- Konu Sahibi hayaller12
bence abinle görüşmeyi kes arana ciddi şekilde mesafe koy.evine gelirse hoşgeldin deme hatta yanına bile çıkma sorarsa da söylersin onun yaptıklarına karşı böyle davrandığını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin![]()
Keşke fake olsa..inan bu tip aile üyeleri midemi bulandırıyor..bu konu fake mi şaka mı gerçek mi
ya var mı cidden böyle ailelerKeşke fake olsa..inan bu tip aile üyeleri midemi bulandırıyor..
Kendi agabimi düşündümde o bana canını verir.kocam boyke bir şaka yapsa yumruğu geçirir yüzünün ortasına. .
Keşke fake olsa..inan bu tip aile üyeleri midemi bulandırıyor..
Kendi agabimi düşündümde o bana canını verir.kocam boyke bir şaka yapsa yumruğu geçirir yüzünün ortasına. .
Olmasa keşke ama varsa karşısında güçlü bir karakter lazım. Yani konu sahibini biraz yumuşak gördüm. Elini masaya vurmasinin zamanı gelmişte geçiyor bile..boyke giderse eşi onu kovup agabisi ile yaşayacak gibi görünüyor..ya var mı cidden böyle aileler![]()
tövbe tövbe ne günlere kaldık ya ama evet konu sahibi pasif kalmış nereye kadar sessiz kalacak ben onu merak ettimOlmasa keşke ama varsa karşısında güçlü bir karakter lazım. Yani konu sahibini biraz yumuşak gördüm. Elini masaya vurmasinin zamanı gelmişte geçiyor bile..boyke giderse eşi onu kovup agabicim ile yaşayacak gibi görünüyor..
eşiniz napsın abinizi evden mi kovsun? abinize tepki gösterse size ve ailenize ayıp olacak. sen kovcaksın abini. eşin de napsın bişey diyemiyo, sizinle arasının kötü olacağını bile bile şaka yapmak zorunda kalıyo. siz abinizi kibarca s...... etseniz sorun kalmayacak bana kalırsamerhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin![]()
konu sahibi sen gerçek olamazsın ya ne defol kimi kimin evin de kovuyoabimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından![]()
konu sahibi hamile misin profilinde kürtaj olduğun yazıyo da
hamıle kalmaya calısıyormus tup bebek tedavsı de yaptırır bunlar cok para mı dıye düşünüyor da abısı ayırmaya calısıyor
annesınden babasından para gıdecek dıye belkı. bı sacmalık var ortada cunku.
napıcakmış kardeşini boşatıp turşusunu mu kuracakmış