Merhaba, eşim soğan, sarımsak, patlıcan dışında sebze yemez. Yani pişirdiğim hiç bir şeyde soğan, sarımsak kullanamıyorum. 2 yıllık evliyiz, 1 buçuk yıl kendime arasıra sebze yemeği yaptıysam, ona mutlaka kıymalı makarna, pilav, et, mantı yaptım. Çalışmama rağmen ona yeşilliksiz salata, kendime yeşillikli soğanlı salata yaptım. Ancak son bir kaç aydır artık bana gelenler geldi. Yumurtanın beyazını bile omlette istemiyor! Kendime ayrı omlet ona ayrı yapıyorum. Diyeceksiniz ki herkes kendi yemeğini yapsın, tamam onu da denedik, aynı anda mutfakta olunmuyor, aynı sofraya oturulmuyor o zaman da. Ne bileyim günde 4 tencere yemek pişer mi? En basiti çorbaya et suyu koyamıyorum sevmiyormuş, un kavuramıyorum, salçayı sevmez, su gibi tatsız tuzsuz yemek yiyoruz sürekli, zaten yorgun argın yemek yapıyorum, ona da burun kıvırınca delirecek gibi oluyorum.
Bugün de kıymalı gözleme yapayım dedim, onunkini soğansız yaptım, sofraya gittim ben benimkini pişirene kadar o yemiş kahve yapıyor kendine. Böyle evlilik olur mu? Basit gibi görünebilir ama tak etti canıma. Baba bir yol gösterin ne olur..