Tatlim ilk ayda yoktu. Yoktu dedigim düzenli bir işiyoktu. Şuan var bu seferde ev yok bulunduğumuz yerde
Tavriniz ve bakış açınız hos degil, isterse 20 evi olsun bu kimseyi alakadar etmez. Istemiyorsa istemiyordur nokta. Ayrica ye gelerek niye laf düşmüyor kadin diyemi. Aile olduklarina gore ortak mülkte onlarında hakki var. 1.5 senede isteyen evi çoktan bulurdu. Bizede ev sahibi başka ev bakin demisti kisin ortasında 2 haftada bulduk. Sizde evin üzerine yatmak isinize gelmis. Bedava ev kalalım diye dusunmussunuz. Benimde evim olsa esimin yeğeni otursa ve çıkmasa Bende rahatsiz olurum. Dürüst olun kendinize lütfen. Yengelere suç bulmayın.Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
Gerçekten bunu isteseydiniz o kadar lafa söze rağmen o evde oturmazdınız. Hadi oturdunuz peki kira veriyor musunuz?Öyle bile olsa nereye kdr öle olabilir. Bilmeden yargilamayin. Benim buradn nsl cikmak istediğimi o tarz insanlarla nsl muhatap olmak istemedigimi tahmin bile edemezsin
Demedigimi nerden biliyorsunuz. Ben buraya gelin geldim ben ister miydim peki onlari evlerinden edip burada oturmayı. Aileye girdigimden beri yengeleri laf sokuyor dayilarida gevsek. Beni tanimiyolardi daha yaptiklari o sakalari (kendilerince şaka) kaldirabilcegimi bilmiyolardi buna ragmn ypiolardiÜslubunuza da dikkat edin , evlerine resmen çökmüşsünüz . Karı kocayı da birbirine düşürmeyin . Minnet edin biraz . Allah razı olsun vs deyin .
Neden yengelerine laf düşmezmiş. Sizde gelinsiniz. O zaman size de laf düşmez. O yengeler dayılarınızın eşi. Bu durumda siz dış kapının dış mandalı olmuş oluyorsunuz.Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
Kira teklif ettik almadi dayilari. Ev yok diyince niye inanmiyosunuz her kesim ayni dgl siz iki haftada buldunuz ben bulamadım yokk burada herkes coluguna cocuguna ev yapio kiralik ev nadirGerçekten bunu isteseydiniz o kadar lafa söze rağmen o evde oturmazdınız. Hadi oturdunuz peki kira veriyor musunuz?
3 tane yer yataklari vardi bska esyakari yoktu.Evin her odası bir dayiya ait olduğuna göre sizin eşyalarınız nerede? Yengemler tabi ki haklı, kadınlar gurbetten memleketlerine geliyorlar evleri varken başkasının evinde kalmak zorunda kalıyorlar. Belki evlerinde kaldıkları insanlar da onlara laf sokuyorlardir olamaz mı?
Dayılarin evi olmasaydı veya burada oturun demeseydiler planınız neydi?
Malım seni veripde mi kötü olayım vermeyip de mi kötü olayım konusu olmuş
Insan içinde lafini yaparak rencide ederej evin lafini yapmak düşmez evime kahve icmeye geldiklerinde usluplu bi şekilde benimle konusabilirlerdi.Birde yengeye laf düşmez demişsiniz ve 12-13 yıllık evli demişsiniz. Bir kadın kaç yıllık evli olmalı eşiyle ortak karar alabilmesi için yada kaç çocuğu olmalı? Aile olmak biz olmaktır sen ben değil
Ne anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yani
Dayılar ne gibi kiyaslama yapıyor ki, ki. Daha çıtır muhabbeti geçiyor aranızda ?Ne anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yani
Yengeler laf sokar , dayılar da gevşek (!!!!!!) olabilir . Siz ayaklarınızın üzerinde dursaydınız da madem evlendiniz kendi evinize çıksaydınız .Demedigimi nerden biliyorsunuz. Ben buraya gelin geldim ben ister miydim peki onlari evlerinden edip burada oturmayı. Aileye girdigimden beri yengeleri laf sokuyor dayilarida gevsek. Beni tanimiyolardi daha yaptiklari o sakalari (kendilerince şaka) kaldirabilcegimi bilmiyolardi buna ragmn ypiolardi
;Bence düşer. Çünkü onların evi. size laf düşmez çünkü sizin eviniz değilInsan içinde lafini yaparak rencide ederej evin lafini yapmak düşmez evime kahve icmeye geldiklerinde usluplu bi şekilde benimle konusabilirlerdi.
Allah aşkına3 tane yer yataklari vardi bska esyakari yoktu.
köyde ne iş yapıyor eşin meslek olarak? Neden ayrılamıyorsunuz oradan yaniKira teklif ettik almadi dayilari. Ev yok diyince niye inanmiyosunuz her kesim ayni dgl siz iki haftada buldunuz ben bulamadım yokk burada herkes coluguna cocuguna ev yapio kiralik ev nadir
Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Bir kere dayilarin yaptigi cok yanlis, ev sadece onlarin degil eslerinin de. Eslerini razi etmeden niye size izin veriyorlar. Bence bir dk durmayin o Evde. Simdi bu yuzden bile kac kere basiniza kakarlar.Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Giggles evi bulmadan mı evlenmişler ?
Beni aydınlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?