eşimin yengesi öldü cenazesine gitmelimiydim????

mendi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
59
0
16
İstanbul
eşimin amcasının eşi öldü ve ben gitmelimiydimm.yengesiyle bir sorunum yoktu amcasıylada.sadece annemlerde kalıcaz diyince gitmedimm...
sizce ayıp olur mu?

eşimin amcasının eşi öldü ve ben gitmelimiydimm.yengesiyle bir sorunum yoktu amcasıylada.sadece annemlerde kalıcaz diyince gitmedimm...
sizce ayıp olur mu?

ilişkinizin boyutuna göre değişir, sık görüştüğünüz insanlarsa gitmeliydin, bayramda bile görüşmezdik diyorsan bence sorun olmaz cenazeye gitmemen

Önceki konularını bilmiyorum, açar mısın biraz? Mesela annemlerde kalıcaz deyince gitmedim diyorsun, kv ile problemlerin ne düzeyde? Bunları biraz anlatırsan daha iyi olur, daha çok fikir gelir...

bence çok ayıp olmamış. aynı şekilde benim de eşimin yengesi öldü geçenlerde cenaze ortamlarını kaldıramadığım için gitmedim.

bende kaldıramıyorum gülme krizim gelio benim insanlar ağlarkenn acaip bi durumum var aslında ama eşim anlamıo

kv çok konuşuo ve boş konuşuo hergün aynı şeyler artı beni istememişti düğünüm oldu kendi memleketimde gelmedi bile

Böyle zamanlarda cenazede bulunmakla,gidene olduğu kadar,kalana da görevimizi yapmış oluyoruz.
Yengeyi tanımıyor olabilirsin,hatta yenge hiç sevmediğin biri de olabilirdi.
Ama sonuç olarak o aileye bir yas düştü.Geride kalanlar üzgün,belki şaşkın ve desteğe ihtiyaçları var.
Artık olan olmuş,gitmemişsin ama en azından tek bir telefonla geçiştirme derim.Birkaç kez arayıp ilgilenmekte fayda var.

bende kaldıramıyorum gülme krizim gelio benim insanlar ağlarkenn acaip bi durumum var aslında ama eşim anlamıo

bence o ne dermiş aman ayıp mı olacakmış diye düşünme. Kendin düşün sadece. Sen bu durumdan mutsuz olacaksan ya da sinirlerin bozulacaksa hiç gitme. Bırak elalem ne derse desin. Eşin de bir şey derse ben cenaze ortamlarını kaldıramıyorum. Bağıra çağıra ağlamak geliyor içimden şimdi ben de öyle davranıp bir de cenaze sahiplerini üzmeyeyim dersin.

Böyle zamanlarda cenazede bulunmakla,gidene olduğu kadar,kalana da görevimizi yapmış oluyoruz.
Ama sonuç olarak o aileye bir yas düştü.Geride kalanlar üzgün,belki şaşkın ve desteğe ihtiyaçları var.
Artık olan olmuş,gitmemişsin ama en azından tek bir telefonla geçiştirme derim.Birkaç kez arayıp ilgilenmekte fayda var.

pişman oldum şimdi ama hiçbişekilde görüşmüyorum bikere gördüm onları ya bak çok fena oldum şimdi zaten kadına çok üzülüodum kanserdi

pişman oldum şimdi ama hiçbişekilde görüşmüyorum bikere gördüm onları ya bak çok fena oldum şimdi zaten kadına çok üzülüodum kanserdi

Bak şimdi,üzül diye söylemedim.Kınanacak bir durumun da yok.
Gençsin,düşünememişsin.Kayınvalidede kalmaya odaklanmışsın.
Bir dahaki sefere cenazenin anlamını farklı düşünürsün belki.

Amcanın çocukları varsa onları arayabilirsin ve tabii amcayı...
Kayınvaliden aracılığıyla taziye bildirmekle kalma,bizzat kendin üzüldüğünü bildir.
Sesini tanımıyor olabilirler,olsun.Açarsın,ben filancanın eşiyim dersin.
Böyle zamanlarda arayanlar da yürek ferahlatıyor.Hele dua okursan ve okudum dersen,inan makbule geçer.

benimde 3 ay önce dayım öldü annesi babası aramadılar babamı annemi beni aradılar sadece

eşimin yengesi ölse bende giderdim ister bir kere görmüş olayım ister aramızda kavga çıkmış olsun ister orda küs olduğum insanları görecek olayım ölüm bu çünkü giderdim

Bak şimdi,üzül diye söylemedim.Kınanacak bir durumun da yok.
Gençsin,düşünememişsin.Kayınvalidede kalmaya odaklanmışsın.
Bir dahaki sefere cenazenin anlamını farklı düşünürsün belki.

Amcanın çocukları varsa onları arayabilirsin ve tabii amcayı...
Kayınvaliden aracılığıyla taziye bildirmekle kalma,bizzat kendin üzüldüğünü bildir.
Sesini tanımıyor olabilirler,olsun.Açarsın,ben filancanın eşiyim dersin.
Böyle zamanlarda arayanlar da yürek ferahlatıyor.Hele dua okursan ve okudum dersen,inan makbule geçer.

evet haklısın aricam şimdi numaralarıda yok bulucam şimdi 118den arıyorum tşkler

Back
X