Eşimle aileler konuşun da sürekli tartışıyoruz yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrmk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
45
12
8
30
Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun

Canım ciddi misin yazdıklarında? Ananla kocan görüşmesin ne olcak. Allah allah. Sen niye rest çekiyorsun adama.

5 yıldır vajinismus çok fazlaya. Eşin çok saçma sapan şeylere takıyor. belki cinsellik sebebiyle de böyle huysuz olabilir. Tek bir probleminiz yokmuş. Tek tek çözerek ilerleyin derim.

Annenlere gitmek için neden izin istiyorsun ki?
Valla yani büyükte konuşurum bir evladım da var bugün eşim kalksın desin ki annenlere gidemezsin.. kaç yıllık evliyim "sen kimsin? Topla bavulunu çek git" derim.

Net çizgileriniz olsun bu hayatta eş, dost, aile hatta evlat bile geçemesin o çizgiyi

Geçinemiyorsa ailenle görüşmesin tamam diyelim. Ama seni göndermemek ne demek? İzin vermemek ne demek? Evlenecek olgunluğa erişen bir kadın, eşinden neden izin alsın? Vajinusmus için de 5 yıl çok uzun değil mi? Siz eşinizi seviyor musunuz?

Hala çocuk gibi bir adam ayrıca 5 sene vajinismus çok uzun bir süre nasıl umursamıyor evlilikte en önemli şeylerden birisi cinsellik sonuçta. Kusmesi afra tafra yapması çok ciddi şeyler piskolojik şiddet insanı yaşamdan soğutur çok fena bişey bu ya

Annenle aynı binadasın nasıl görüşemiyorsunuz. Merdivende iki adım atıp, zile basacaksın.

Eşiniz vajinismusunuz için bir şey yapmadı, e siz kendiniz gidin tedaviye? Zor olacak ama tek başınıza yenin, şu beceriksiz ayıdan kurtulun, daha normal bir adam bulun.

Hanımefendi farkında mısınız?
5 koca yıldan beri adamla ilişkiye girmiyorsunuz.
Siz ailemle görüşmüyor diyorsunuz.
Bu adam da ne sabır varmış gerçekten şaştım kaldım.
Bence sizi gerçekten seviyor bu adam başka biri olsa bırak 5 yılı 5 ay beklemez

ya da hiç sevmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…