Esimin yüzüme gülüp arkamdan konuşması

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Eşim cumartesi çalışıyor, iş çıkışı ailesine gitti ve gece 11de eve döndü, ben de yaşadığımız bazı olumsuzluklardan ailesi ile görüşmeme kararı aldım. Ama arada kavga yok ordan her dönüşümünüzde canımızı sıkarlardı ya da eşim beni bırakıp kahveye giderdi vs ben de bunların önünü almak için bayramdan bayrama gitmeye karar verdi. Aramız iyiydi bu arada. Gec geldi nasil yorgun... Ertesi gün de alışverişe çıkacaktık ama eşim gitmek istemediğini tun hafta Yorgun olduğunu filan belirtti. Ben de ailenin yanında geç saatlere kadar oturmasaydın o zaman bilmiyor muydun alışverişe çıkacaktık tarzında söylendim. O da zaten ben oraya gittiğimde o buraya alışamadı gelmek istemiyor ne zaman gelsek kavga oluyor ben istemiyorum tarzında konuştum dedi. Ama akşam gelince tam tersi gayet iyiydik o akşam beraber olduk. Ben de sen iki yüzlü davranmayacaksın o zaman ailenle böyle dertlendiysen gelip akşam beraber olmak istemeyeceksin, net ol bir öyle bir böyle davranıp yüzüme gülüp arkamdan konuşma dedim. Böyle bisey var mı ya gitsem de gitmesem de kavga ediyoruz ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Ailesi benim için yabancıdan farksız.. eşim in bu itirafı beni derinden üzdü yatakları ayıralım a kadar gitti olay birlikte uyusak da beni sadece cinsel amacı için kullanan bir erkekle bu ömür güzel geçer mi? Daima ailesi ön planda. Biz ailesi değiliz sanki.... of çok moralim bozuk , nasıl davranacağımı şaşırdım artık... siz olsanız ne yapardınız?

ben bu sitede gordum bunu. sevismek sadece erkege haz veren birseymis gibi bahsediliyor. yani iliskiden siz bir zevk almiyorsaniz esinizin sadece sizi kullandigini dusunuyorsaniz biraz garip ve asagilayici degil mi? eger siz istemeden sizinle birlikte oluyorsa zaten bunun ismi bambaska birsey oluyor.

Tam tersi ben de çok istekliyim ama aramız iyi iken benim dedikodumu ailesine yapması beni çok kızdırdı o zaman gelince yakinlasmayacakti.

Eş aileleriyle asgari müşterekte buluşmadığınız sürece evinizde ve evliliğinizde huzursuzluk olması kaçınılmaz.
Zaten görüşüyorum. Bayramda iki gün kaldık. Arada gelirler. Ama görüşünce daha kötü şeyler yaşanıyor. Mesafeyi koymak gerekiyor.

Tepkiniz çok abartılı bence. Neden gitmediğinize dair açıklama yapmış sadece. İstemediğiniz için de istemediğinizi ve kendisinin de istemediğini söylemiş.
Dedikodu yapmak değil ki bu.
Emin olun o bu sekilde davranirsa ailesi ile aram hic duzelmez. Resmen fitili veriyor. Sonra biz kötü olunca aradan sıyrılan tek kişi o.

Mihmandar_34 abartılı tepki diyenlere katılıyorum. Kayın aileyle sorunlu bi ilişki olmadan koparmışsın bağları e senle ilgili birşey sordularsa adam ne desin? Bence iki yüzlülük değil geçiştirme cümlesi kullanmış

Eşinin ailesiyle görüş iyi geçin.erkekler bunu biriktirip sonra yüzünüze vuruyor.hırsını alıyor.boşanmaya kadar gidiyor.siz alttan alın görüşün ailesiyle.ayrıca sizi korumuş eşiniz

Emin olun o bu sekilde davranirsa ailesi ile aram hic duzelmez. Resmen fitili veriyor. Sonra biz kötü olunca aradan sıyrılan tek kişi o.

Tamam da bayramdan bayrama gitmeye karar vermişsiniz.
29 ekim, 23 nisan, yerli malı haftası gibi her özel gün ve bayram değildir herhalde. Senede 2 tane dini bayram var zaten.
Her gittiğinde hasta ya da işi var diyemez ki.
Komple kestirip atmış işte.

Ben eşlerin birbirini idare etmesi gerektiğini düşünüyorum. Eşiniz bu dediklerini demek zorunda değil çünkü bizim ailelerde bu ha öyle mi tamam gelmesin dedirtecek bir cevap değil aksine ailesiyle aranıza daha çok mesafe koyar.

Ama arada büyük bir olay olmadan eş ailesiyle bayramdan bayrama görüşmekte iyi fikir değil. Sizin sorununuz aileyle değilde eşinizle aslında. Eski konularınızı da az çok hatırlıyorum, kardeşinin futursuz davranışlarına ailesinin buna göz yummasına müsade eşiniz.

Şimdi tek bu konuya yorum yaparsak siz hatalı gözüküyorsunuz ama bence eşiniz hatalı.

Son düzenleme:
Eşini korumayan erkek en kötüsü .AİLESİNE karşı korumazsa sorun kaçınılmaz üfff

Çok teşekkürler.
Annesi ve kardeşinin hareketlerine göz yumması bizi bir kalemde silip atması beni çok yoruyor. Gitmeme kararı aldım kavga ortamı olmasın diye ama yine tartıştık. Sonu ne olacak böyle.

Eğer bosanmayacaksaniz sakın sakın yatakları ayırmayın sakın. Sonra daha büyük hatalar onaylar missillemeler gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…