EŞİMİNİN yasakları

[h=1]Boşanmaların en popüler sebebi Facebook[/h][h=2]Bağımlılık haline gelen internet kullanımı gençlerde asosyalliğe, evli çiftlerde ise boşanmaya neden olabiliyor. diye bir haber okumuştum nette araştırınca çıkıyor yine , siz daha iyi bilirsiniz ama arkadaşlarınıza telefonla ulaşabilirsiniz, hem şimdi hatlar bir ton kampanya yapıyor 10000 dakika her yöne vs .. bence anlamsız böyle bir sebebden neden tatsızlık çıksın ki, ha o kullanıyorda size hayır diyor olsaydı durum başka olurdu [/h]

eşimde bende face kullanıyoruz çıktığı günden beri, genelde aldatmaya atıfta bulunuyo insanlar ama bence ilgisi yok niyeti bozan face olmasada yapar bi dolu site var oralara girer ju durumda komple net mi yasaklanmalı

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Facebook ile eski arkadaşları bulma konusuna değinmek istiyorum. Eski arkadaşlarınız gerçek arkadaş olsaydı, onlarla hala iletişimde olurdunuz ve onları bulmak gibi bir derdiniz olmazdı. Facebook ile hala görüştüğünüz arkadaş ve akrabalarınızın paylaşımlarını takip edebilirsiniz. Bu konuda güzel bir uygulama. Ancak bunun için size whatsapp ı daha çok öneririm. Çünkü telefonunuzda kayıtlı olanlara ulaşabildiğiniz bir uygulama olduğu için daha samimi geliyor bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence ısrar etme boşuna yasakları pekte kısıtlayıcı değil arkadaşlarınla gezmene eğlenmene bir şey demiyorsa feysboktan konuşacağına telefonla ara konuş git buluş sanal ortamdan medet ummana gerek yok

En basiti gönüldensevenler.com a girer 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

Bence face de geçirdiğin zaman ölü bir zaman. Bazen eşim evdeyken açıyordum başından kalkamıyordum. Sonra eşimle geçirebileceğim zamanı internette harcadığım için kendime kızdım. Şimdi o evde yokken bile çok nadiren giriyorum pek bişey de kaybetmemişim onu anladım.Herkesin nerede ne zaman ne yediğini merak etmiyormuşum meğerse. Eşin paranoyakça davranmış olabilir bu sana güvenmediği anlamına gelmez. Hepimizin eşlerinin beğenmediği arkadaşları var tabi onlarında bizim arkadaşlarımızdan beğenmedikleri onlarla iletişime geçmen den hoşlanmıyor olabilir.

Eşimdede brndede face twitter whatsapp vb bi çok uygulama var ama birbirimizin şifrelerini biliyoruz deki eşine bak açayım şifre şu olsun isyedipin zaman gir bak yanlış bişey yapmıyorum desen belki zamanla ılımlı yaklaşır

En basiti gönüldensevenler.com a girer 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

bu konuda çelişki var arada hem güven var hem yasaklar nasıl oluyo o

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Ben bu esler arasindaki bu face yasaklamalarini bir türlü anlayamiyorum. Acaba face te whatsap te neler yapiliyor? He bu arada kendin istemezsin kapatirsin ya da hic acmazsin anlarim. Cogu arkadasin dedigi gibi vakit kaybi. Ama ozellikle whatsap i ben cok kullaniyorum, yavrularimin fotolarini ailelere gonderiyoruz ozluyorlar.

Hic bisey evliliginden onemli degil face whatsapp cok bos olaylar inan ki sirf bunlar yuzunden artar tartismalariniz. Bosver bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ne gerek var ya bunun için inat etmeye biz 5 yıldr çıkıyruz 4 yıl önce falan ikimzde kapatıp ortak hesap açmıştık başta nye böle yaptık diye düşünydum şmdi iyi ki kaptmışz dyrum dengesz insanlr saçma sapan yorumlar yapıyo normalde konuşmayan insan kalkıyo orda sanki kankymışsın gibi konuşuyo sahte bi ortam gibi geliyo bna askerden gelsin ortağıda kapatçaz biz ikimizde istemiyoruz .. Konuşmak isteyen arasın, remimze bakmk isteyen gelip albümlermize baksın

Aynen öyle sanaldan uzak olmak.ilişki açısından daha sağlıkli olur canım sağol.

facebook için falan eşini kırma derim canım çok ta gerekli değil bence facebook

Aynen öyle canım mantıklı düşününce gerekli değil.

eşin sen cocukmusun da kısıtlıyo ..
güvenin olmadığı yerde sevgimi var Allah aşkına ..

Ben "yapacak adam heryerde her sekilde yapar face whatsup sanal ortam bahane" fikrine pek katilmiyorum acikcasi.yapmayacak olan insanin da aklina karpuz kabugu dusurebilir pekala.eskiden esini aldatmak bi caba gerektirirdi kadin bulacaksin ya da hayat kadinina gideceksin vs.ama simdi kadinlar sanal ortam sayesinde erkeklerin ayagina geliyor.istemem yan cebime koy misali.bi de "sadece konustum ne var bunda" gibi durumlar olabiliyor.ama iste bu sadece konustum sadece selam verdimler zamanla aldatmaya zemin hazirliyor.bazi seyleri cok kolaylastiriyor.yani benim fikrime gore telefon internet vs hicbiri olmasaydi bu kadar aldatma da olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…