EŞİMİNİN yasakları

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhabalar arkadaşlar. Eşim facebook whatsapp gibi uygulamaları kullanmama izin vermiyo kendide kullanmiyo böyle sosyal ortamdan uzak bir yaşantımız var. Ben bundan şu anlamda rahatsızım facebook kullanmak istiyorum arkadaşlarımla konuşmak eski arkadaşlarimi bulmak istiyorum onada bunu söylediğimde bana sen bir yaparsan ben 10 yaparım gerekli gereksiz her siteye üye olurum diyo tehdit eder gibi.. aramızda bir güvensizlik yok sizce bu facebook konusunda eşime ısrar etmelimiyim ?

Baştan kabul etmişsiniz, şimdi ısrar etmeniz sadece tartışmaya sebep olur. Bu size ders olsun, bir daha uygulayamayacağınuz ya da uygulamak istemeyeceğiniz şeyleri en baştan kabul etmeyin. Hem yasaklamak ne demek, siz çocuksunuz da terbiye mi ediyor sizi eşiniz. Benim bildiğim yasaklar çocuklara konur genelde.

facebook ve whatsapp ın ne gibi bi zararı kötü yanı olabilirki abartmış biraz eşiniz.

Benimde eşime koyduğum kurallar var evliligimiz sadece onun sözleri üzerine yürümüyo. Ayrıca başta kabul etme falan yok baştan beri bu konuyu gündeme getiririm gidip açmayıda bilirim ama saygısızlık olur bu eşine o dengeyi kaybetmek istemem sadece degisiklik fikirler öneriler almak için bu konuyu açtım çocuklukla alakası yok.

Kendinizi eşinizin yerine koyun bence. Eğer o ısrarla face acicam deseydi Allah bilir altından neler cikarirdiniz.
Ben de kullanmıyorum ama arkadaşlarımla gayet de gorusebiliyorum sonuçta telefon denen bi şey var...

Tatlım evlisiniz ya boşver facebook bilmem ne inan boş zaman onlar bizimde yok eşim nişanlandığımızın ertesi günü kapattırdı başta anlam verememiştim ama şimdi çok iyi anlıyorum orda geçirdiğim zamanlar ölü gereksiz zamanlarmış evlendikten sonra watsapp diye bi uygulama. Çıktı onuda eşime sordum yükleye ilşr miyim diye ailemden uzaktayım çinkü onlarla resim ve video gönderiyorum eşimde o da yok boş yere birbirinizi üzmeyin açma boşver

neden birbirinize kural koyuyorsunuz ki? ayrıca ne demek sen onu açarsan ben de her yere üye olurum? olsun o zaman tutan mı var..

Valla canım ben kendiliğimden kapatmıştım 5 yıl önce hiç pişman değilim.Israr edilecek bir konu değil bence ama önemli olan senin isteyip istemediğin.Bu tarz şeyler pek doğru değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belkide doğru olan bu haklısın teşekkürler.

Çocukluk demedim, yasaklar çocuklara konur dedim. Yasakla, kuralla evliliğinizin dengesini sağlıyor ondan sonra güvensizlik yok diyorsunuz. Güvensizlik yoksa kuralların sebebi nedir o kısım muamma kaldı sanki.

sizin ne gibi kurallarınızı var,bu tip şeyler mi? eğer o sizin kurallarınıza saygı duyuyorsa sizden de aynı şeyi beklemesi çok doğal.

sosyal paylaşım siteleri olmasa da olur yani çok önemli değil ama eşinizin bunun için kural koyması sen yaparsan ben 10 katını yaparım demesi bu konuda abartılı davranması bana garip geldi

Kurallar derken şöyle eve geç gelme konusu gibi her evlilikte çiftler arasında olan muhabbetler.

Icinize kurt dusurmek istememde olmayadabilir ama bole kurallar koyan adamlarin genelde nette hesaplari oluo eesleri gormesin die onlari kisitlio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de eşim evlendiğimizde face adreslerimizi kapatalım diye oldukça ısrar etmişti. Direnerek zar zor ortak hesap açmaya razı edebildim. Şimdi ikimizin de arkadaşları olan, saçma sapan bir şey oldu ama en azından buna da şükür diyorum Evlenmeden çok garip gelirdi evlenip nişanlanınca hemen ortak hesaba geçenler vs ayy yapışık yapışık ne öyle yaa falan derdim ama kınadığımdan başıma geldi sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…