- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Canım bu şekilde yaparsa büyük olasılıkla adamın hoşuna gidecek ve o da aynısını yapacak.Bu kadini oldurecek.Sonra da karim evi terketti diye polise başvuracak ..ve ya bir gazetede evli ve yirmili yaşlarda bir kadının gece kendisini balkondan attigi yönünde haber okuyacagiz
Çocuklar böyle şakalar yapmaz.Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .
Adam resmen kendisini ortaya koyuyor..."icimdeki şiddet egilimini böyle bastiriyorum" diyormus.Bu bastırmış hali yanii?! Karısını tokatlayan,yastıkla ..eliyle nefesini kesen adamın icinden geçenler acaba başka neler var? Bu adam aslında içinden geçenleri ortaya koyacak bir fırsat bekliyor ve yavaş yavaş bunun hazırlığını da yapacak.Bu kızımıza olmazsa başkasına yapacak.Asiri mantikli ya, hic oyle bakmadim ben valla haklisin..
ciddi bir vaka hemen uzaklaş tv izlerken hicbir sey yokken içindeki şiddet bilmem neyi... Çok sinir ettiAh ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
ya manyak bebege de yaparsa bunu. hasta benceİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Oyyyy doğru bu daha korkunç ama adamın bi şekilde aklı başına gelmeli yaaa iyi bi ders almalıBen o durumda daha çok korkarım,öldü diye ortadan kaldırmaya da kalkabilir
Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?