Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Şaka komik olur. Eşinizin yaptığı işkenceye giriyor. Ben ciddiye alırdım yerinizde olsam. Bunu şaka zannedip, zevk aldığına göre psikolojik sorunları var. Bir gün dozunu tutturamayabilir.

Bu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/
Sevgiden mi? Nasıl bir sevgi anlayışınız var, hayret verici bir durum. Sizi hiç doğru biçimde sevmediler mi? Bir insana şiddet uygulamanın bir sevme biçimi olduğunu nereden çıkardınız? Siz de yardım almalısınız gerçekten.

Ah ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Eşinizin açıklaması, yaptığı hareketten çok daha anormal, ben böyle birinin ruh sağlığından şüphe ederim. Gerçekten çok anormal bir hareket ve düşünce tarzı acilen doktora gitsin.

Eşinizin kendi saka gibi bence bir daha yaptığında hafifcirpinip bayilmis gibi yapin bakalim ne tepki verecek
Adam şakadan ziyade daha çok korku filmi gibi bence de konu sahibinin bi ölü taklidi yapması gerek afedersiniz ayıdan kurtulmak için ölü taklidi yapılır ya onun gibi...

Gercektn ben
Gercektten Bende cok gerildm

Nefes kesici bir koca,nesi kötü

Adam şakadan ziyade daha çok korku filmi gibi bence de konu sahibinin bi ölü taklidi yapması gerek afedersiniz ayıdan kurtulmak için ölü taklidi yapılır ya onun gibi...
Ben o durumda daha çok korkarım,öldü diye ortadan kaldırmaya da kalkabilir

Bu bendede var. Sevgiden ama çok sağlıksız bir durum. Insana atak geçirtebilir. Esinisi bir ben anlayabilirim heral :/
Ooo bir de nefes kesici bir kadın
Allahım nasıl ailelerde büyüdünüz,yeminle kimlerle içiçe yaşıyoruz acaba korkuyorum artık
Ayy bir de hemşireymiş nolur doğru olmasın

Eşiniz ruhsal olarak sağlıklı birisi değil.Buyuk olasılıkla dışarıdan "Aşırı efendi,mülayim ,ağzı var/dili yok" şeklinde tanımlanabilecek ama hayvanlara gizli ortamlarda turlu işkenceler uygulayan ,şiddete çok eğilimli ,dürtü kontrolü olmayan birisi.Sizin nefesinizi kestiği süreler giderek artacak ve bir gün sizi öldürecek.Bu sürece kadar da sizin ruhsal dunyanizi yavaş yavaş zaten ölüme hazırlamış olacak.

Aklıma şey geldi...yılan besleyen bir kadın varmış yılanı son 1 aydır kadını sarıp sarmalıyor ve hiç yemek yemiyor Muş, veterinere gittiğinde gerçek anlaşılmış..yılan kadını yemek için onu oldurme alıştırmaları yapıyormuş megersem , aç kalma sebebide midesine onu almak icin..aman dikkat edin adam alıştırma yapıyor olabilir ..

Ya bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..

Amacı nedir?
Bazı erkeklerde değil de bazı insanlarda oluyor böyle. Normal olmayanlarda...

Bir gecede derin uykusunda siz yapin ayni sakayi, madem saka anlasin ne kadar komik oldugunu.. cinnet asamasinda herhalde millet..
Canım bu şekilde yaparsa büyük olasılıkla adamın hoşuna gidecek ve o da aynısını yapacak.Bu kadini oldurecek.Sonra da karim evi terketti diye polise başvuracak ..ve ya bir gazetede evli ve yirmili yaşlarda bir kadının gece kendisini balkondan attigi yönünde haber okuyacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…