Eşimin yengesi 🤬

Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.

İnşallah başınıza gelirde biraz empati kabiliyetinizi geliştirirsiniz :)

Ee sizin probleminiz eşinizle kusura bakmayın.

Siz işin aslını yazın.
Sorun eşinizle , eşiniz onlara değer veriyor , size vermiyor diye düşünüyorsunuz .

Siz samimiyet kurmuşsun biz o samimiyeti kuramadık. Beni geçin eşimlede öyle bir samimiyet kuramamış. Kaç senelik evliler bir araya gelip konuşmuşlukları yok. Abisiyle bile öyle bir samimiyet yok.

Ooo beddua seansi basladi.
Neyinize empati yapacak?
Eltim bana x su yemegi sever dedi bunu soylemeye hakki yok hem de carsafli!!!!!! diye aglayacak mi herkes saniyorsunuz?
Eltiyi kiskanan sizsiniz sanirim.

Ooo beddua seansi basladi.
Neyinize empati yapacak?
Eltim bana x su yemegi sever dedi bunu soylemeye hakki yok hem de carsafli!!!!!! diye aglayacak mi herkes saniyorsunuz?
Eltiyi kiskanan sizsiniz sanirim.
Aynen benim

Sizin asıl derdiniz eşinizin ailesne değer vermesi, sizi dinlememesi. İnsanlara iki iyilik yaptınız diye size minnet etsin istiyorsunuz. Etmeyince de böyle oluyor işte. Kadın sizle muhatap olmuyor diye deliriyorsunuz. Ama asıl derdiniz eşinizi onlardan koparamamak,bin metre öteden de belli oluyor

başının çaresine bakabilen kaynina bakmak zorunda değil, evine çağırıp yemek yedirmek zorunda da değil. dinle örf ananeyi karıştırıyorsunuz.

abisi kardeş yerine koysa çağırır ya da kardesinin yaninda olurdu. elin kadını ister yapar ister yapmaz. sizi de ilgilendirmez. eşiniz rahatsız değilse boşuna gerilip eşinizle aranızı bozduğunuzla kalırsınız.

Siz niye bu kadar takıyorsunuz sizde abisiyle aynı şekilde konuşun eltinizle konuşmayın olsun bitsin önemli mi eltiniz

Aynılarını yapıyorsunuz ya asıl sizin iğrençliğinize ne demeli :)
Sizin eltiniz ne yapmis da aynilarini yapiyorsunuz asil igrenc sizsiniz diyebiliyorsunuz?
Sucu ne?
Yemege cagirmamaksa belki kendileri bile yiyecek bulamiyorlardi, esi calismiyor demissiniz
Kilo aldin demekse bu çok siradan bir muhabbet diyoruz
Esinizde gozu mu var da takiliyorsunuz bunlara, selam vermeyen vermesin diyoruz

Eltiniz sucu bunlar ve bu yuzden bu kadar igrenc oluyor oyle mi
Ay Allah herkesi iyi niyetli insanlarla karsilastirsin ya

insallah:)
igrencin de otesindesin. evli barkli ailenden bi kadina su yakistirmalarin hic oluyor mu en kisa zamanda iyilesirsin umarim. yoksa hem kendi yuvana hem esinin abisinin yuvasina sebep olursun sen.

İşte sorun esinizde . Siz bugün yengeyle yarın diğer yengeyle sorun yaşarsınız. Eşiniz konuştuğunuzda anlamayan birisi ise.
(Siz sorun var dediğiniz için diyorum.)

Ayrıca parayla imanın kimde olduğu bilinmez. Ben yine de çarşaflı vurgusunu anlamsız buldum

Uzak durun kafanız rahat etsin

Tam olarak neyinizi çekemiyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…