Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kesin öyledir :)​

Herkese Açık ve Kolaylıkla Ulaşılabilen Bir Fotoğrafın Sosyal Medya Hesabından Alınarak, Başka Bir Profilde Yayımlanması Özel Hayata İlişkin Kabul Edilmemektedir.​

Görürsünüz zaten haberiniz olur öyle mi değil mi … İyi günler

Yalnız siz hakaret etmişsiniz. Üye size siz şeymasınız dememiş. Kendiniz soru sorup yoruma açmışsınız. Üstelik fotoğraf koyması yasak değil. Ben o kişiyim diye tek bir mesajı yok.

Yalnız siz hakaret etmişsiniz. Üye size siz şeymasınız dememiş. Kendiniz soru sorup yoruma açmışsınız. Üstelik fotoğraf koyması yasak değil. Ben o kişiyim diye tek bir mesajı yok.

Ki bir kişiye sen Şeymasın demek de suç değil :)

Evet değilim Leyla ama şikayet etse iyi olur ben de Leyla tuğutluyla tanışmış olurum hayranım kendisine

Fotoyu da Google yazıp buldum o kadar aleni bi fotosu

Ben hakaret mi etmişim nerede? Fake hesaplarla yanıtlar vermeyin lütfen. Konu sahibine satılık kadınlar, satılık aileler demiş. Bunu normal görüyorsanız sizde de sorun vardır. Bu itham normal mi? Kimse kimseye satılık kadınlar satılık aileler diyemez. Satılık kadınlar kimler? Şeyma Subaşına benzetilmiş, Oradan da konu sahibine de çoğul eki kullanarak lar yazmış ve onu da itham etmiş. Kadınlar kimler? Şeyma Subaşı tek bir kadın ya hani. Ne alakası var evlilik dısı bir ilişki mi var burada anlayamadım ??? Şeyma Subaşı üzerinden linç ettirmeye çalışmış iki alakasız konuyu. Bu da bir suçtur.

Ki bir kişiye sen Şeymasın demek de suç değil :)
Tabi ki değil anonim yazıyor. Üstelik arkadaşımın konusu benim değil yazmış. Yani konu sahibi kendisi olsa yine bir nebze ok dicem de. Ama açık hakaretle benzetme aynı şey değil.

Fake hesap değilim üyeye karaktersizsiniz diye mesajınız var. Hatta ben de şikayet etmiştim. O size sensin karaktersiz yazmamış. Bu durumda dava açınca kendinize dönmesi muhtemel.

Tabi ki değil anonim yazıyor. Üstelik arkadaşımın konusu benim değil yazmış. Yani konu sahibi kendisi olsa yine bir nebze ok dicem de. Ama açık hakaretle benzetme aynı şey değil.
Ben hakaret mi etmişim nerede? Fake hesaplarla yanıtlar vermeyin lütfen. Konu sahibine satılık kadınlar, satılık aileler demiş. Bunu normal görüyorsanız sizde de sorun vardır. Bu itham normal mi? Kimse kimseye satılık kadınlar satılık aileler diyemez. Satılık kadınlar kimler? Şeyma Subaşına benzetilmiş, Oradan da konu sahibine de çoğul eki kullanarak lar yazmış ve onu da itham etmiş. Kadınlar kimler? Şeyma Subaşı tek bir kadın ya hani. Ne alakası var evlilik dısı bir ilişki mi var burada anlayamadım ??? Şeyma Subaşı üzerinden linç ettirmeye çalışmış iki alakasız konuyu. Bu da bir suçtur. Dışarıdan birinin hakaret davası açma hakkı doğuyor evet bilginize..kimse birine satılık kadınlar satılık aileler diyemez

Fake hesap değilim üyeye karaktersizsiniz diye mesajınız var. Hatta ben de şikayet etmiştim. O size sensin karaktersiz yazmamış. Bu durumda dava açınca kendinize dönmesi muhtemel.

Kendine dönecek zaten sensin bile demedim bana diyemezsin dedim

İlk defa kanun nizam bilen birine çattı sanırım

Konu arkadaşınınsa(!) söyle ona da eşi oğlu hakkında yazdıklarını görünce aşk maşk kalmayacak aralarında

Bu yazdıklarınızın hiçbirisi suç değil. Bazı aileler satılık demek belirsiz bir kesime söylenen bir laf. Belli birini hedef almıyor. Alakasız bir kanun maddesi koyunca suç olmuyor. Çok komik gerekçeler yazmışsınız. İftiranın hukuki anlamından bile bihabersiniz :) ayrıca arkadaşınız (!) suç duyurusunda bulunarak kendi kendini ifşa etsin de kocası oğlu hakkında atıp tuttuğunu okusun daha iyi :) Onun dezavantajına olur. O toto yoktur onda.

Ayrıca karaktersiz yazmışsınız arkadaşa. Bu bir hakaret mesela.

Son düzenleme:

Mükemmelsiniz

Sen konu başlığının sahibine ‘Gold digger bir kadın alayım’ demiş eşi yazmışsın. Eşine gold digger yazmışsın. Bu ne demek? Böyle hakaretler etmedi kendinde hak mı sanıyorsun sen kimsin? Gold digger artı eşine de kılları pişmaniyeye dönmüş her yeri sarkmış gibi bilmeden fiziksel hakaretler yazmışsın. Hepsi suç teşkil ediyor. Merak etmeyin eşi de size ayrıca çok güzel dava açar :)

Konu sahibine gold digger ve Eşine orası burası sarkmış kılları vs vs bir sürü hakaret etmiş. Satılık aileler ve satılık kadınlar da yeter de artar zaten. Siz 3 kişi kendi yorumlarınızı kendiniz beğenen tuhaf ve komik bir guruhsunuz arkadaşınıza kagıt gelince de gülmeye devam edersiniz artık. Birbirinizi ağırlamaya devam edin. Eşine de hakaret etmiş adama da atacağım o da dava açacak bilginize

Sen konu başlığının sahibine ‘Gold digger bir kadın alayım’ demiş eşi yazmışsın. Eşine gold digger yazmışsın. Bu ne demek? Böyle hakaretler etmeyi kendinde hak mı sanıyorsun sen kimsin? Gold digger artı eşine de kılları pişmaniyeye dönmüş her yeri sarkmış gibi bilmeden fiziksel hakaretler yazmışsın. Hepsi suç teşkil ediyor. Merak etmeyin eşi de size ayrıca çok güzel dava açar :)

"Karaktersizsiniz" yazmadınız mı? Ayrıca fake hesap olup olmadığımı siteye sorabilirsiniz. Teknoloji gelişti. Nereden girdiğimi isterlerse görürler. Ya da ben telimi verip konum atarım hiç dert değil
Sizin suç dediğinizin hiçbiri suç değil. Anonim yazıyorsunuz yoruma açıyorsunuz. Başka bir duruma benzetme var ki Şeyma su başı evli değildi ben evliyim diyosunuz. Biriyle evli olmadan çocuk yapmak suç değil, değil mi? Kaldı ki sen şeymasın kesin dememiş.

Konuyu açan yoruma da açıyor sorun yok ama yorum yapan birine alenen hakaret eden sensin ceza da sana kesilecek. Eşin de ‘ konu neden açtın da bana bunları yazdırdın oğlumu nasıl istemezsin sen kimsin’ diyecek

Ben anonimim eşini tanımam o da beni tanımaz

eşini ve üvey oğlunu yoruma açan sensin fatura sana kesilir

Satılık kadınlar satılık aileler yazmış. Çoğul eki kullanmış bu konunun altında. Başlık sahibine ve ailesine hakaret etmiş. Başka başlık değil bu başlık altında. Okuduğunu anlamayan birisiniz bana daha fazla cevap vermeyin. Kimse kimsenin ailesine vs satılık yazamaz yazarsa karşılığını alır

Eşine ‘sübyancı’ yazmışsınız. Dava edebilir direkt sizi adam. Kılları her yeri sarkmış sübyancı yazmışsınız. Yetişkin iki insanın evliliğine ve adama direkt subyancı yazmışsınız. Suçlusunuz

Kimse bana karaktersiz diyemez, senin ailen satılık demedim .

Sen karşılığını alacaksın.

Ayrıca gold digger da hakaret değil ekşi ceosunun eşine de yazdılar eser yenenlerin eşine de ikisi de hayır öyle değiliz dediler hakaret değil yani

Gold digger : altın avcısı demek bilgin olsun

Yazma daha bana. Seninle muhattap olmayacağım.

Konuyu neden kendisi açmadı? Üyelik alabilirdi. Sizin başkalarının özel hayatını açıp bizi işletmediğinizi nereden bilicez? Ben mesela bir kaç kez gördüm bunu yapanı. Kendimi kandırılmış hissettim.

Konuya bu şekilde kendiniz gibi başlayan sizsiniz şimdi arkadaşım oluyor kuzenim yazmış gibi :)
Başka bir kişilik taklit ediyorsunuz

... Türkiye de tek zengin Acun mu hanımefendi:)) ...

Acun konusu açan da sizsiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…