demek istedigim aslında,hep bu dediklerimizi kadınlar yapmasın bazen...
biraz da az uzak durmak herseyi haber vermemek lazım..onlar koşsun yani sırnaşsın rol değişikliği..deneyip sonucunu görün :26:
kokos89 sweedy theli gmse meserret gazelleee ceyar çıtır-pıtır butterflyeffectt fistikli_dondurma beklemede yaseminm fatmatrker Senemciq __GaZeL__ leyla_87 asmin_17 tustuy kkelebekk _NHR_ Safimu sekerrck vay be bu kadar kısı okuyor
kızlar bu popoya vurma olayını ister inanın ister inanmayın ben anneannemden duymuştum işe giderken böle böle yap diye anneme sölüyodu
bende cinsellikte niye bi popoya vurma hevesi var onu anlamam ne kadar saçmaaa yaaaa
şlap sesi çok seksi ama yaa. herhalde cinsel birleşme sırasındaki çarpışma seslerini çağrıştırıyodur, ondandır
dudağın erkeklere seksi gelmesinin nedeninin kadın cinsel organına benzemesi olduğu gibi :)
şlap sesi çok seksi ama yaa. herhalde cinsel birleşme sırasındaki çarpışma seslerini çağrıştırıyodur, ondandır
dudağın erkeklere seksi gelmesinin nedeninin kadın cinsel organına benzemesi olduğu gibi :)
ananeye bak bea
bu konudan hızla kaçmak lazım
Kazen gelir birazdan.......
+18e doğru gitmekte...
kazen gelmesin de kim gelirse gelsin. erkek adamın ne işi var kadın muhabbetinin içinde.
bilgi paylaşımı yapıyorum yaa, niye tüm forum bana sapık muamelesi yapıyo bu yüzden
evet mahrum, bekarım 22 yaşındayım. araştırmayı seviyorum ne var
kazen gelmesin de kim gelirse gelsin. erkek adamın ne işi var kadın muhabbetinin içinde.
bilgi paylaşımı yapıyorum yaa, niye tüm forum bana sapık muamelesi yapıyo bu yüzden
evet mahrum, bekarım 22 yaşındayım. araştırmayı seviyorum ne var
sapık falan değilsin ceyar ya genç kızsın araaştırıcaksın tabi ne var ki bunda ben şahsen kınamadım seni insan yaşamadığı şeyi merak eder tabi ayrıca sen doğru şeyi yapıyosun ilerde ki kocan için araştırmalar yapıyosun bundan masum bişi olamaz elalemin adamına yapmak için uğraçmıyosun ya sonuçta
Öyle aman kocacım canım kocacımla olmuyor böyle işler malesef. Bir kere onu çok sevdiğinizi ama gerekirse onsuzda yaşayabileceğinizi bilmeli erkek. İnce ve zor bir denge ( ben yapamadım henüz) ama en öenmlisi bu. Bir diğeride diğer arkadaşların değindiği gibi ihtiyaçlara cevap verebilme meselesi. Un çuvalı gibi durmamak lazım tabiki yatakta : ).. He bide her zaman iltifat beklememel, arada sırada iltifat etmeli erkeğe. Özgüveni olmayan bir erkek aldatma da ilk sırada gelen erkek tipidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?