adam kendini padişah gibi hissedip harem kurmaya kalkmasın sonra
valla canım bazıları da öyle
bi halt değildir sen bi halt oldugunu sandırırsın adam havaya girer bu kez
zuhahaha olur :)
eşimizi kışkırtmanın yolları topiği ya da cilve nasıl yapılır topiği
ya ama bizler de haklıyız anneden babadan eşden dosttan görmedik
böyle cilveler adamın aklını baştan almalar filan
buralarda öğreneceğiz
işte adam bir halt değil aslında ama sen onu yüceltiyosun, pohpohluyorsun ama dışarı bir çıkıyor fıssss...sonra adam diyor ki demek ki ben sadece bu evin sınırları içinde yakışıklı ve güçlüyüm..sonra da varsa yoksa evim de evim diyorlar..
örnek1.. aşkım o kadar güzel çöp döküyorsun ki o kocaman kovayı nasıl kaldığına şaşıyorumne kadar güçlü kolların var senin yiğidimmmm.
hatta o bulaşıkları nasıl yıkıyorsun öyle inan kimse senin gibi parlatamıyo aslan kaplan kocacım süpersin filan
aklınıza gelen romantik çok uç şeyler yapmamı gerektırmeyecek fanteziler var mı mesela erkeklerin en cok ne hoşuna gıder ne yapsam turnayı gozunden vurmus olurum
ne alaka kız oğlak burcuyla
ayy sanki çok bulaşık yıkıyorlar da ilfifat edicesss:90:
ben de bekarken derdim her gün aynı yemek olmaz bi gün sekreter bi gün hemşire bi gün hasta bi gün liseli olayım vs die yani aslında ben de seviorum değişiklikgüzel olur ama evlenince amaaannn diyorsun üstüne bi rehavet çöküyo
lipstick'imin neli olduğunu bil de, öpüşün neli olduğunu söylesin
ayıp notlar yaz, traş makinesinin oraya, kumandanın oraya falan koy :)
ayıp mesaj at iş yerindeyken, akşam sana neler neler yapcam falan yaz, iş boyu akşamın hayalini kursun :)
yatakta kremalı çilek yiyin, arada kremaları göğüslerine sür. sonrasını sölemiom
yarın akşam senin aldığın çamaşırı giymek istiyorum de, senin için kendi zevkine göre satın alsın. sonra onu giymen için sabırsızlansın
işte adam bir halt değil aslında ama sen onu yüceltiyosun, pohpohluyorsun ama dışarı bir çıkıyor fıssss...sonra adam diyor ki demek ki ben sadece bu evin sınırları içinde yakışıklı ve güçlüyüm..sonra da varsa yoksa evim de evim diyorlar..
örnek1.. aşkım o kadar güzel çöp döküyorsun ki o kocaman kovayı nasıl kaldığına şaşıyorumne kadar güçlü kolların var senin yiğidimmmm.
abbowwwwwwwwwww ne cevherler varmış ya krema falan nerden geliyo aklınıza hem ya iç çanalırı almazsa bize hiç nasıl dicez senin aldığın iç çamaşırını giyerim diye ki:26:
çok iyi dedin canım sanki iş yapıyolarda iltifatı hakedicekler anca yiyip içip yatsınlar onlar
dışardan bakınca alakası yok sanarlar, içi alev alevdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?