ben bu konuyu hatırlıyorum.
daha öncede yazmıştım.
kadının yeri kocasının yanıdır.
annene halt etmek düşer.
.
Kendine yeni konu açsana eski konuları hortlatmanın anlamı be kimse senin yazdıgını görmez ilk mesajı görüp yorum yazar3 yıl olmuş bu mesajlar yazılalı.ama bende benzer bir durum yaşıyorum fikirlerinizi almak istedim.Bir başka başlıkta yazmıştım yaşadıklarımı.Özetlersem istemediğim bi yerde yaşıyorum.eşimin ailesi de burda.Eşim şu an başka bi şehirde iş dolayısıyla.Bende yanına gidecektim.Fakat işler değişti.Dönmeyi düşünüyor.Ordaki iş durumunda bazı sıkıntılar oldu.Şimdi bende burda yaşamak istemiyorum.Üüzülüyorum zaten.Anneme söyledim o da başladı söylenmeye yakınıma gelecektin,üzdün beni eşime karşı da bi kaç bişe söyledi. konuşmuo şimdi benle.başta bu evliliği istememesi de etken tabi buna ama hiç feahlatmaz içimi.hep bi eleştiri bi aşağılama.İyi biri fedakar biridir annem ama bana karşı bize karşı hep böyle yapıyor...
merhaba arkadaşlar eski konularımdan beni hatırlayanlar olabilir. biz 2 ay önce iskenderuna taşındık.önceden ankarada oturuyorduk eşim antepli . antepe yakın olduğu için iskenderuna geldi.ama mecburiyetten değil. sadece memleketini yakın diye.annemler de bunu sorun yaptı.. şu an eşimle konuşmuyorlar bana da çok kızıyorlar buraya geldiğim için ben ankaralı'yım çalışıyorum annem sürekli boşuna çalışıyorsun sözünü geçiremiyorsun deyip duruyor.kendisi biraz otoriterdir. kız kardeşimle benim de kendisi gibi olmamızı istiyor ama benim eşim antepli asla ona sözümü geçiremem 2 tane çocuğum var . bu saatten sonra boşansam mı diye düşünüyorum ama çocuklarımı düşünüyorum..2 günder eşim telefonumu aldı elimden beni ailemle konuşturmuyor...onların yanına da göndermiyor bura garip kuş gibi kaldım .ailem beni düşünse böyle yapmazlardı ama ailem düşünmüyor beni kocam da düşünmüyor yemin ederim Allah korkm olmasa kendimi de çocuklarımı da öldüreceğim..ama olmuyor işte artık dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin lütfen...erkek kardeşim var o bir sorun olunca beni ara ben hemen gelirim demişti ama eli belada kalır diye korkuyorum. eşimle kendim tanışarak evlendiğim için her şeye katlanıyorum. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.. şu an işyerindeyim kimseyi daha çok iyi tanımıyorum buraya da yazmazsam çatlayacaktım yardım edin bir akıl verin nolur
3 yıl olmuş bu mesajlar yazılalı.ama bende benzer bir durum yaşıyorum fikirlerinizi almak istedim.Bir başka başlıkta yazmıştım yaşadıklarımı.Özetlersem istemediğim bi yerde yaşıyorum.eşimin ailesi de burda.Eşim şu an başka bi şehirde iş dolayısıyla.Bende yanına gidecektim.Fakat işler değişti.Dönmeyi düşünüyor.Ordaki iş durumunda bazı sıkıntılar oldu.Şimdi bende burda yaşamak istemiyorum.Üüzülüyorum zaten.Anneme söyledim o da başladı söylenmeye yakınıma gelecektin,üzdün beni eşime karşı da bi kaç bişe söyledi. konuşmuo şimdi benle.başta bu evliliği istememesi de etken tabi buna ama hiç feahlatmaz içimi.hep bi eleştiri bi aşağılama.İyi biri fedakar biridir annem ama bana karşı bize karşı hep böyle yapıyor...
3 yıl olmuş bu mesajlar yazılalı.ama bende benzer bir durum yaşıyorum fikirlerinizi almak istedim.Bir başka başlıkta yazmıştım yaşadıklarımı.Özetlersem istemediğim bi yerde yaşıyorum.eşimin ailesi de burda.Eşim şu an başka bi şehirde iş dolayısıyla.Bende yanına gidecektim.Fakat işler değişti.Dönmeyi düşünüyor.Ordaki iş durumunda bazı sıkıntılar oldu.Şimdi bende burda yaşamak istemiyorum.Üüzülüyorum zaten.Anneme söyledim o da başladı söylenmeye yakınıma gelecektin,üzdün beni eşime karşı da bi kaç bişe söyledi. konuşmuo şimdi benle.başta bu evliliği istememesi de etken tabi buna ama hiç feahlatmaz içimi.hep bi eleştiri bi aşağılama.İyi biri fedakar biridir annem ama bana karşı bize karşı hep böyle yapıyor...
Konu 2012 de açilmiş farkinda misiniz?Evet, annenizde çok büyük hata var ama eşiniz de normal değil yani.
Görüşmeyin diye telefonunuzu almak nedir ya? Böyle mi çözüm bulacak olaya?
Kadın tarafı gelin gider. Erkek gelin gitmez. 2 cocuklu bi kadın olarak eşinizle olmalıısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?