Kusuyor hep kendi haklı sadece onu ailesi ile iyi olayım benim ailemi silmiş artıkAy konuyu şimdi anladım,aynı apartmanda ailenize göndermiyor,çalışmıyor,muhtemelen kirada vermiyorsunuz,cinsellik yok…Bu adamı hayatınız da tutmanız için gereken hiçbir sebep yok
Siz de silin onu.Ömür boyu onun ailesi,sizin aileniz besleyecekmisiniz bu adamı?Kusuyor hep kendi haklı sadece onu ailesi ile iyi olayım benim ailemi silmiş artık
Doğru dediniz aşk bitti üzülen taraf benim o hiç umursamiyor hep beni suçluyor ben suçlu oluyorum benden bekliyor boşanmayı kovdum evden ben 1 hafta ayrı kaldıkMuhtemelen adam sürtünme ile boşalıp, kendini tatmin ediyor. İlişki ihtiyacı duymamış. Daha önce burada bir konuda görmüştüm, adam eşiyle birlikte olmuyormuş ama p.rno izleyerek kendini tatmin ediyormuş. Karısı her defasında böyle yakaladığını yazıyordu.
Karşılıklı cinsel sorunları olduğu belli ama mükemmel bir cinsellikte olsaydı da bu evlilik gitmezdi.
Çünkü adam yıllardır kayınpederinin evinde beleşten oturup, çalışmayıp, evde bilgisayar oynamış. Teşekkür edeceğine, bir de gelip gitme olmasın diyor.
Konu sahibi neden bu kişiyle evliliğe devam ediyor anlamadım.
Para yok , iş yok, saygı yok , cinsellik yok.
!????????
"Onların evinde oturuyorsun nankör" dediğinde ne diyorta
Taşınmak istedi ben istemedim"Onların evinde oturuyorsun nankör" dediğinde ne diyor?!
Annesinin yanına mı taşınalım istiyor acaba?Çalışıp para kazanmıyor ki.
Kiralar çok pahalı. Taşınsanız nereye hangi para ile taşınacak? Böyle soruyorsunuzdur, ne diyor ?
Taşınıp ne yapacakmış asalak? Hem çalışmıyor, hem hiçbir işe yaramıyor hem de babanızın verdiği evden taşınmak istiyor.Üstelik oturudugumuz evde babamın evi kira xa degil hala burdan taşınmak istiyor ben tasinmadim
Kuşuda kalkmıyor gibi.Taşınıp ne yapacakmış asalak? Hem çalışmıyor, hem hiçbir işe yaramıyor hem de babanızın verdiği evden taşınmak istiyor.
Bakın her şey bir yana böyle bir adamla neden evlisiniz ki? Sıkıntısı 1 değil ki adamın görmezden gelinecek. Her şeyi falsolu bomboş biri.
Yaaa okudum onu diyorum ya 1 değil ki falsosu.Kuşuda kalkmıyor gibi.
Ay ben burayı özel mesaj zannettim.Yaaa okudum onu diyorum ya 1 değil ki falsosu.
Konu sahibi bunu boşayıp yenisini alsa vajinismus falan kalmaz.
Ilk gece sana nasıl davrandı kibar olup seni o an hazırlayabilseydi belki vajinismus olmazdın kötümü davrandiHep kötülüğü var bana bosanirsam en kotu 1 ay üzülürüm belki 1 yıl sonra unutursun
Nasıl kisitlamamisHep kendini haklı buluyor ben kisitlamadim ki diyor ben hakliykrn haksız oluyorum onun gözün de
Yorgunum dedi fakr değilim özelden insta hesabımı da verebilirim asla fakr değilim gerçek şeyler yaşadıklarım yemin ederimIlk gece sana nasıl davrandı kibar olup seni o an hazırlayabilseydi belki vajinismus olmazdın kötümü davrandi
Horoz ötmüyormuş anladığım kadarıylaIlk gece sana nasıl davrandı kibar olup seni o an hazırlayabilseydi belki vajinismus olmazdın kötümü davrandi
Bir akrabam da aynı sorundan boşandı şu an 3 çocuğu varYaaa okudum onu diyorum ya 1 değil ki falsosu.
Konu sahibi bunu boşayıp yenisini alsa vajinismus falan kalmaz.
Bomboş bir insan eşiniz hiçbir iyi yanı yok. İş yok, cinsellik yok, iletişim yok. Bunlara ek olarak bir de anneci.Bir akrabam da aynı sorundan boşandı şu an 3 çocuğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?