Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Asiri mantikli ya, hic oyle bakmadim ben valla haklisin..

Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .
Çocuklar böyle şakalar yapmaz.
Yılların okul öncesi öğretmeniyim,arkadaşının ağzını,burnunu kapatıp onu nefessiz bırakarak korkutan ve bundan keyif alan bir çocuk görmedim.
'Çocuk gibi' benzetmeniz yerinde olmamış, söylemeden geçemeyeceğim.
Ayrıca böyle bir hareket şaka değildir,karşı taraf gülüp eğlenmediği gibi durumdan rahatsız.
Adam patolojik olarak hasta,açık,net.

Cinsellikte eğer iki tarafın da rızası varsa şiddet normal karşılanabilir.
Ama ortada karşılıklı istek ve rıza olması şart.

Ama durup dururken boğaza sarılmak işte bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok.
Hâlâ diyorsunuz ki kalbini kırmadan nasıl çözebilirim???
Sizde de ciddi sıkıntılar var bence.
Yarın obur gün bebeğiniz olsa aynısını yalnızken bebeğe yapmayacağı ne malum ?
Ki o küçücük savunmasız bebek daha çok haz duyar onun acı çekmesinden!
Böyle şeyleri basitleştiren kadınlara erkeklerden daha çok sınır oluyorum ben.
Kaldırın ortalığı ayağa arayın polisi tehditler savurun hadi bakalım birdaha yapabiliyor mu?

B buzkutlesi Anormal Psikoloji adlı ders kitabımızda kendisini nefessiz bırakan ve bundan cinsel olarak haz alan gerçek bir vakanın öyküsü vardı.
Çeşitli denemelerin ardından adam kendini öldürmeyi başarmıştı.
Bu durum patolojik olarak bir hastalık ve ne yazık ki böyle insanlar var.

Eşinizin psikolojisini düşünüp nasıl hareket edeceğim diye tedirgin olmaktansa kendi can güvenliğiniz için kaygılanmanızı ve dikkatli olmanızı öneririm, eşinizin ailesi ve kendi ailenizi lütfen durumdan haberdar edin.
Eşinizin acilen bir psikiyatri uzmanı ile görüşmesinde fayda var.

Böyle bir durumda benim çözümüm hemen boşanmak olurdu çünkü can güvenliğimin olmadığı bir evlilikten başka da bir beklentim olmazdı.

Asiri mantikli ya, hic oyle bakmadim ben valla haklisin..
Adam resmen kendisini ortaya koyuyor..."icimdeki şiddet egilimini böyle bastiriyorum" diyormus.Bu bastırmış hali yanii?! Karısını tokatlayan,yastıkla ..eliyle nefesini kesen adamın icinden geçenler acaba başka neler var? Bu adam aslında içinden geçenleri ortaya koyacak bir fırsat bekliyor ve yavaş yavaş bunun hazırlığını da yapacak.Bu kızımıza olmazsa başkasına yapacak.

ya manyak bebege de yaparsa bunu. hasta bence

Aynı şakayı evde akraba erkek yok mu ona yapsın

Kiyamam sana yaa. Canım şiddetin şakası egrisi dogrusu algısı düşünmesi sevmesi felan olmaz. Sana tavsiyem önce büyük bir olay çıkart. Sonra baktın ki kendini haklı gösteren konuşması davranışı varsa bu duzelmeyecegi anlamına gelir ve sakın böyle bir insana sevgini gösterme kendini kurtar. Kadinlar kocalarina Allahın emanetidir. O Allahin emanetine hıyanet ediyor.

saçmalamasın öyle şaka mı olur. her şey gelir aklına insanın. açıkcası annenizin yerinde olsam kızımı alırdım. insanın aklına her türlü şey gelir. şaka ayağıyla öldürür mü falan. nefessiz bırakana kadar şaka mı olur. sert bir şekilde tavrınızı koyun. hasta mıdır nedir ya psikoloğa gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…