Eşimin yengeleri🤦‍♀️

İş olmadan, ev bulmadan evlenmek çok mantıksız. Neye güveniyorsunuz anlamıyorum. Koca şehirde illa köyde mi yaşamanız gerekiyor. Eşinizin işi oradaysa da başka yerden gidip gelemiyor mu? 1.5 sene çökmüşsünüz bedava eve, yengelere laf atıyorsunuz. Onların söz hakkı yok diyorsunuz bir de. Valla bazı kadınların zihniyetleri kadın düşmanı erkeklerden daha korkunç geliyor.

Konudan alakasız ama mesajların altına beğen simgesini ve hunharca Gülen yüz ifadesini nasıl yapıyorsunuz? Amaryliss senin mesajını çok komik buldum ama tepki veremiyorum

Konudan alakasız ama mesajların altına beğen simgesini ve hunharca Gülen yüz ifadesini nasıl yapıyorsunuz? Amaryliss senin mesajını çok komik buldum ama tepki veremiyorum
Ben de bunu çözene kadar zorlanmıştım Beğen tuşunun üzerine basılı tutun, orada seçenekler çıkıyor.

1.5 yıl nasil ev bulunmaz anlamadim.
Dayıların konuşmaları cok çirkin. Insanların evinde oturup birde eşlerini şikayetmi ettiniz?
Bedava oturmak iyi geldi demiyorsunuzda.
Neyse yengeler haklı bi an önce evden çıkarsanız yengeler ve dayilariniz devamlı sizin yüzünüzden tartışmak zorunda kalmaz.

Son düzenleme:
Elalemin şeyiyle gerdeğe girilmez derler şeyiyle işte ya anla.. eviyle..

Bunlar ama ev mev dinlemeden girmişler
Ben birinin evinde kalırsam eşimle, selamınaleyküm aleykümselam moduna giriyorum.
Konu sahibinin maşallahı var

Bize de çok yakın adreste vermiş yengeleri gibi çayınimi içsek köyü çok merak ettim kiralik evi olmayan ama kocasının müdürü olduğu büyük marketi olan

Bize de çok yakın adreste vermiş yengeleri gibi çayınimi içsek köyü çok merak ettim kiralik evi olmayan ama kocasının müdürü olduğu büyük marketi olan
Ben biliyorum o köyü

Yanlışlık bastım cevaplaya

Hangi köyde market var allah aşkına bide hangi köyde kiralık ev olur
Herkesin bağı bahçesi tarlası olur o bahçe içinde evi olur

Köyde bakkal olur kesin köyün bakkalı eşi dolasıyla sahibi olunca müdürü de oluyor

Kendi de müdürün karısı çıtır tülin

Ben biliyorum dediğim köy marketi olan kiralık evide olucak olan böylesine gelişmiş ülkemde tek bir yer geliyor aklıma

Polonez köy

Son düzenleme:
Köy, market müdürü, çıtırlık... Tatil köyü bikini güzeli yarışması mıdır ortam nedir?

Ayranı yok içmeye atla gider s....
madem ev tutacak maddi gücünüz bile yok, neden evlendiniz?

Şu konuyu okurken yeminle kahroldum. Eşim 1.5 sene işsiz kaldı, kuzenimin tatil evi var yaşadığım şehirde ,deniz kenarında ve ben gidip çökmedim. Ben nasıl çökmedim o eve? Kendime inanamıyorum. 1.5 sene bak aynı süre. Birşey diyen olursa da dayıma söylerdim küfreder boşver benim kızı derdi. Kuzenle de ilişkimi nasıl keserim diye sorardım burada. Mutsuzum şu an

Herkes bu üye kadar akıllı olamaz . Sen kimsin ki kadının kocası müdür müdür !!!!

Ev bulma işini çok uzatmışsınız. Bir an önce çıkın evlerinden. Eşinizin dayılarına bağlılığından dolayı devamlı maruz kalacaksınız o insanlara belli ki. Eşiniz anlayışlı bir insansa mesafeli olmak istediğinizi sık sık anlatın sohbet aralarında filan. Ve dediğiniz gibi düğünde bayramda mecbur kaldıkça soğuk ve mesafeli bir şekilde eşinizle birlikte kısa süreli görüşürsünüz. O zamanlarda da laf vermeyin, sıkı tutun ağzınızı. Taşıyabilecekleri sözleri, konuları açmayın, açıyorlarsa kapatın. Mesafeli olun ki sınırlarını aşamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…