- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Ben de bunu çözene kadar zorlanmıştımKonudan alakasız ama mesajların altına beğen simgesini ve hunharca Gülen yüz ifadesini nasıl yapıyorsunuz? Amaryliss senin mesajını çok komik buldum ama tepki veremiyorum
Elalemin şeyiyle gerdeğe girilmez derlerşeyiyle işte ya anla.. eviyle..
Bize de çok yakın adreste vermiş yengeleri gibi çayınimi içsekSırf merakımdan Manisa Alaşehir tarafında kiralık evlere baktım. Bir sürü ev varmış yani. Başkasının evinde aylarca bedavaya oturmuşsunuz, teşekkür edeceğinize şikayet ediyorsunuz.
Ayrıca hem isminiz gözüküyor hem de nerede oturduğunuza kadar detay vermişsiniz. Dua edin de bir tanıdığınız okumasın buraları, başınız çok ağrır sonra.
Ben biliyorum o köyüBize de çok yakın adreste vermiş yengeleri gibi çayınimi içsekköyü çok merak ettim kiralik evi olmayan ama kocasının müdürü olduğu büyük marketi olan
Yine olmadıHayır koskoca müdür karısı değil
Koskoca müdürün çıtır karısı diyeceksin
Yaptım teşekkürler, hem de kalpli emoji yaptım mesajınıza .Ben de bunu çözene kadar zorlanmıştımBeğen tuşunun üzerine basılı tutun, orada seçenekler çıkıyor.
Ayranı yok içmeye atla gider s....Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Herkes bu üye kadar akıllı olamaz . Sen kimsin kiŞu konuyu okurken yeminle kahroldum. Eşim 1.5 sene işsiz kaldı, kuzenimin tatil evi var yaşadığım şehirde ,deniz kenarında ve ben gidip çökmedim. Ben nasıl çökmedim o eve? Kendime inanamıyorum. 1.5 sene bak aynı süre. Birşey diyen olursa da dayıma söylerdim küfreder boşver benim kızı derdi. Kuzenle de ilişkimi nasıl keserim diye sorardım burada. Mutsuzum şu an
Ev bulma işini çok uzatmışsınız. Bir an önce çıkın evlerinden. Eşinizin dayılarına bağlılığından dolayı devamlı maruz kalacaksınız o insanlara belli ki. Eşiniz anlayışlı bir insansa mesafeli olmak istediğinizi sık sık anlatın sohbet aralarında filan. Ve dediğiniz gibi düğünde bayramda mecbur kaldıkça soğuk ve mesafeli bir şekilde eşinizle birlikte kısa süreli görüşürsünüz. O zamanlarda da laf vermeyin, sıkı tutun ağzınızı. Taşıyabilecekleri sözleri, konuları açmayın, açıyorlarsa kapatın. Mesafeli olun ki sınırlarını aşamasınlarMrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Ban etmesinler ya, ben sevdim kendisini, yorumlar çok eğlenceliKonu sahibi nasıl hala ban yememiş
Demek çoğunluk aynı fikirde o yüzden şikayet edilmediBan etmesinler ya, ben sevdim kendisini, yorumlar çok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?