eşimle abim ne yapmak istiyo

merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Niye abi diye bu ahlaksızlık abidesini evine alıyorsun ki? Sil gitsin; işinlerini de 2 karısı görsün.

Bu kadar hakarete bir de adamın hayatını mı kolaylaştırıyorsun?

Allah islah etsin boylr abiyi!
Nerde kaldi bacima el kaldirdin diye damadi essek sudan gelene kadar doven abilere?
Biz ne zman bu duruma geldik ya?

Niye abi diye bu ahlaksızlık abidesini evine alıyorsun ki? Sil gitsin; işinlerini de 2 karısı görsün.

Bu kadar hakarete bir de adamın hayatını mı kolaylaştırıyorsun?
offf
Allah islah etsin boylr abiyi!
Nerde kaldi bacima el kaldirdin diye damadi essek sudan gelene kadar doven abilere?
Biz ne zman bu duruma geldik ya?
benim abim bana kızıyo eşime akıl veriyo eşimde aklı yokmuş gibi dinliyo.ben ses çıkarınca bana kızıyorlar yani iğrenç konuşmaları var...

offlama kız, senin iyiliğin için diyoruz. Bu abi laftan anlamaz; o ev senin evin sonuçta, bağır çağır istemiyorum de gelmesin.
Senin evinde sana kızıyor, odan kovuyor, kim sanıyor kendini? Pislik bir şahıs.

offlama kız, senin iyiliğin için diyoruz. Bu abi laftan anlamaz; o ev senin evin sonuçta, bağır çağır istemiyorum de gelmesin.
Senin evinde sana kızıyor, odan kovuyor, kim sanıyor kendini? Pislik bir şahıs.
ne yapacağımı bilmiyorum... annemle konuşucam oda abimle konuşsun ben konuşuyorum faydasız

O zaman abinize bir ayar çekin. Oldu hem senin evine gelecek birde seni küçük düşürecek. Böyle yapacaksa birdaha görüşmeyin bence sizin evinize de gelmesin. Bu nedir ya insanın öz abisi de böyle yapacaksa:KK57::KK57:

merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Abinle konuş tatlı dille yine yaparsa
Geldiğinde hizmet etme yüzde verme temizlik yapcaktim bende de

Yine anlamaz gelirse görüşmek istemediğini söyle

Eşiniz tabi abinize toz kondurmas ne de olsa ona git baska kari bul diyor Allah islah etsin ne biçim abi ne biçin koca kendinzi ezdirneyin kimi kimin evinden kovuyor eşinizde sus pus abinizin size bagirmasini mi seyir ediyor ?
Acaba abiniz bildigi birsey mi var da ondan mi öyle davraniyor eşinizin de hiç sesi çıkmıyor gercekten tuhaf?!
Yarın öbür gün abiniz bir kari bulur eşinize sizde pişman olursunuz abinizle iletişiminizi kesin sizin evliliginizi kiskaniyor besbelli bozmak istiyor

eşim abime toz kondurmuyo en son abime bu adamdan senin yüzünden boşanırım gelir senin evine yerleşiriim bana bakmaya mejbur kalırsın dedim kb sen hiç bi halt etmezsin köpek gibi zırvalama bana dedi:KK43::KK43::KK43:
Abin senle nasil böyle konusur? Daha dogrusu sen ona bu cesareti nasil verdin? Köpek,kapi disari ederim,defol git... bunlae onur ve gurur kirici sözler. Görümcem abisine sakasina karina okuma yazma ögret demistide esim onu yerden yere vurdu nasil böyle konusursun terbiyesiz diye. Iyice haddini bildirdi. Iyikide öyle yapmis yoksa oda muhtenelen simdi abiniz gibi yüz bulmus olurdu. Esiniz abiniz cok suclu ama sizinde sucunuz var ne biliyormusunuz? Abinize bu kadar yüz verip, hakaret ettirme asamasina kadar tepenize cikartmaniz.

Back
X