- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
yanıma geldi sarıldı bende dayanamadım söyledim Niye bunları yaptın Niye söz verdiğin halde yine arkadaşlarının yanına gittin?? Kendimi kadırılmış gibi hissediyrm Çocuk gibi avutuyosun Sonrada bildiğini okyyosun Allah için kendini yerime koy ben sana bunu yapsam ne hissederdin dedim
Tabi işine gelmedi Açıklama yapmak yerine bu sefer Ne var yani bi çay içmeye gittim bak erken geldim dedi Üsteledim bende, dedim ama sözün peki Sen bana çıkmicam dedin Önemli olan bu benim için dedim
tamam uzatmayalım gece gece huzurumuz kaçmasın dedi Eğer çok istiyosan sende bana söz ver tutma Ben böyleyim beni böyle kabul et dedi( Ben de söylenecek söz kalmadı Ağıt boğazıma çoktü Ben bir gün intihar ederim ama birgün ederim bunu bil Sen bunları söylemeye devam ettikçe dedim çektim gittim mutfağa Arkamdan beni kontrol için geldi Sonra yatağa giderken Sen yarın iftara davetlerine git Ben annemlere gidicem dedim
Ne yapsa artık boş Eskiden bi sarılmaya bi öpmeye tav oluyodum Ama artık anladımki bu şekilde daha çok yıpranıyorum
Madem arkadaşlarıyla vakit geçirmek benimle vakit geçirmekten daha kıymetli O zaman aynı evin içinde yüzümü göstermicem ona Artık eski şen karısını göremicek Bakalım bu bizi iyiyrmi yoksa daha kötüyemi götürücek Aklıma başka çözüm yolu gelmiyo Konuşuyoruz hemde sakince ama işe yaramıyo Ailesine daha fazla vakit ayırması gerektiğini bi türlü anlamıyo
sizinle kavga etmesine izin vermeyin sakın ..... uzatmadan sadece "mutsuzum" deyin