Aynen özellikle vajinismus için ben sana hiç kusmedim diyor onu hiç umursamadım bile diyor bunun yüzünden mi yapiyorsun dediğin deHala çocuk gibi bir adam ayrıca 5 sene vajinismus çok uzun bir süre nasıl umursamıyor evlilikte en önemli şeylerden birisi cinsellik sonuçta. Kusmesi afra tafra yapması çok ciddi şeyler piskolojik şiddet insanı yaşamdan soğutur çok fena bişey bu ya
Ay öyle mi yazmışım.Sizde öyle bir yazmışsınız ki.Binde bir rastlanan tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmış gibi.
Başladık tedaviye eşim calismiyor kabul etmedi 5 yıldır tedavi olmamı asla sorun etmiyor onun için değil diyor ama kendini de ifade edemiyor hep beni kısıtlıyor her şeyden tedavi görüyoruz şuan yarın son seansın var bugün gene kavgaliyiz düğün de takılan altınlara kafayı taktı biraz da ailem de duruyor güven de duruyor orda illa getir diyorEşiniz vajinismusunuz için bir şey yapmadı, e siz kendiniz gidin tedaviye? Zor olacak ama tek başınıza yenin, şu beceriksiz ayıdan kurtulun, daha normal bir adam bulun.
Anladım.hayır hayır dediğiniz gibi olsa kimse çözemez yahu
psikiyatri de vajinismus yüzde yüz tedavisi olan bir rahatsızlık olarak geçer
tıpta yüzde yüz çözümü olan çok az şeyden biri.
aşan çok fazla insan var
doğru kişi ve tedavi ile çözümü kesinlikle zor değil
Yok tedavi oluyorum şu an yarın son seansim var çözülecek bir şey ama eşim tuhaf biri ayrılık aşamasına geldik tedavi başladığım halde geri baristikAy öyle mi yazmışım.
Çok mu normal bir durum tabiki kötü bir hastalık.
5 sene yani.
Demek ki ciddi bir problem.
Yaşamadığım için bilmiyorum zaten
Evet gidiyorum yarın son seansim varAnladım.
Konu sahibi doktora gitmiş mi acaba
Eşiniz niye çalışmıyor?Başladık tedaviye eşim calismiyor kabul etmedi 5 yıldır tedavi olmamı asla sorun etmiyor onun için değil diyor ama kendini de ifade edemiyor hep beni kısıtlıyor her şeyden tedavi görüyoruz şuan yarın son seansın var bugün gene kavgaliyiz düğün de takılan altınlara kafayı taktı biraz da ailem de duruyor güven de duruyor orda illa getir diyor
İzin vermiyor evde bana afra tafta yapıyor moralimi bozuyor sonra git diyor gidiyorum eve gelince kapıyı açmıyor duymadım diyor yedek anahtarla giriyorum annemden alıp öyle bir adam işteAnnenle aynı binadasın nasıl görüşemiyorsunuz. Merdivende iki adım atıp, zile basacaksın.
Çalışma heveslisi değil evde oyun oynuyor öyle PC deEşiniz niye çalışmıyor?
Eşim ana kuzusu birisi sürekli annesi ve kız kardeşi ile iletişim halinde onlar da bu süreç de üzerime geldi ama eşimin gözü kör benim ailem sana napti diyor bugünBuradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.
Ailem her şeye çok karisiyormus ailemin karismasi da yemeğe davet etmesi bir yere birlikte gidelim mi diye sormaları buna karışıyor diyor ve ailemi bu sebeplerden silmiş şakacı davranmaları eşimeSizin kendi ailenizle mi aynı binada oturuyorsunuz?Eşiniz ne duydu da artık görüşmek istemiyor?O sizin ailenizle görüşmezken sizi kendi ailesi ile görüşmeye zorluyor mu?
Eşiniz sizle tedaviye gidiyor mu ?Başladık tedaviye eşim calismiyor kabul etmedi 5 yıldır tedavi olmamı asla sorun etmiyor onun için değil diyor ama kendini de ifade edemiyor hep beni kısıtlıyor her şeyden tedavi görüyoruz şuan yarın son seansın var bugün gene kavgaliyiz düğün de takılan altınlara kafayı taktı biraz da ailem de duruyor güven de duruyor orda illa getir diyor
Ana kuzusuÇalışma heveslisi değil evde oyun oynuyor öyle PC de
Eşim ana kuzusu birisi sürekli annesi ve kız kardeşi ile iletişim halinde onlar da bu süreç de üzerime geldi ama eşimin gözü kör benim ailem sana napti diyor bugün
Hep kendini haklı buluyor ben kisitlamadim ki diyor ben hakliykrn haksız oluyorum onun gözün deBuradaki bayanların yüzde 90 i boşan yazmıştır.Ailenle dip dibe olmak iyi olmamış.Esin bundan rahatsız oluyordur.Kisitlaam konusunda da iletişimi sağlayın.
Cinsel sorunları var. Ağır sorunlu. Kendisinin de bi ürologa gitmesi lazım. Normal adam 5 yılda bomba olmuş patlamıştı.Başladık tedaviye eşim calismiyor kabul etmedi 5 yıldır tedavi olmamı asla sorun etmiyor onun için değil diyor ama kendini de ifade edemiyor hep beni kısıtlıyor her şeyden tedavi görüyoruz şuan yarın son seansın var bugün gene kavgaliyiz düğün de takılan altınlara kafayı taktı biraz da ailem de duruyor güven de duruyor orda illa getir diyor
eşiniz çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuzBaşladık tedaviye eşim calismiyor kabul etmedi 5 yıldır tedavi olmamı asla sorun etmiyor onun için değil diyor ama kendini de ifade edemiyor hep beni kısıtlıyor her şeyden tedavi görüyoruz şuan yarın son seansın var bugün gene kavgaliyiz düğün de takılan altınlara kafayı taktı biraz da ailem de duruyor güven de duruyor orda illa getir diyor
Çok haklısınız ailem de istemiyor artık biz zenginiz eşim fakir babam diyor ki eşin artık benim olmemi mala konmami bekliyor diyorAna kuzusu
Çalışmıyor
Cinsellik istemiyor
Ailenizi istemiyor
Siz bu adamda ne buldunuz?
Siz tedavinizi olun,bırakın bu iç güveysini.
Nasıl geçiniyorsunuz bu arada?O oynadığı oyunlardan da birilerini bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?