eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

abbowwwwwwwwwww ne cevherler varmış ya krema falan nerden geliyo aklınıza hem ya iç çanalırı almazsa bize hiç nasıl dicez senin aldığın iç çamaşırını giyerim diye ki:26:

eşinden çekinmiceksin cnm o senin helalin kocan yani ona yapmıcanda kime yapcann internete yaz bak neler neler çıkıyo az önce link verdim o verdiğim linkte aslında yapmamız gereken şeyler yazıyo ve adamında hoşuan gidecek şeyler var bizim kafamıza bu hep sokuşturulmuş ayıp ayııp diye ama eşimize niye ayıp olsun yaa sonra araya soğukluk giriyo hani bi laf vardır eşinin ....su olucan diye aynen o hesapp

işte bi süre sonra insan öğrenme aşamasını geçip yeni şeyler üretme aşamasına geliyormuş
internetten sipariş versin :)

önemli olan nerden aldığı değil ki ya içinden gelmiyosa almak napcaz yani mesela kimisi sen al ben anlamam der o zaman nolcak:26:

mahmure.ekolay.net/ask-iliskiler/cinsellik/Buz-kupuyle-yapabileceginiz-10-seksi-sey/794071

ben bu mahmure'den çok şey öğrendim kızlar, tavsiye ediyorum :)

Bence bu biraz şans işi bazı erkeklere ağzınla kuş tutsan yaranamazsın daha üstüne tepene çıkar.
Bazıları da ne dersen de kölen olmaya hazırdır.
Sanırım yapı meselesi bu.Kimi eş şefkate dayanamaz kimi sexe kimi güleryüze.
Aslında en önemlisi kocanıza ne kadar değer verdiğinizi hissettirin; o size birşey anlatırken gözlerinin içiner bakarak dinleyin,sizden birşey rica ettiğinde sakın geri çevirmeyin,akşama hangi yemeği yemek istediğini sorun, eve geldiğinde ona sarılın ne kadar özlediğinizi söyleyin, onunla vakit geçirmek için bütün gün sabırsızlıkla beklediğinizi söyleyin ve hissettirin.
Kısacası ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin ve hayatınızın merkezinde o olduğunu bilsin.:82:
Bu duygular zamanla karşılıklı hale gelir.
Fikirlerine değer verin,ne kadar saçma olursa olsun.
Yalnız kalmak istediğinde ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediğinde onu sıkmayın,rahat bırakın; ama onu çok özleyeceğinizi de belirtin; zaten 2 saate kalmaz koşa koşa eve gelir :)
Sexe gelince, eğer bu söylenenleri yaparsanız sex hayatınızın muhteşem olmasına gerek yok, onları boşaltın yeter. Bunları nereden mi biliyorum,ben öyle yapıyorum ve çok mutlu bir evliliğim var[/B]

mahmure.ekolay.net/ask-iliskiler/cinsellik/Buz-kupuyle-yapabileceginiz-10-seksi-sey/794071

ben bu mahmure'den çok şey öğrendim kızlar, tavsiye ediyorum :)

hhahahah bu mahmureye bende çok bakıyorumm bende çoğu şeyi burdan öğrendimm iyi varsin mahmureee

sabah işe giderken poposuna bii tane şaplak atıp...akşam erken gel işim var seninle deyin....ve kapıyı şılak diye kapatın eve nasıl dört nala gelir....

önemli olan nerden aldığı değil ki ya içinden gelmiyosa almak napcaz yani mesela kimisi sen al ben anlamam der o zaman nolcak:26:

orda rol değişimi var. sen azgın erkeksin o çekingen kadın bak hiç hoş oluyor muymuş kadının değişik şeyler yapmayı reddedince?

ben link filan görmedm canm tekrar yazsana bi bakayım

coolluk yatak dışında olur olursa (ki bence bu kısa vadeli bi şeydir, uzun vadede sana sıcaklık hissetmemeye başlar diye düşünüyorum. ıy düşünsene karşında sürekli cool gıcık bi tip olduğunu)
yatakta "parçala behçet" modunda olmalı bence

bunlar çok güzel. ama ateşli de bi cinsel hayatınız olsa fena mı olur :) hem bunu sadece kocanı kendine bağlamak için yapmak olarak düşünme. mutlu bir cinsel yaşam kadını da çok mutlu eder =)

demek istedigim aslında,hep bu dediklerimizi kadınlar yapmasın bazen...
biraz da az uzak durmak herseyi haber vermemek lazım..onlar koşsun yani sırnaşsın rol değişikliği..deneyip sonucunu görün :26:

ay kızlar çok delisiniz siz yaaa
walla neler duyuyorum :)

hahah ben de bi şey söylim o zaman. erkeklerin poposu çok duyarlı oluyormuş ama Türk erkekleri gay gibi gözükmek istemedikleri için bunu dile getiremiyorlarmış eşlerine. cidden bakın ay bizim erkeklerimiz ne kadar homofobik ya

kokos89 sweedy theli gmse meserret gazelleee ceyar çıtır-pıtır butterflyeffectt fistikli_dondurma beklemede yaseminm fatmatrker Senemciq __GaZeL__ leyla_87 asmin_17 tustuy kkelebekk _NHR_ Safimu sekerrck vay be bu kadar kısı okuyor

kızlar bu popoya vurma olayını ister inanın ister inanmayın ben anneannemden duymuştum işe giderken böle böle yap diye anneme sölüyodu

bende cinsellikte niye bi popoya vurma hevesi var onu anlamam ne kadar saçmaaa yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…