Gizliden gizliye bir sürü şey öğrendim. Bana para yokken nerelere neler harcanmış, bankadaki param üzerinden ne planlar yapılmış ne yalanlar soylemis onları öğrendim. Ablasına borç vermek için etrafımda dönmüş meğer beni yalanlarla kandırmaya calisarak. Tiksiniyorum artık. Hiç düzelme olmadı. Hiç hayal ettiği gibi olmamış evliliği. Hayalini söyleyeyim: ailesinin istediği zaman gelip gittiği evinde ve hatta senin üzerinde söz sahibi oldukları ozelinin olmadığı maddi ve manevi tüm kapıların onlara açık olduğu karısı olarak hicbir şeyi sorgulamadigin onlarin etrafında fır döndüğün hizelmette kusur etmedigin seni elestirseler bile susmanin beklendiği bir "evlilik" istiyor onlar.
Annemi dusman olarak görüyorsun dedi eşyaları kırdı gitti cama kiralık yazısı asti Arkasına da "degismeni bekledim degismedin herkes yoluna" yazmış İki gün sonra annem seni seviyor yok inanmıyorsan avukatla görüştüm iki tarafta razıysa çabuk biter demiş vs şeklinde ayrilmakla tehdit ediyor. Razıyım dedim ama hala dava için adım atmadı. 15 gündür harçlık vs de bırakmıyor ne yiyorum ne içiyorum umrunda değil Maddiyati kesmek de cezalandırma yöntemi. Konularima bakarsan neler çektiğimi görürsün. Ama seni hiç tanımayan biri olarak söylüyorum hatta yalvarabilirim bile lutfen boşan. Hazır o açmış konuyu yoksa blöf çıkarsa ömür boyu kurtulamazsin. İnsallah tez vakitte ben de kurtulurum
Barisirsan aynı şeyleri hatta daha beterini yaşayacağıni bil. Asla duzelmeyecek. İlerde anam bizle yaşayacak der misal olmaz dersin kapıyı gösterir. Her istedikleri olmadığında boşanma ile tehdit edecek. Seni ve çocuğunu asla ailesi olarak görmeyecek. Varsa yoksa kendi ailesi. Ailen de arkanda ise kaç kurtar kendini