- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Sevgiden mi? Nasıl bir sevgi anlayışınız var, hayret verici bir durum. Sizi hiç doğru biçimde sevmediler mi? Bir insana şiddet uygulamanın bir sevme biçimi olduğunu nereden çıkardınız? Siz de yardım almalısınız gerçekten.Bu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/
Eşinizin açıklaması, yaptığı hareketten çok daha anormal, ben böyle birinin ruh sağlığından şüphe ederim. Gerçekten çok anormal bir hareket ve düşünce tarzı acilen doktora gitsin.Ah ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Adam şakadan ziyade daha çok korku filmi gibi bence de konu sahibinin bi ölü taklidi yapması gerek afedersiniz ayıdan kurtulmak için ölü taklidi yapılır ya onun gibi...Eşinizin kendi saka gibi bence bir daha yaptığında hafifcirpinip bayilmis gibi yapin bakalim ne tepki verecek
Gercektn benSiz önce eşinizle oturup durumu cıvıklaştırmasına(şaka yapıyorum ya gibi)izin vermeden tepkinizi dile getirin,gerekirse polisi arayacağınızı söyleyin.
Fayda etmiyorsa anneniz sertçe konuşsun,babanıza durumu anlatırsa işin kötüye gideceğini söylesin,hala fayda etmiyorsa zaten can güvenliğiniz için babanız sizi boşatsın bencede.İnsanın içi soğur ya ben gerildim burada.
Gercektten Bende cok gerildmSiz önce eşinizle oturup durumu cıvıklaştırmasına(şaka yapıyorum ya gibi)izin vermeden tepkinizi dile getirin,gerekirse polisi arayacağınızı söyleyin.
Fayda etmiyorsa anneniz sertçe konuşsun,babanıza durumu anlatırsa işin kötüye gideceğini söylesin,hala fayda etmiyorsa zaten can güvenliğiniz için babanız sizi boşatsın bencede.İnsanın içi soğur ya ben gerildim burada.
Nefes kesici bir koca,nesi kötüAnası babası buna işkence mı etmiş küçükken? Şiddet eğilimi ve psikolojik problemleri var .. Insan yanında yattığına güvenemeyecekse. . . Nefes bu nefes. Ne demek bi insanın nefesini kesmek. Nasil uyuyorsun yanında?
Ben o durumda daha çok korkarım,öldü diye ortadan kaldırmaya da kalkabilirAdam şakadan ziyade daha çok korku filmi gibi bence de konu sahibinin bi ölü taklidi yapması gerek afedersiniz ayıdan kurtulmak için ölü taklidi yapılır ya onun gibi...
Ooo bir de nefes kesici bir kadınBu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/
Ben de öyle düşünüyorum.Ben o durumda daha çok korkarım,öldü diye ortadan kaldırmaya da kalkabilir
Yani,yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi duruyor Allah korusunBen de öyle düşünüyorum.
Ya bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..
Mal mıdır nedirHafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Canım bu şekilde yaparsa büyük olasılıkla adamın hoşuna gidecek ve o da aynısını yapacak.Bu kadini oldurecek.Sonra da karim evi terketti diye polise başvuracak ..ve ya bir gazetede evli ve yirmili yaşlarda bir kadının gece kendisini balkondan attigi yönünde haber okuyacagizBir gecede derin uykusunda siz yapin ayni sakayi, madem saka anlasin ne kadar komik oldugunu.. cinnet asamasinda herhalde millet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?