Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Tavriniz ve bakış açınız hos degil, isterse 20 evi olsun bu kimseyi alakadar etmez. Istemiyorsa istemiyordur nokta. Ayrica ye gelerek niye laf düşmüyor kadin diyemi. Aile olduklarina gore ortak mülkte onlarında hakki var. 1.5 senede isteyen evi çoktan bulurdu. Bizede ev sahibi başka ev bakin demisti kisin ortasında 2 haftada bulduk. Sizde evin üzerine yatmak isinize gelmis. Bedava ev kalalım diye dusunmussunuz. Benimde evim olsa esimin yeğeni otursa ve çıkmasa Bende rahatsiz olurum. Dürüst olun kendinize lütfen. Yengelere suç bulmayın.

Öyle bile olsa nereye kdr öle olabilir. Bilmeden yargilamayin. Benim buradn nsl cikmak istediğimi o tarz insanlarla nsl muhatap olmak istemedigimi tahmin bile edemezsin
Gerçekten bunu isteseydiniz o kadar lafa söze rağmen o evde oturmazdınız. Hadi oturdunuz peki kira veriyor musunuz?

Üslubunuza da dikkat edin , evlerine resmen çökmüşsünüz . Karı kocayı da birbirine düşürmeyin . Minnet edin biraz . Allah razı olsun vs deyin .
Demedigimi nerden biliyorsunuz. Ben buraya gelin geldim ben ister miydim peki onlari evlerinden edip burada oturmayı. Aileye girdigimden beri yengeleri laf sokuyor dayilarida gevsek. Beni tanimiyolardi daha yaptiklari o sakalari (kendilerince şaka) kaldirabilcegimi bilmiyolardi buna ragmn ypiolardi

Neden yengelerine laf düşmezmiş. Sizde gelinsiniz. O zaman size de laf düşmez. O yengeler dayılarınızın eşi. Bu durumda siz dış kapının dış mandalı olmuş oluyorsunuz.

Evin her odası bir dayiya ait olduğuna göre sizin eşyalarınız nerede? Yengeler tabi ki haklı, kadınlar gurbetten memleketlerine geliyorlar evleri varken başkasının evinde kalmak zorunda kalıyorlar. Belki evlerinde kaldıkları insanlar da onlara laf sokuyorlardir olamaz mı?
Dayılarin evi olmasaydı veya burada oturun demeseydiler planınız neydi?
Malım seni veripde mi kötü olayım vermeyip de mi kötü olayım konusu olmuş

Son düzenleme:
Gerçekten bunu isteseydiniz o kadar lafa söze rağmen o evde oturmazdınız. Hadi oturdunuz peki kira veriyor musunuz?
Kira teklif ettik almadi dayilari. Ev yok diyince niye inanmiyosunuz her kesim ayni dgl siz iki haftada buldunuz ben bulamadım yokk burada herkes coluguna cocuguna ev yapio kiralik ev nadir

3 tane yer yataklari vardi bska esyakari yoktu.

Insan içinde lafini yaparak rencide ederej evin lafini yapmak düşmez evime kahve icmeye geldiklerinde usluplu bi şekilde benimle konusabilirlerdi.

Dayılar ne gibi kiyaslama yapıyor ki, ki. Daha çıtır muhabbeti geçiyor aranızda ?

Tabi siz yeni gelin olarak çıtırlıgı kimseye kaptirmazsiniz.

Yengeler laf sokar , dayılar da gevşek (!!!!!!) olabilir . Siz ayaklarınızın üzerinde dursaydınız da madem evlendiniz kendi evinize çıksaydınız .
Bizim Antalya’da küçük bir evimiz var , tatilde kafamız rahat etsin diye aldık . Sizin gibi yeni gelin gelse otursa , ben de görümcemlere kalmaya mecbur olsam sinir olurdum .
Erkekler mal mülk sahibi olurken , eşler de evde idare ediyor . Pazar parasından tasarruf eder . Yok yengelere laf düşmezmiş .
Ban yemeyecek olsam vallahi denilecek çok şey var . Müge Anlı’nın dediği gibi senin evin yok ki !!!! Hala benim evimde diyorsunuz

Insan içinde lafini yaparak rencide ederej evin lafini yapmak düşmez evime kahve icmeye geldiklerinde usluplu bi şekilde benimle konusabilirlerdi.
;Bence düşer. Çünkü onların evi. size laf düşmez çünkü sizin eviniz değil

Ağizlari açik birakan, tovbe bismillah bir konu daha a dostlar..

Nasil mesafe koyarim dedigin kisilerin evinde 1.5 yildir BELEŞE oturuyorsun farkinda misin?

Kalacak yerleri var diyorsun da e varsa var, bu seni ilgilendirmez ki.. Demek ki istemiyorlar kalmanizi. Kendi mallari degil mi?? isterlerse hic kullanmadan curumeye birakirlar. Mecburlar mi sizi 1.5 yil kira vermeden oturtmaya?

Bastan insanlik yapalim, yardimimiz olun yeni evlilere, nasil olsa 5-6 ay icinde ev bulup cikarlar diye dusunmusler ama siz eve cokmussunuz resmen.

Konu sahibine sinir olduğum konulardan biri oldu bu da. Yukarıda yazmışlar, ben de yazayım. Yengelerin isterse 10 tane evi olsun. Hepsi de boşta olsun. Yine de sizi orada istemediklerini söyleyebilirler. İstemeyebilirler. Ve şahsi fikrim, bence onlar size ima etti birkaç kere, artık evden çıkmanızı istediklerini. Fakat siz anlamazliga vurdunuz. E onlar da artık başkalarının yanında söylemeye başlamışlar belki utanırsiniz diye. Ayrıca burada "yengelere laf düşmez" yazdığınız gibi onların yanında da bu tarz imalarda bulunuyorsaniz, son derece haklılar sizi istememekte. ( Yengelere laf düşmezmiş, o kadar sinir oldum ki bu lafınıza)

1.5 yıldır nasıl ev bulamadınız?
Yani ben başka konularda da ev bulamama olayına denk geldim
Koca şehirde nasıl ev bulamaz insanlar.
Hem mutfak banyo sıfır olsun, hem kirası çok az olsun olunca bulunmaz tabi

Ben olsam evlerinden çıkardım bir an önce.

Bir kere dayilarin yaptigi cok yanlis, ev sadece onlarin degil eslerinin de. Eslerini razi etmeden niye size izin veriyorlar. Bence bir dk durmayin o Evde. Simdi bu yuzden bile kac kere basiniza kakarlar.

ayrica aklinizda olsun o karakterde dayilar bir verirse on tane alir. Ilerde gorursunuz muhtmelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…