Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
5 yıldır vajinismus çok fazlaya. Eşin çok saçma sapan şeylere takıyor. belki cinsellik sebebiyle de böyle huysuz olabilir. Tek bir probleminiz yokmuş. Tek tek çözerek ilerleyin derim.Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
ya da hiç sevmiyor bence.Hanımefendi farkında mısınız?
5 koca yıldan beri adamla ilişkiye girmiyorsunuz.
Siz ailemle görüşmüyor diyorsunuz.
Bu adam da ne sabır varmış gerçekten şaştım kaldım.
Bence sizi gerçekten seviyor bu adam başka biri olsa bırak 5 yılı 5 ay beklemez
sevdiğini hiç sanmıyorum insan sevdiğini ciddi olarak arzularBeş yıldır vajinismus olan biriyle evli kalabiliyorsa ya sizi çok seviyor ya da gay ya da iktidarsiz ama kesin bir şey var.
Biraz da problemi kendimizde aramaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?