- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.595
- 798
Çocukların önde oturması zaten doğru değil. Arkada kemerini takar oturur.
Her isteğinin yapılması çok yanlış. Bu şekilde simartilan , hayirin ne olduğunu bilmeyen çocukla ileri ki yıllarda çok sıkıntı yaşarlar.
Burada sizin yapacağınız bir şey yok. Eşinize ne kadar çok cümle kurarsaniz o kadar çok üstüne düşer.
Sevmesi normal , ancak çekirdek ailesini düşünerek hareket etmek zorunda.
Her isteğinin yapılması çok yanlış. Bu şekilde simartilan , hayirin ne olduğunu bilmeyen çocukla ileri ki yıllarda çok sıkıntı yaşarlar.
Burada sizin yapacağınız bir şey yok. Eşinize ne kadar çok cümle kurarsaniz o kadar çok üstüne düşer.
Sevmesi normal , ancak çekirdek ailesini düşünerek hareket etmek zorunda.
5 yaşında bi çocuk nasıl ayırt eder ucuzu pahalıyı hem şok oldum hem ayar oldum. Dakika başı ağlar durur bunu istiyorum şunu istiyorum diye. Hayır dediğinde ki çoğunlukla denmez delirir saatlerce ağlar sonra yine dediğini yaptırır. Gelir ev ahalisine ayar verir. Hesap sorar. Öyle bir çocuk. Ben de bayılırdım yegene ta ki çocuğun durumunu tamamen öğrenene kadar. Artık o çocuğun yanlış yaptığı şeylere dahi kih kih gulunmesine, abuk subuk hareketlere irrite olur oldum. Konu sahibininki de kıskançlık falan değıl. Bu dengesizliklere ve saçmalıklara tahammül edemiyor belli ki.
""