- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
Şeyma Subaşı’na benzetmeler yaparak devamlı rencide etmeye çalışmışsınız. Benimki tehdit değil bilgilendirme oluyor. Sizin yazdıklarınızı size bildirdim.
Karaktersizsiniz… aradaki fark ailemin durumu iyi. Bende iyi bir okuldan mezun çalışan bir kadınım. Başkalarıyla bir tutmayın. Bana ettiğiniz hakaretleri ve yalan iftiralarınızı yaşamanız dileğiyle…
Siz ilk olarak hakaret suçundan dolayı suçlusunuz. Dediğiniz kişi evlilik dışı durumlar yaşamış biri. Bu iki insan bekarken birlikte olup evlenmiştir. Siz alakasız bir örnekle kişiyi rencide etmeye çalışmaktan suçlusunuz. Moderatör müdür site yönetimi midir msjla ulaşıp yorumlarınızı sildirmeniz tavsiyedir. Ayrıca Leyla Lydia Tuğutlu adlı oyuncunun fotoğrafını izinsiz kullanarak insanlara iftira içeren içerikler paylaşıyor olmanız suç.Özel hayatını ortaya atan sensin, yorum yapmayı açan sensin ben de yorum yaptım benzetme yaptım. Suçlu olan sensin.
Siz ilk olarak hakaret suçundan dolayı suçlusunuz. Dediğiniz kişi evlilik dışı durumlar yaşamış biri. Bu iki insan bekarken birlikte olup evlenmiştir. Siz alakasız bir örnekle kişiyi rencide etmeye çalışmaktan suçlusunuz. Moderatör müdür site yönetimi midir msjla ulaşıp yorumlarınızı sildirmeniz tavsiyedir.
Ayrıca Leyla Lydia Tuğutlu adlı oyuncunun fotoğrafını izinsiz kullanarak insanlara iftira içeren içerikler paylaşıyor olmanız suç.Siz silin, hem hakaret Hem tehdit hem rahatsız etme hem iftira dan dava açacağım size
Benim hiç bir suçum yok
Ayrıca Leyla Lydia Tuğutlu adlı oyuncunun fotoğrafını izinsiz kullanarak insanlara iftira içeren içerikler paylaşıyor olmanız suç.
Karaktersizsiniz… aradaki fark ailemin durumu iyi. Bende iyi bir okuldan mezun çalışan bir kadınım. Başkalarıyla bir tutmayın. Bana ettiğiniz hakaretleri ve yalan iftiralarınızı yaşamanız dileğiyle…
Ben sizin evden kovmaya çalıştığınız zavallı üvey oğlunuz değilim.
Ben 3 üniversite mezunu aklı başında biriyim.
Tehditleriniz sökmez bana.
Size ne ? Hayranıyım paylaştım iftira atan sensin
Evden kovmaya çalışma durumu yok, okumuyor çalışmıyor yazılmış ayrıca o anlamda da sorulmuş soru, sonuçta yetişkin biri, adı geçen kişi, çocuk yazılsa da bir yetişkin. Bahse sebep olan çift birbirini seven iki insan. Başka sorunları da yok yazılmış. Bu durum haricinde. Tek sorun bu ama ona rağmen ilişkiyi de asağılamıssınız. Ayrıca Şeyma subaşı’na benzetip satılık kadınlar satılık aileler yazmışsınız. Bu alenen suçtur. Siz kimsiniz ki satılık yazarsınız ne hakla???? Leyla Lydia hamımın haberi var mı fotoğrafının bu şekilde kullanıldığından menajerine bir soralım.Bu mesajınızı şikayet etmediğim için böyle yaptınız, şimdi de açık arıyorsunuz. Adliyede görüşürüz
Bana karaktersiz diyemezsiniz. Yasal haklarımı kullanacağım.
Evden kovmaya çalışma durumu yok, okumuyor çalışmıyor yazılmış ayrıca o anlamda da sorulmuş soru, sonuçta yetişkin biri, adı geçen kişi, çocuk yazılsa da bir yetişkin. Bahse sebep olan çift birbirini seven iki insan. Başka sorunları da yok yazılmış. Bu durum haricinde. Tek sorun bu ama ona rağmen ilişkiyi de asağılamıssınız. Ayrıca Şeyma subaşı’na benzetip satılık kadınlar satılık aileler yazmışsınız. Bu alenen suçtur. Siz kimsiniz ki satılık yazarsınız ne hakla???? Leyla Lydia hamımın haberi var mı fotoğrafının bu şekilde kullanıldığından menajerine bir soralım.
Çocuk değil resmi olarak yetişkin biri ve siz o kişinin ailesine satılık aile yazarak insanlar için de küçük düşürmeye çalıştınız. Evet İste bu bir suç. Daha da yazmayın. Yakında mahkeme kağıdı ulaşır size.Sor, suç değil olsa tüm forum siteleri ceza alırdı herkes hayranlık duyduğu ünlünün kamuya açık fotosunu paylaşabilir.
Suç olan onun taklidini yapmaktır. Ben Leyla yım diye insanları kandırmaktır.
Bakın ben boş biri değilim neyin suç neyin suç olmadığını da çok iyi bilirim.
Benle uğraşmayın, rahatsız ediyorsunuz beni.
Ayrıca o çocuğa yaptıklarınızı da mahkemede bir bir anlatacağım belki sizden kurtulur bu vesile ile.
Çocuk değil resmi olarak yetişkin biri ve siz o kişinin ailesine satılık aile yazarak insanlar için de küçük düşürmeye çalıştınız. Evet İste bu bir suç. Daha da yazmayın. Yakında mahkeme kağıdı ulaşır size.
Benim hakaretim yok sizin aile haklarına yönelik satılık vs bir sürü yazınız var geçmiş olsun. Leyla Lydia nın menajerine de mail atacağım. Onu da kirli işlerinize bulaştırdıgınız içinSize de hakaretten vekaletname veriyorum avukatıma
Benim hakaretim yok sizin aile haklarına yönelik satılık vs bir sürü yazınız var geçmiş olsun. Leyla Lydia nın menajerine de mail atacağım. Onu da kirli işlerinize bulaştırdıgınız için
Leyla lydia’nın fotoğrafını izinsiz kullanarak satılık kadınlar, satılık aileler yazmışsınız. Bekar iki insanın evlenmesine ise örnek olarak Şeyma Subaşı’nı vermişsiniz alakasız bir şekilde bu da suç. Çırpınmayın hepsini kaydettim. Başkasının fotoğrafını kullanarak başkasına hakaret etmek kirli bir durumdur evet.Karaktersiz dediniz bu hakaret
Atın suç değil. Kirli iş ha ? Bunu da ekran görüntüsünü alıyorum
Leyla lydia’nın fotoğrafını izinsiz kullanarak satılık kadınlar, satılık aileler yazmışsınız. Bekar iki insanın evlenmesine ise örnek olarak Şeyma Subaşı’nı vermişsiniz alakasız bir şekilde bu da suç. Çırpınmayın hepsini kaydettim.
Benim değil arkadaşımın konusu davayı da o açıyor size zaten geçmiş olsun:) onun hesabı olmadığı için sitede ben yazmıştım benim hesabım olduğu için burada. O da bu konu silinmezse, ve hakaret eden sizin gibi birkaç kişiye ve siteye dava açma hakkına sahip.Et ne olacak siz alelen suç işlediniz ben değil kendi aile problemlerinizin hıncını benden çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Böyle konular açtığınızdan eşinizin de haberi olacak
Benim değil arkadaşımın konusu davayı da o açıyor size zaten geçmiş olsun:) onun hesabı olmadığı için sitede ben yazmıştım benim hesabım olduğu için burada. O da bu konu silinmezse, ve hakaret eden sizin gibi birkaç kişiye ve siteye dava açma hakkına sahip. (Bana dahil dava açma hakkı var)İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?