Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.Yengenin çarşaflı olduğunu neden vurguladıniz onu çok merak ettim.
Eşim bebek mi de insan ilişkilerine karisayim diye düşünüyorum ben. İnsanlarla mesafesini ayarlamasını her zaman eşimden beklerim. Çünkü 3. Şahısları kontrol edemeyiz hiç bir zaman.
İnşallah başınıza gelirde biraz empati kabiliyetinizi geliştirirsiniz :)ben eslerinizin kardesleriyle ilgili dusunceleriniz yakisiksiz deyince insanlar anlamamis gibi yapiyor ama gercekten cok yakisiksiz bu dusunceleriniz. boyle fesat dusunebiliyorsaniz herhalde konusma yeteneginiz de vardir. kadin x bu yemegi cok sever dediginde sakayla karisik aa sen nereden biliyorsun, guzel yapiyor musun yemegi ben sende yedigimizi hic hatirlamiyorum deyip gecseydiniz. bir daha soylemezdi.
surekli surekli sunun gozu kocamda mi bunun gozu bende mi dusunceleri benim midemi bulandiriyor.
Ee sizin probleminiz eşinizle kusura bakmayın.Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.
Siz işin aslını yazın.Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.
Siz samimiyet kurmuşsun biz o samimiyeti kuramadık. Beni geçin eşimlede öyle bir samimiyet kuramamış. Kaç senelik evliler bir araya gelip konuşmuşlukları yok. Abisiyle bile öyle bir samimiyet yok.Ay benim bu konulardan anladigim kbirader icin x şu yemegi sever dememek
Ne kadar cok takiliyorsunuz bunlara
Hee sever deyin gecin cok caninizi sikarsa esime cok yemek yaptin herhalde bi gün bana da yap da yiyelim deyin
Bu kulturde gobek yapmak evlenince hayatin duzene girmis, sana iyi bakilmis gibi ataerkil bir kalip dusunce iceriyo sanirim
Bence buna vurgu yapmis
Ben de kbiraderime bir sure sonra zayifladin galiba demistim cunku asiri kilo almisti
Eltim hıı bakamiyorum demek ki demisti
Ne sacma. cok kilo iyi bir sey degil ki kendisi de dert yaniyordu ama demek ki gobek=iyi bakilmak (!) gibi bir sey.
İnsanlari bir salin ya.
İki muhabbet de edemeyelim mi
Yani her elti dusman degildir, sizinle yarismak ya da laf sokmak gibi bir amaclari yoktur, kocanizda gozleri yoktur.
Cok siradan bir muhabbet alti ustu
Cok ayip ya.
Ooo beddua seansi basladi.İnşallah başınıza gelirde biraz empati kabiliyetinizi geliştirirsiniz :)
Aynen benimOoo beddua seansi basladi.
Neyinize empati yapacak?
Eltim bana x su yemegi sever dedi bunu soylemeye hakki yok hem de carsafli!!!!!! diye aglayacak mi herkes saniyorsunuz?
Eltiyi kiskanan sizsiniz sanirim.
Sevimsiz kıskanç insanlarBugün ne çok yenge yaptı forum..
Sizin asıl derdiniz eşinizin ailesne değer vermesi, sizi dinlememesi. İnsanlara iki iyilik yaptınız diye size minnet etsin istiyorsunuz. Etmeyince de böyle oluyor işte. Kadın sizle muhatap olmuyor diye deliriyorsunuz. Ama asıl derdiniz eşinizi onlardan koparamamak,bin metre öteden de belli oluyorAynen benim
Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.
Aynılarını yapıyorsunuz ya asıl sizin iğrençliğinize ne demeli :)Sevimsiz kıskanç insanlar
Boyle düşünürseniz hayatta cok üzülürsünüz siz siz olun giyinisiyle kişilerin davranışı, ahlakı vs ile ilgili asla baglanti kurmayin.Onu kastetme sebebim kitap kuran bilen insan bir Allahın selamını vermemek için bir sebebi yok?
Sizin eltiniz ne yapmis da aynilarini yapiyorsunuz asil igrenc sizsiniz diyebiliyorsunuz?Aynılarını yapıyorsunuz ya asıl sizin iğrençliğinize ne demeli :)
insallah:)İnşallah başınıza gelirde biraz empati kabiliyetinizi geliştirirsiniz :)
İşte sorun esinizde . Siz bugün yengeyle yarın diğer yengeyle sorun yaşarsınız. Eşiniz konuştuğunuzda anlamayan birisi ise.Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.
Uzak durun kafanız rahat etsinNerden başlıcağımı inanın bilmiyorum kaynanam ve kayınpederim eşime hamileyken başka bir kadınla dost hayatı yaşamaya başlamış eşim babasız büyümüş yani. Büyüdükten sonra köyden şehire okumaya gelmiş, okulu bittikten sonra staj gördüğü yerde kaldı ve kendi işini yapıyor evlenmeden öncede kendi evine çıkmıştı abisi de ona 2, 3 mahalle arkada oturuyor (evli) ve hiçbir zaman abisinin eşime bir desteği olmadı eşimin oldu maddi durumları kötü diye ev kirasını bile ödedi. Normal bir günü geçin ramazan ayında bile kardeşini iftara çağırmadı, yemek bile getirmişliği yok. Anlıyacağınız ne abisiyle ne yengesiyle bir samimiyeti yok. Konuya giriyorum. Ramazan ayında köyde toplanmıştı erkekler yemekten sonra teravihe gittiler bu sıra da evde kadın kadına kaldık ve bana ne Allahın selamını verdi ne de hal hatır sordu (çarsafı bu yenge) herhangi bir problemimiz yoktu neyse hiiiç konuşmadık 4 saat oturduk bir kelam etmedik daha sonra erkekler geldi eşim içeri girer girmez yengesi birden ooo x göbek yapmışsın dedihalbuki eşim zayıf ve göbeği de yok ben dondum kaldım daha sonra vakit geçti yine benimle bir sohbeti yok devamlı eşime laf atıyor x şu yemeği çok sever senelerdir evlidir senelerdir eşim bekar evinde yaşamış 1 tane yemek götürmüşlüğü yok bunu söyleme hakkı var mı? Yoksa ben mi bu kadın için art diyet arıyorum. Amacını bana söyler misiniz ben mi yanlış düşünüyorum
Tam olarak neyinizi çekemiyor sizce?Dimi fındıkları var 2 sene onlar topladı bu sene biz toplucaz ve yenge ben daha köye gelmem (aylarda köyde kalan biri) zaten istemiyorlar beni diye söyleniyorfındık bitti iş bitti. ben çekememezlik diye düşünüyorum.
Hanım efendi uslubunuza dikkat edin ???Aynılarını yapıyorsunuz ya asıl sizin iğrençliğinize ne demeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?