EŞİMİNİN yasakları

bence ikinizin de bunlardan uzak olması en iyisi biz hayatımızdan çıkartmaya çalışıyoruz sizde adama yol mu açıyorsunuz

ısrar etmeyin arkadaşınızla telde konuşun yani bi sürü evlilikfacebooktan falan bitiyo ne güzel işte adam ikinizinde elini eteğini çekmiş.

bence hiç zorlama çok güzel bişey eşinin bunlardan uzak durması canım gıkını cıkarma bosver telefon kullan ıkınızde kullansanız belkı bı sure umrunda olmaz ama sonra sen rahatsız olursun yıne bu seferde bıraktıramazsın hiiiiic dokunma kalın böyle :)))

Israr etme bence eski arkadaslarimi bulacagim diye kocanla arani bozma

FAcebook neden bu kadar öcü görünüyor anlamıyorum. Neler karıştırıyosunuz da bundan dolayı kavga çıkıyor. face de arkadaşlarımız ekli, sadece istediklerimiz, istemediğin kimse yok.. ayrıca telefonla konuşmakla face de konuşmak bir değil. Oturup bir günde kaç arkadaşınızı arayabilirsiniz? Kaç kişinin evlendiğinden haberiniz olur? Ha ben çok asosyalim kimseyi görme istemiyorum diyene amenna, olmazsa olmaz değil. Ama kullanmak isteyene de çöpçatan sitesi değil.

Son düzenleme:
Sosyal medya olsa ne olur olmasa ne olur. Bdv'de çok konu okudum facebook yüzünden aldatılan. Hem eşiniz de kullanmıyomuş karşılıklı anlaşmışsınız. Kendinizi onun yerine koyun yani belli ki sıkıntı yaşamak istemiyor sosyal medyaya bulaşıp. Takmayın bu kadar

Herkes facebooktan erkek/kadın avlamıyor bu kadar öcü görmeyin. Aklında olana her site hatta kk bile potansiyel tehlikedir aslında.
Eşim/ sevgilim benim tercihlerim hakkında fikrini savunabilir ama asla kısıtlayamaz
O kadar da değil.

Bizimde hiç bir yerde hesabımız yok bi buraya üyeyim
Sevmiyorum ben sosyal ağları insanlar garip sokakta görseler selam vermelzer ordan burdan eklerler
Yüzüne söyleyemedikleri şeyleri çat çat yazarlar herkes artist olur
Boşverin üstelemeyin huzurunuzu bozmayın

Bizde eşimle sözlendiğimiz zaman ben demiştim kapatalım diye. Kapatış o kapatış:) iikide kapatmışım,çok gereksiz geliyor bana. Eğer gerçekten arkadaşlarınız varsa normaldede görüşüyorsunuzdur. Eski arkadaşlarını bulup napıcaksınız? Boşverin sorun yapmaya değmez. Biri oraya saçma sapan bişey yazacak boştan yere huzur bozulacak. Bence kapat gitsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok abartmışsınız ya facebook olayını.. Ne gibi bir zararı olabilir ki? Siz amacına uymazsanız zararlı tabii ki ama bu facebook'un suçu değil! Kişi kullanımıyla alakalı.. Bizim de facemiz var ama hiç sorun olmuyor. Yani bu flört sitesi değil ki sorun olsun :) Ben bu hesap kapattırmayı, kullandırmamayı güvensizlik olarak düşünüyorum.

Sony Xperia Z

Ya allah icn eski arkdsliklar ve face icin esinizle bu duruma gelmeye degermi? Sacmada olsa basta kabul ettiniz smdi kendide durup dusunur neden istiyor esim diye. Tabiki boyle tehdit etmeside cok yanlis baska sitelere uye olurm ne demek sanki aklinda bu varmis gbi.. yanlis yaklasimda bulunmus ama emin olun face kullanan ciftlerin cogu tartismalari faceten olusuyor.. bu yzden esinizde kullanmadigina gore kafaniz rahat yasayabilirsniz.

Zaten suan facete goreceginiz teknsey millet nereleri gezmis ne yemis ne icmis hepsi bu! Buldugnuz kisileride ilk bi kac gun sohbet muhabet sonrada sohbetiniz kesilcek sadece ark listenizde duracaklar. Oyle abartmayin bence yuz yuze gorusemicekseniz hickimseyi aramayin evliliginizi tehlikeye atmayin derim ben

Whatsapp mı sanal ortam rehberinizde olan insanlarla msjlaşmanın nesi kötü?? Kaldıki tlf kullanmayın o zaman smsle tek farkı yazıştığınız kişinin msjınızı kaçta okuduğunuzu görüyorsunuz o kadar.

Şahsi fikrim ya eşiniz size güvenmiyor ,yada kendisi güvenilmeyecek işler peşinde açığa çıkmasın die sizi uzak tutmaya çalışıyor.üzgünüm ama böle düşünüyorum .

Aynen öyle çok şükür güzelce hallettik bu konuyu.

Bizde bo donem sonra kapattik faceleri. Facebook gercektena baydi artik zaten. Esim millete ne bizim gittigimiz yerdwn bizene onlardan diye dusunuyor. Aslinda haklida. Insan arkadaşlari oldugu icin merak ediyor ama sen bosver baska bi platforma gecersin bunun icin esinle tartismaya degmez. Madem karar almissiniz saygi duymak lazim.

Ne taktın be cnm boşveeer. Pc başında çifliğini sulayan, şeker balon oynayan bi kocanın olmasınımı istıon.. Bizde yaklaşık 3 senedir fln face kullanmıyoruz. Çok da memnunum bu durumdan. Gereksiz yani. Artık insanlar süslenip püslenip foto döşeyip koca aranıolar facede. Ya da gösteriş.. Bak bn buraya gttm,çok sosyalim, ordayım burdayım. Amaaan ne gereği var. Bnm varsa yoksa kk'm var :)) aşkımında mynet haberleri :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence gayet mantıklı bir davranış bnmde ileride eşim olursa ne onun nede kendimin facesi olsun istemem yok eski sevgilisine mi baktı yok şunu 2 kere aratmış neden acaba diye kafayı yerim

gereksiz yasaklar bunlar abartılı yani...
bi taraftanda ısrar etmeye deymez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…