Merhabalar arkadaşlar. Eşim facebook whatsapp gibi uygulamaları kullanmama izin vermiyo kendide kullanmiyo böyle sosyal ortamdan uzak bir yaşantımız var. Ben bundan şu anlamda rahatsızım facebook kullanmak istiyorum arkadaşlarımla konuşmak eski arkadaşlarimi bulmak istiyorum onada bunu söylediğimde bana sen bir yaparsan ben 10 yaparım gerekli gereksiz her siteye üye olurum diyo tehdit eder gibi.. aramızda bir güvensizlik yok sizce bu facebook konusunda eşime ısrar etmelimiyim ?
eşimde bende face kullanıyoruz çıktığı günden beri, genelde aldatmaya atıfta bulunuyo insanlar ama bence ilgisi yok niyeti bozan face olmasada yapar bi dolu site var oralara girer ju durumda komple net mi yasaklanmalı
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
En basiti gönüldensevenler.com a girer 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁
bu konuda çelişki var arada hem güven var hem yasaklar nasıl oluyo o
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Canım ne gerek var ya bunun için inat etmeye biz 5 yıldr çıkıyruz 4 yıl önce falan ikimzde kapatıp ortak hesap açmıştık başta nye böle yaptık diye düşünydum şmdi iyi ki kaptmışz dyrum dengesz insanlr saçma sapan yorumlar yapıyo normalde konuşmayan insan kalkıyo orda sanki kankymışsın gibi konuşuyo sahte bi ortam gibi geliyo bna askerden gelsin ortağıda kapatçaz biz ikimizde istemiyoruz .. Konuşmak isteyen arasın, remimze bakmk isteyen gelip albümlermize baksın
[h=1]Boşanmaların en popüler sebebi Facebook[/h][h=2]Bağımlılık haline gelen internet kullanımı gençlerde asosyalliğe, evli çiftlerde ise boşanmaya neden olabiliyor. diye bir haber okumuştum nette araştırınca çıkıyor yine , siz daha iyi bilirsiniz ama arkadaşlarınıza telefonla ulaşabilirsiniz, hem şimdi hatlar bir ton kampanya yapıyor 10000 dakika her yöne vs .. bence anlamsız böyle bir sebebden neden tatsızlık çıksın ki, ha o kullanıyorda size hayır diyor olsaydı durum başka olurdu[/h]
Facebook ile eski arkadaşları bulma konusuna değinmek istiyorum. Eski arkadaşlarınız gerçek arkadaş olsaydı, onlarla hala iletişimde olurdunuz ve onları bulmak gibi bir derdiniz olmazdı. Facebook ile hala görüştüğünüz arkadaş ve akrabalarınızın paylaşımlarını takip edebilirsiniz. Bu konuda güzel bir uygulama. Ancak bunun için size whatsapp ı daha çok öneririm. Çünkü telefonunuzda kayıtlı olanlara ulaşabildiğiniz bir uygulama olduğu için daha samimi geliyor bana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
facebook için falan eşini kırma derimcanım çok ta gerekli değil bence facebook
Aynen oyle canim daha 2 aksam once bizm sokakta bi cift bu facebook yuznden birbirini yediAynen öyle sanaldan uzak olmak.ilişki açısından daha sağlıkli olur canım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?