşur siz ayrı konuşursunuz.Demek duyulmasını istemedikleri şeyler var ki ayrı takılıyorlar.Gidecekseniz her yere beraber gidin.Haftada 1 bile olsa gezen erkeği kimi kabul eder kimi kabul etmez.Ben de hergün iş çıkışı koşa koşa bana gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen eş isterim.:) Konuşursun sen de hallolur inşallah.
Ben bekar erkeklerden bahsediyorum :) biliyorsunuzdur erkeklerin aklı ve fikri biz kadınlar gibi çalışmıyor.Gittikleri yerler bir kafeyle sınırlı kalmıyor.Ben evli değilim, en yakın kız arkadaşım evlense yüzünü bir daha eşi olmadan göremeyecek miym?
Büyük bir şehirde yaşıyorum, eşlerinden yemek için izin alıp yemeğini aynı yerde yiyip sohbet muhabbet rakı balık falan sonra paşa paşa evine dönen çok arkadaşım var. Bence ön yargılı olmayın..Ben bekar erkeklerden bahsediyorum :) biliyorsunuzdur erkeklerin aklı ve fikri biz kadınlar gibi çalışmıyor.Gittikleri yerler bir kafeyle sınırlı kalmıyor.
istisnalara diyecek bişeyim yok zaten.Ben arkadaş çevremi kasdetmedim sadece.Allah ıslah etsin ben bu kadar önyargılı olmayayım peki ama siz de bu kadar iyi niyetli olmayın ummadık taş baş yarıyor.Büyük bir şehirde yaşıyorum, eşlerinden yemek için izin alıp yemeğini aynı yerde yiyip sohbet muhabbet rakı balık falan sonra paşa paşa evine dönen çok arkadaşım var. Bence ön yargılı olmayın..
siz de çalışıyor musunuz??
mesela ev hanımıysanız adam haklı. zaten her akşam bişeyler yapıyorsunuzdur. ama çalışıyorsanız sizinde hayatınız koşturmalıdır ve bu yaptığı normal olmaz o zaman.
Ben tek yaşadım 6sene,aklıma bile gelmedi korkmak:)Eşler haftada 1 2 free takılabilmeli diyorum ben de. Her gün olsa başka da, haftada 1den ne olacak?
Arkadaşları eşsiz geliyorsa o da eşsiz gider ki aksi durum daha sıkıcı olur.
12 falan da geç saatler değil ki, insanlar bi çay içmeye çıksa zaten 12den önce gelinmiyor eve.
Bir de lütfen gece yalnız kalamıyorum demeyin kızlar ya. Kapa balkonu kapıyı falan otur, nolacak evde? Allah korusun en kötü doğal afet olsa eşimin bana ne faydası olacak?
Çalışan insanlarda her akşam birlikteler. Bunun çalışıp calismamakla ilgisi yok ki..
ben değilim de ondan dedim. ha bu arada evde olan hatun günboyu dinlenir , enerjisi kalır yemek yapar hersey hazırdır eşi eve geldiğinde. ben de öyle olmuyor. eve git yemek yap ye kaldır, çamaşır, bulaşık derken eşimde çocukla ilgilenirken saat oluyor 23. yani vakit geçiremiyoruz hep. üstelik dediğim gibi her akşam evde de olmuyor eşim. olsa da rutin böyle.
Tamam bende çalışıyorum. Mevzu bu değil ki, ister çalışan olsun ister olmasın kadının mesaisi hiç bitmiyor. Gece yarısına kadar devam ediyor. Bunun sebebi ise dinlenmeyi kendine reva gören erkekler.
Evdeki kadın dinlemiyor bu aradada hele çocuk varsa. Akşama kadar çocuk + iş. Sonra akşam yemek, çocuk uyutmak , uyuduktan sonra kalan işler.
Yani kastettiğim çalışan , çalışmayan kadın değil mesele, erkekler.
haftada bir gün arkadaşları ile buluşması anormal değil.Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..
Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.
Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?