Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin amcasının eşi öldü ve ben gitmelimiydimm.yengesiyle bir sorunum yoktu amcasıylada.sadece annemlerde kalıcaz diyince gitmedimm...
sizce ayıp olur mu?
bende kaldıramıyorum gülme krizim gelio benim insanlar ağlarkenn acaip bi durumum var aslında ama eşim anlamıo
Böyle zamanlarda cenazede bulunmakla,gidene olduğu kadar,kalana da görevimizi yapmış oluyoruz.
Yengeyi tanımıyor olabilirsin,hatta yenge hiç sevmediğin biri de olabilirdi.
Ama sonuç olarak o aileye bir yas düştü.Geride kalanlar üzgün,belki şaşkın ve desteğe ihtiyaçları var.
Artık olan olmuş,gitmemişsin ama en azından tek bir telefonla geçiştirme derim.Birkaç kez arayıp ilgilenmekte fayda var.
banada dediki giderken hemen yaz kadınlar kulübüne bak bakalım seni nasıl kınayacaklar dedi
pişman oldum şimdi ama hiçbişekilde görüşmüyorum bikere gördüm onları ya bak çok fena oldum şimdi zaten kadına çok üzülüodum kanserdi
Böyle zamanlarda cenazede bulunmakla,gidene olduğu kadar,kalana da görevimizi yapmış oluyoruz.
Ama sonuç olarak o aileye bir yas düştü.Geride kalanlar üzgün,belki şaşkın ve desteğe ihtiyaçları var.
Artık olan olmuş,gitmemişsin ama en azından tek bir telefonla geçiştirme derim.Birkaç kez arayıp ilgilenmekte fayda var.
Bak şimdi,üzül diye söylemedim.Kınanacak bir durumun da yok.
Gençsin,düşünememişsin.Kayınvalidede kalmaya odaklanmışsın.
Bir dahaki sefere cenazenin anlamını farklı düşünürsün belki.
Amcanın çocukları varsa onları arayabilirsin ve tabii amcayı...
Kayınvaliden aracılığıyla taziye bildirmekle kalma,bizzat kendin üzüldüğünü bildir.
Sesini tanımıyor olabilirler,olsun.Açarsın,ben filancanın eşiyim dersin.
Böyle zamanlarda arayanlar da yürek ferahlatıyor.Hele dua okursan ve okudum dersen,inan makbule geçer.