Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi eşliğinin evdeki vazo ile benzer olduğunun farkindaysa ondan alınmış olabilir. Nasıl derin bir insansın katip. Hemen tahlil ettin psikolojisini. Helal sana.
Öylesiniz, yazmayın çok güzel yorumlar var gerçekten kaçırıyorum rica ediyorum

Ben genelde herkes ne yapmak istiyorsa onu yapmasından yanayım. Amaa sorumluluğunu almayacağın işlere kalkışmayacaksın. Evlat bu, evlenince atılıp satılabilen bir şey değil ki. Onu kabullenip ona göre karar vereceksin. Hem 20 yaş büyük çocuklu biriyle evleneyim, hem de çocuksuz adamla evlenmiş gibi yaşayayım olmaz. Yoksa herkes özgür istediğini yapsın.

Senin icin cocugu sokagami atsin.sen cocuk yapma bari adam seninlede ayrilirsa senin cocugunuda baska kadin istemez

Yardımcı var aslında:) düzenli gelen biri. Neyse anlaşılmadım

Gayet iyi anlaşıldınız. Hayatınızı bu noktaya getirmek kendi beceriksizliğiniz. Belliki kendinizin iyi eğitimi, düzenli geliri yok. Ama hayatta anca ya babanızın arkasına sığınacak ya da böyle kendisinden 20 yaş büyük bir amcanın "eşi" olmaya sığınacaksınız. Siz 26 yaşında, bu adamla büyük ihtimal düzeni var vs diye evlenmişsiniz. Kolaya kaçmışsınız. Hayatı yaşamaya cesaret edememişsiniz. 1 senede çocuklu amcayla evlenmişsiniz. Bunu öyle aklı başında, kendisini iyi yetiştirmiş, kendisine emek vermiş hiçkimse yapmaz.

Bugünde gelmiş kötü niyetle bir şeyler yazınca tepki aldınız, yok anlaşılmadım deyip kaçıyorsunuz. Gayet iyi anlaşıldınız. Herkes farkında niyetinizin. Ama işte bu istek zor. Çok zor. Biz karar aldık vs bahanelerini bu çocuklu adamlar hep sallarlar. Sen çocuklu adamla evlendiğin an, o çocuğu kaç yaşında olursa olsun kendi hayatına dahil ediyorsun.

Birde 50 küsür yaşında adamdan çocuk yapacakmış. Sanki acun ile evli. Herhalde evlenirken acunla evlendiğini sandınız.

Profil bilgilerinde sadece yaş hatalı girildiyse; düzeltmek için yönetime mesaj atmak gerekiyor.

Medeni hal ve meslek gibi bilgilerse anlık güncellenebiliyor.

Profilinizde yazan : yaş 22, öğrenci , Lisans bilgileriniz doğru olup; bu konu da başarısız bir araştırma ödevi/tez vb olabilir mi ?

Aynı konunun envai çeşidi açıldı forumda.
Forumda açılan bu konular üzerinden hazırlanan ödevleri kabul eden okul hangisi ?

Teşhis aldım şu an.

Öyle de seviliyorum ki.

Evlenmeden önce oğlunu istemiyorum aşkım diye şart koşmuşsun.

He he demiş adam, sonra evlendiğinizden beri sizinle yaşamış.

Kim sevilmiyor bir düşün bakalim.

Son düzenleme:
Oyle olsa ha bire yazmayin yazmayin der mi?

sonuna kadar haklisiniz ayrica sartinizi soylemissiniz esiniz sozunu tutmaliydi hele annesi bekarsa neden rahat birakmiyor evlileri
Annesi bekar ve eşim oğlu 18 yaşını doldurduğunda bile çocuğu rahat etsin diye onlara tuttuğu evi ödemeye devam etti. Çocuk ona rağmen geldi annesi de bir süre babasının her şeyini ödediği evde kaldı ben söyleyince ödemeyi kesti. O da oğlunun artık 20 yasında olduğu için üniversiteye gitmesini istiyor hatta özel okula gönderdi çıkıp geri geldi. Her şeyden önce hayatını kurması gerek bizle yaşamaktanda ziyade. Burada negatif yazanlar bunu anlayamamış. Ben 25 yaşında iyi para kazanıyordum 26 yaşında eşimle ilişkimiz başladı. Hayatı kaçırıyor. Ve evet balayına da gelmek istemişti oğlu, eşim engelledi doğal olarak :))

Sizinle evlenince babalık vasfını, çocuğuna karşı sorumluluklarını yitirmiyor. Çocuğunu kimse atıp satamaz, babasının da eviyse kalabilir. Çocuğun istemesi yeterli.
Ben ister miydim? İstemediğim için çocuklu bir adamla zaten evliliği asla tercih etmem. Çocuklu bir adamla evlenmek demek, ister istemez o çocuklarla bir hayatı kabullenmektir. Amiyane tabirle köpürüyü geçene kadar sizi kandırmış.

Offf iyi para kazanmak nedir? Bu bir kıstas mı? Önemli olan saygın, düzgün bir meslek sahibi olup olmadığındır. Başarındır. Başarı öyle maaşla ölçülmez.

3 senelik yazılımcı ile üniversite profesörü aynı maaşı alıyorsa, biz 3 senelik max 25 yaşında yazılımcıya mı "aaa kendisine emek vermiş geliştirmiş"diyeceğiz. Her sektörün maaşı farklıdır.

Eşimin de durumu iyi benim aileminde durumu iyi, gayet güzel yorumlar var iki,3 kişi sadece devamlı aynı kişiler olumsuz yorumlar yapmış onun haricinde yapıcı yorumlar çoğu. Türkiye de tek zengin Acun mu hanımefendi:)) bu kadar mı vizyonunuz dar. Eğitimim var yurtdışında da yüksek lisansta yaptım. Para da kazanıyorum hiç bir düşünceniz doğru çıkmadı üzgünüm :) Hayatıma dahil zaten seviyorum da çocuğu, ben sadece hayatını da kurmasını da istiyorum. Bu kadar saldırganlığa gerek yok :)

Adam köprüyü geçene kadar ha hıı demiş .Evlenince hop çocuk eve.Danışıklı çocukla,yani kandirildiniz.Yapacak bir şey yok çocuk evlenene ya da sıkılıp başka bir ev tutup işe girene kadar sizinle.adam bundan rahatsız değil,tersini iddia etsede o da çocuğun yanında olmasından memnun Arada gazınızı alıyor sonra bildiklerine devam ......

,

Bu çocuğa ayrı bir ev tutulup, giderleri karşılandığı halde neden sizinle yaşamak istiyor ? Hiç konuştu mu babası?
Evlat olarak hakkı var ama 20 yaşında genç birine ayrı ev imkanı sunulsa, giderleri karşılansa, çoğu genç kabul eder gibime geliyor.

Çocuk sadece kadına ait bir ek donanım mı ? Yetişkin birey, babasıyla kalmaya karar vermiş; gelmiş.
Eşim de yetişkin bir birey olduğunu ve artık üniversiteye gitmesini istiyor en azından yada çalışmasını o da artık gitmesini istiyor yani ama çocuğu da seviyorum nasıl ikna edecegiz durum bu aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…