EŞİMİNİN yasakları

Ben mi asiri dusunuyorum bilmiyorum ama esimin bana yasak koymasi kabul edilemez. Sonucta ben evli bir kadinim nasil davranacagimi en iyi kendim bilirim. Esimin de bunu bilmesi gerekiyor ki biliyor zaten. Facebook ve bir kac sosyal aga daha uyeligim var. Esim bilir ki dikkat ediyorum, ters birsey olmasina musaade etmiyorum. Benim zekam mi dusuk ki birileri beni yasaklasin?

Cok sevindim :))

bence gayet mantıklı bir davranış bnmde ileride eşim olursa ne onun nede kendimin facesi olsun istemem yok eski sevgilisine mi baktı yok şunu 2 kere aratmış neden acaba diye kafayı yerim

Bende sadece buraya üyeyim canım haklısın en iyisi bu :)

Bence esinizle ortak bi face hesabı açın oda sizde telefondan aynı anda Girebilirsiniz. Sonuçta yıllardır görmediğiniz hocalar arkadaşlar ile görüşmek insana mutluluk verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tartisma cikarmaya deymez face neki cok gereksiz

ısrar etme..
boşa huzurunuzu bozma..
facesiz de yaşanıyo...
çok elzem bi ihtiyaç değil..

o kullanmıyorsa kendi tercihi size yasaklaması hoş değil.. "sen yaparsan ben 10 yaparım" demesi de biraz abes geldi.. nasıl bir tehdit ki bu?

eşler ortak hesaplar açıyorlar belki öyle yapmanız daha hoş olur.. ısrarınızla çözülecek gibi değil sanki eşiniz sert tavırlı çünkü.. bence orta noktada ancak anlaşabilirsiniz..

Benim canımı sıkanda sert tavırı olmuştu ama çok şükür çözdük sorunu canım.

Facebookun mu var derdin var.. Çok önemli birşey değil bence. Bunun için eşini yipratmanin anlami yok.

Merhabalar öncelikle,
Aramızda guvensizlik yok demenize rağmen eşinizin tavrı güvensizliği var gibi.
Kesinlikle normal değil tavrı, sizi uzak tutmak için on katıyla tehditler filan. Öyle basit bi itiraz değil yani. Normal değil ona emin olun.
Kaç yaşlarındasınız yalnız onla da ilgisi var.

Inanin bana facebook ve whatsapp in onlarca zarari var. Kesinlikle kullanmayn ve burdaki hanımlarn dolduruşuna gelip de kavga çıkarmayn :) ben yaşadım da aynısını belki size de olur diye söylüyorum fikr alin ama dolduruşa gelmeyinn

herkesin hayati farklı kiminin eşi arabanin camıni açmıyor kimse seni görmesin diyor kiminin de karısı kendisinden geç geliyo adam sesini çıkarmıyor. Eşiniz bi facebook kapatmanizi istemiş çok mu.

Engel olmak için diyor adam arkadaşlar. Hemen haksızlık etme canm eşine. Ayrica facebook yüzünden ayrilan çiftleri de araştırın bi internetten

cnm ya boşver faceyi değmes sonra kocanda sana inat açar face vallahi ben eşiminkini kapattım o hiç girmezdi ama ben ara sıra bakardım hiç tanımadığım kadınlar arkadaşlık göndermiş mesajlar tanışalım falan.üstelik ikimizin fotoğrafı var profilinde evli yazıyor şok oldum aman dedim sonra bende kapattım. facebook bana saçma sapan geliyor bi süre sonra kabak tadı veriyor herkes hava atmaya çalışıyor resimler falan benim düşüncem tabi bu. bence hiç bulaşma sanal alem tehlikeli eşini uzak tut hiç ısrar etme cnm......

Esin sana ne kadar buyuk bi yasak koymus.ya yat kalk dua et esimde bende bu seylerden uzagiz diye dertsiz basiniza dertmi ariyonuz

En güzeli hiç kullanmamak biliyormusun, teknoloji ilerledikçe ahlak geriliyo benim başıma neler geldi internet yüzünden siz hiç bulasmamamissiniz böyle temiz kalın derim ben

Doğru söylüyosun canım en güzeli bulasmamak bende tamamen kapattım bu konuyu zaten. Çünkü sanal ortamda her çeşit insan vardır.

Evet canım teknoloji ilerledikçe insanların ahlaki değerleri azaliyo yaptiklari yanlışlar onlara normalmiş gibi geliyo böyle şeylerden uzak olmak en iyisi.

iyi yapıyor gerizekalı icatları face meys

Çok komik siniz bayanlar face de tanıdığınız insanlarla konuşuyorsunuz burda tanımadığınız insanlara ailevi sıkıntılarını anlatıyor akıl alıyorsunuz face ayarları die bişey var tanımadığınız insanlar size yazamiyor. Bence biraz bu kafaları değiştirin sonra kocam benle ilgilenmiyor die konu acio sunuz komik oluyor

Ne ilginç. Kullanınca ne oluyormuş ki?
Bu resmen kendini bir çembere sokmak.
Hadi kendisinin de kullanmaması güzel en azından tek taraflı yasak değil ama gizli fb hesabının olmadığından eminsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…