Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence silinmesi lazım, bahsi geçen başkasının hayatı ve mahkeme kararıyla sildirebilir diye biliyorum. Moderatörler de silebilir. Herkese dava açabilir burada hatta🙄😬

Bana açsın gülüm söyle o arkadaşına,

Çetin ceviz gold VS üvey oğlunu istemeyen üye

Kızlar sizde mahkemeye gelin, izleyin bizi yalnız bırakmayın

Mallar eşit dağıtılmaz. Çocuklar mirasın yüzde 75ini alır. Medeni kanunu açıp okuyabilirsiniz. Veya en temizi avukata danışmanızdır. Bahsettiğiniz eşitlik kardeşler arasındaki cinsiyet gözekmekszin dağıtılan paydır. Ölen kişinin çocukları sağ ise şayet mirasın yüzde 75ini elini hatta tırnağını dahi oynatmadan otomatikman alır.
Bu konuyu ben açmadım mal dağıtımı dert etmekte bir tuhaf suan açıkçası kim başlattıysa.. benim babam vefat etti herkese eşit dağıtıldı mallar. Annemde bizle eşit oranda aldı. Ayrıca Maaşı da anneme kaldı. Konu içeriğinde bahsi gecen kişinin de çocuğu olacak ayrıca. Teorileriniz yanlış

Bu konuyu ben açmadım mal dağıtımı dert etmekte bir tuhaf suan açıkçası kim başlattıysa.. benim babam vefat etti herkese eşit dağıtıldı mallar. Annemde bizle eşit oranda aldı. Ayrıca Maaşı da anneme kaldı. Konu içeriğinde bahsi gecen kişinin de çocuğu olacak ayrıca. Teorileriniz yanlış
Ya hala devam ediyorsunuz ama artık inat etmeyin, kanun belli. Çocuklar %75 payı lendi aralarında bölüşür isterse 100 çocuk olsun. Es de %25 alir. Bu kadar.

Kendinizi rezil ediyorsunuz. Lütfen daha fazla yazmayın konuyu kapatıp hesabınızı silin gidin. Konu hep kalacak zaten, ona yapabileceğiniz bir şey yok. Korkup benim değil arkadaşımın konusu dediniz ama kendiniz olduğunu herkes anladı kimse salal değil burada. Kimseye dava acmayacaginizi da herkes biliyor. Eşinizin kulağına gitse sorun yaşayacaksınız, daha fazla uzatmadan tavsiyemi dinlemeniz iyi olur yoksa boşuna tadınız kaçacak.
Siz karar veremezsiniz buna. Hakaret edenlerin ekran resmini aldım. Satılık aileler satılık kadınlar ve sübyancı yazamaz kimse kimseye. Size mi kaldı ne yapacağım ? Konuda bahsi geçen kişinin eşinin de haberi var olaylardan doğal olarak dimi 🙄 aile yalnız kalmak istiyor ya hani.

İyi de bunu kabul ederek konu açıyorsunuz, hatta site kurallarına göre başkası adına konu açmak ve bir hesabı iki kişi kullanmak da yasak diye biliyorum.
Kuralları kabul ederek üye olduğumuz bir site sonuçta.

Diğer üyelerin kendi aralarında konuşmalarını hakim baz alıp ceza verir mi, bilmiyorum ama isim cisim yok, herkes anonim. Davaya konu olacak unsur göremedim ben yorumlarda, isterse açar tabii, hakim karar verir ona göre.
Ben bunu bilmiyordum. İyi ki kendi konumu arkadaşımın ya da kuzenimin başına geldi diye açmamışım 😆

Üvey oğul evde istenmiyor ya, o evde arkadaşınızdan daha çok hakkı var kalmaya. Onu anlatmak istemiş arkadaşlar o yüzden mal konusu açılmış

Ya hala devam ediyorsunuz ama artık inat etmeyin, kanun belli. Çocuklar %75 payı lendi aralarında bölüşür isterse 100 çocuk olsun. Es de %25 alir. Bu kadar.
Biz eşit olarak paylaştık diyorum algılama sorununuz mu var.? Babam vefat etti eşit paylaştık bir okuduğunuzu anlayın siz önce ayrıca siz kimsiniz habire bana uzatma yazıyorsunuz anlayamadım???

Siz karar veremezsiniz buna. Hakaret edenlerin ekran resmini aldım. Satılık aileler satılık kadınlar ve sübyancı yazamaz kimse kimseye. Size mi kaldı ne yapacağım ? Konuda bahsi geçen kişinin eşinin de haberi var olaylardan doğal olarak dimi 🙄 aile yalnız kalmak istiyor ya hani.
Çok komiksiniz gerçekten hala devam ediyorsunuz arkadaşım diye 😆 umarım birileri sizinle ugrasir da eşiniz de görür gerçek yüzünüzü.

Neyse bi konunun daha sonuna geldik sen konuyu kilitlet konu sahibi onu hemen yapıyorlar

Kızlar siz de beni teselli edin masaj yapın bana uzaktan :)

Dün öz oğlunu yeni eşe atmaya çalışan kadın bugün üvey oğlunu evden atmaya çalışan kadınla uğraştım, yıprandımmmmmmm

Ben bunu bilmiyordum. İyi ki kendi konumu arkadaşımın ya da kuzenimin başına geldi diye açmamışım 😆

Valla doğruluğundan tam emin değilim ama sitenin bir köşesinde okumuştum diye hatırlıyorum. 😂 “kuzenim yazdı” ya engel olmak istediler sanırım 😂

Çok komiksiniz gerçekten hala devam ediyorsunuz arkadaşım diye 😆 umarım birileri sizinle ugrasir da eşiniz de görür gerçek yüzünüzü.
Siz baya hiçbir şeyden anlamayan biri olduğunuz için bana yazmayın :)) babam vefat etmis kadın bana mal dağıtımı öğretmeye kalkıyor

Valla doğruluğundan tam emin değilim ama sitenin bir köşesinde okumuştum diye hatırlıyorum. 😂 “kuzenim yazdı” ya engel olmak istediler sanırım 😂
Doğru okumuşsunuz, üyelik almak para ile değil, konu yazacak olan üyelik alır, komşusunun gelininin bibisinin kızının kızı için konu açmak yasak.

Neyse bi konunun daha sonuna geldik sen konuyu kilitlet konu sahibi onu hemen yapıyorlar

Kızlar siz de beni teselli edin masaj yapın bana uzaktan :)

Dün öz oğlunu yeni eşe atmaya çalışan kadın bugün üvey oğlunu evden atmaya çalışan kadınla uğraştım, yıprandımmmmmmm
Ben temiz don atlet getiririm üzülme.

Mahkemede üvey oğlanı tanık listesine yaz ama kesin. Böylece oğlan da mahkemeye gelir tam aile kaosu :D

Siz baya hiçbir şeyden anlamayan biri olduğunuz için bana yazmayın :)) babam vefat etmis kadın bana mal dağıtımı öğretmeye kalkıyor

3 kardeşsiniz galiba, 75 bölü 3 = 25. O yüzden eşit dağıtılmıştır. Tek çocuk olsaydınız 75’in hepsi sizin olurdu

Doğru okumuşsunuz, üyelik almak para ile değil, konu yazacak olan üyelik alır, komşusunun gelininin bibisinin kızının kızı için konu açmak yasak.

Komşusunun bibisinin kızının kızını ölümüne savunmak onlar için başka üyeleri tehdit etmek de suç mu hocam? bi arkadaş var da baya mağdur oldu da

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.
  • Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

İşte bunlar hep Amerikan filmlerini çok izlemek, magazin haberlerine çok takılmaktan. KVKK ile özel hayatı karıştırdınız sanirim. KVKK apayrı bir konu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X