Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

candy67

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
78
-46
16
Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden birkaç hafta önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra. Evlendikten birkaç ay sonra yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle 3 oluyor neredeyse. Evlenmeden önce eşime çok genç olduğumu zaten çocuğun senle yaşamadığı için de mantıklı olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, devamlı gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor.

Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden birkaç hafta önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra. Evlendikten birkaç ay sonra yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle 3 oluyor neredeyse. Evlenmeden önce eşime çok genç olduğumu zaten çocuğun senle yaşamadığı için de mantıklı olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, devamlı gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor.

Şu an 22 yaşındaymışsınız. Reşit olmadan, sizden 20 yaş büyük bir adamla mı beraber oldunuz ?

Babasının evi sonuçta. Niye gitsin. Evin tüm işini siz mi yapıyorsunuz?

Yasiniz 22mi cidden ?
Ne yapilir bilemedim. Sorumsuz biri gibi.. universiteyi birakip geldi diyorsunuz. Ne yapiyor peki ? Evde mi tum gun ?
Ben 30 eşim 50 yaşında. Ben 26 yaşındayken sevgili olduk, bu sene ben 31 o 51 oluyoruz. 5 sene oluyor. Tüm gün evde, babamla çalışacağım diyor. Babasıyla çalışıp planı yine bizle yaşamak gibi. Bilgisayar oynuyor genelde.

Yaşınız gerçekten 22 ise ve 5 senedir beraberseniz eşinizin yetişkin çocuğundan önce pedofili eşinizle probleminiz olması gerekmez mi?
Yaşım 22 mi yazmışım ? Yaşım 30. Bu yıl sonuna dogru 31 oluyorum.

Napmalısınz sorusuna cevabım:" hiçbir şey yapamazsınız" evlenirken bilmiyor muydunuz? derdiniz neydi 20 yaş büyük çocuklu biriyle evlenirken hiç mi öngöremediniz bunları... Babasınında evi git diyemezsiniz ama eşiniz düzgün bir dille anlatabilir sorumluluğunu bilmesi gerektiğini...

Babasının evi sonuçta. Niye gitsin. Evin tüm işini siz mi yapıyorsunuz?
Evlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamak istemediğimi söyledim. Aileminde hoşlanmayacağını söyledim. Önceden aldığımız karar buydu ve kabul edilmişti. Yetişkin bir birey ve ben istemediğimi önceden söylemiştim.

Ben 30 eşim 50 yaşında. Ben 26 yaşındayken sevgili olduk, bu sene ben 31 o 51 oluyoruz. 5 sene oluyor. Tüm gün evde, babamla çalışacağım diyor. Babasıyla çalışıp planı yine bizle yaşamak gibi. Bilgisayar oynuyor genelde.

Orası aile evi. Çocuklu biriyle evlendiğiniz zaman otomatik olarak o saydığınız biz'e siz kocanız ve kocanızın çocuğu dahil olur.

Eğer böyle aynı evde yaşamak sizi rahatsız edecekse, bunu en başından düşünecektiniz. Ne hakla çocuğu kendi evinden göndermeye kalkıyorsunuz? Orasının sizin olduğu kadar onunda evi.

Tek şikayet edebileceğiniz şey ev işlerinde çocuğun evi dağıttığı olabilir.

Evlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamak istemediğimi söyledim. Aileminde hoşlanmayacağını söyledim. Önceden aldığımız karar buydu ve kabul edilmişti. Yetişkin bir birey ve ben istemediğimi önceden söylemiştim.
Istemiyorsaniz evlenmeseydiniz. Reşit olur olmaz ayrı eve çıkma kültürümüz yok. Evlenene kadar ebeveynlerimizle yaşıyoruz. Babası da ebeveyn olduğuna göre paşa paşa yaşayacaksınız.

20 yaş büyük bir adama aşık mı oldunuz gerçekten?
Evet çok genç görünüyor yaşından, çok başarılı biri. Ben yaşımdan olgun insanlarla anlaşıyorum malesef… benim de ailemin durumu iyi. Başta istemediler ama eşimi tanıyınca çok sevdiler

Yani kusura bakmayım böyle saçma bir fikri hangi anne baba ciddiye alır? Çocuklu biriyle evlenmek demek, bu çocukla aynı evde yaşamayı göze almak ve kabul etmek demektir.

Yok karar marar nedir akıl var mantık var. O evde sizden çok çocuğun hakkı var, babasının yaşadığı yer. Tabiki babası nereye çocuk oraya.

O zaman çocuksuz adamla evlenecektin.

Istemiyorsaniz evlenmeseydiniz. Reşit olur olmaz ayrı eve çıkma kültürümüz yok. Evlenene kadar ebeveynlerimizle yaşıyoruz. Babası da ebeveyn olduğuna göre paşa paşa yaşayacaksınız.
Bir insanın tek ebeveyni olmuyor.. yine de siz bilirsiniz:) annesiyle yaşıyordu ve ben o şartla evlendim. Ayrıca eşim annesinin evinin masraflarını vs de ödüyordu sırf oğlu rahat etsin diye ona rağmen bize geliyordu. Artık ödemiyor tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X