Merhabalar arkadaşlar. Eşim facebook whatsapp gibi uygulamaları kullanmama izin vermiyo kendide kullanmiyo böyle sosyal ortamdan uzak bir yaşantımız var. Ben bundan şu anlamda rahatsızım facebook kullanmak istiyorum arkadaşlarımla konuşmak eski arkadaşlarimi bulmak istiyorum onada bunu söylediğimde bana sen bir yaparsan ben 10 yaparım gerekli gereksiz her siteye üye olurum diyo tehdit eder gibi.. aramızda bir güvensizlik yok sizce bu facebook konusunda eşime ısrar etmelimiyim ?
Merhabalar arkadaşlar. Eşim facebook whatsapp gibi uygulamaları kullanmama izin vermiyo kendide kullanmiyo böyle sosyal ortamdan uzak bir yaşantımız var. Ben bundan şu anlamda rahatsızım facebook kullanmak istiyorum arkadaşlarımla konuşmak eski arkadaşlarimi bulmak istiyorum onada bunu söylediğimde bana sen bir yaparsan ben 10 yaparım gerekli gereksiz her siteye üye olurum diyo tehdit eder gibi.. aramızda bir güvensizlik yok sizce bu facebook konusunda eşime ısrar etmelimiyim ?
Ya allah icn eski arkdsliklar ve face icin esinizle bu duruma gelmeye degermi? Sacmada olsa basta kabul ettiniz smdi kendide durup dusunur neden istiyor esim diye. Tabiki boyle tehdit etmeside cok yanlis baska sitelere uye olurm ne demek sanki aklinda bu varmis gbi.. yanlis yaklasimda bulunmus ama emin olun face kullanan ciftlerin cogu tartismalari faceten olusuyor.. bu yzden esinizde kullanmadigina gore kafaniz rahat yasayabilirsniz.
Zaten suan facete goreceginiz teknsey millet nereleri gezmis ne yemis ne icmis hepsi bu! Buldugnuz kisileride ilk bi kac gun sohbet muhabet sonrada sohbetiniz kesilcek sadece ark listenizde duracaklar. Oyle abartmayin bence yuz yuze gorusemicekseniz hickimseyi aramayin evliliginizi tehlikeye atmayin derim ben
Aynen öyle çok şükür güzelce hallettik bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?