- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
Buradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
Cinsellik hiç istemeyen adam gay olabilir.Konu sahibinin tek derdide kocam annemgile çıkmıyor.ya da hiç sevmiyor bence.
o zaman evlenir miydi bilmiyorum sonuçta eşinin vajinismus olduğunu bilmeden evlenmiş gibi duruyorCinsellik hiç istemeyen adam gay olabilir.Konu sahibinin tek derdide kocam annemgile çıkmıyor.
Boşan yazmadık.5 sene cinsellik olmaması normal mi?Kadının tedavi olması lazım.Sapla samanı ayırabilseniz keşke.Buradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.
5 sene.Başka erkek olsa tedavi olmasını isterdi.o zaman evlenir miydi bilmiyorum sonuçta eşinin vajinismus olduğunu bilmeden evlenmiş gibi duruyor
Sen boşanmıyon boşanana mani olma bari. 5 senedir cinsellik yok adam her şeye küsüyor normal mi senceBuradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.
bide cidden bu konuda eğitimli biri ile çalışılir ise çözümü zorlayıcı değil.5 sene.Başka erkek olsa tedavi olmasını isterdi.
Mecbur bir şekilde bu sorun çözülmeli.Başka yolu var mı?Burada zeytinyağıyla doğal metotlar öneriliyordu.bide cidden bu konuda eğitimli biri ile çalışılir ise çözümü zorlayıcı değil.
tedavileri aşırı pahalı ama işte öyle yerlerin
Bence seviyor.ya da hiç sevmiyor bence.
E arzuluyordur ama ne yapsın.sevdiğini hiç sanmıyorum insan sevdiğini ciddi olarak arzular
yüzde yüz çözümü olan bir sorunE arzuluyordur ama ne yapsın.
Kadın ilişkiye giremiyor.
Zorla mı yapsın
Yaani, nerde görülmüş kadının ailesine yakın yaşandığı? Hep ondandır. Oysa kaynanaya kira fatura falan ödetilmeliydi.Buradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.
İç güveysine şok oldu diyorsun yani?Yaani, nerde görülmüş kadının ailesine yakın yaşandığı? Hep ondandır. Oysa kaynanaya kira fatura falan ödetilmeliydi.
Kadın kitliyor işte almıyor içine .yüzde yüz çözümü olan bir sorun
çözüm aransa 5 yıl asla sürmez.
Benim takildigim tek nokta 5 yıldır vajinusmus olup, "esim bu konuda birsey demedi umursamadi" demen olduMerhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
hayır hayır dediğiniz gibi olsa kimse çözemez yahuKadın kitliyor işte almıyor içine .
Adam ne yapsın.
Gitmiştirlee belki doktora.
Yıpratıcı bir süreç .
Olmayınca adam da salmıştır artık soğukluk olmuştur.
Bu tarz sorunlar çok zor .
Sizde öyle bir yazmışsınız ki.Binde bir rastlanan tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmış gibi.Kadın kitliyor işte almıyor içine .
Adam ne yapsın.
Gitmiştirlee belki doktora.
Yıpratıcı bir süreç .
Olmayınca adam da salmıştır artık soğukluk olmuştur.
Bu tarz sorunlar çok zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?