Ben sana bise anlatcam belki sana bir destegim olmus olur bilemicem ama yorumlari okudum da benim esim senelerce sehir disinda okumus yatılı okullarda hatta ama evlendikten sonra ailesi çıkmaya başladı ortalığa
Çünku esim eskiden ogrenciydi ogrenci adamda ne parasi baktilar arabalar isler misler dayisi borc istedi bir is yapacakti neymis karıyla verecekmis parayi
Kar dedigimde esim 75 bin verdi 80 bin aldi hahahah
Kar a bak
Annesi ver demis efendim.Bunu duyan herhalde duydu bilemicem diger dayi esimden 8 bin borc istemis esim vermedi :)
Esim kurnazdir akıllıdır
Gecen gunde bir arkadasi benim önümde 3.500 para istedi telefon alacakmis 5 gun sonra 3600 sekilde verecekmis
Arkadasini bende iyi tanırım
Esim vermedi :)
Sonra kaynananin o kadar saçmalığı çıktı ki ortaya yok komsununun torununun 1.yas dogumgunu varmis bilmemnenin gelinleri de gelecekmis benide sayiyormus davetli listesine :)
Esim orda dediki benden icin annesine
Gitmez ki sor bakalim gider mi? Ukala bir tavirla
Bende armutta oturuyordum pufta eski evim terasliydi elimde de sigara
Dedim ki
Ay yok yaaaa ne işim var gitmem tabiki
Birinin dogumgunu varsa bana telefon acarsin davet edersin ya da mesaj cekersin o kisinin numarasi da var bende esim ve kayinvalidem yüzünden tanisikligimiz var ve benim baba evime gelmiş insanlar,isteme olsun,bohca olsun vs vs
Neyse neymis akrabalari gelmis memleketten kaynanaya,akraba dedigim de aile,anne baba erkek kardes ve gelinleri
Kaynana cumartesi aksami yana yakila bizi arıyor beni ayri arıyor oğlunu ayri ayriyor
Gitmedim
Ben gitmeyince esim de gitmedi
Ertesi gunu gitti ,bende ailemin yanina gittim ertesi günü oturmaya
Ben kimsenin kuklası degilim afedersin de adami mahvederim kaynana kendini saydiracak surekli akrabalarini saydiracak bayram gidelim seyran gidelim el opmeye gidelim
Sonuç kaynana bana küstü. Eski konularimda var
3 aydir küs
Çok şükür
Esim tek basina bekar gibi gidiyor annesine
O bahsettigim komsunun da oğlu evlendi :)
Esimi düğüne göndermedim :)
Esim kisacasi bana soz geciremedi
Benim annemde gelmis bana kaynananla barış evliliğin kotu gider dedi
Babam anneme bi bağırdı
Bu defa bende bağırdım
Ama hak ediyor.. kim annesine bagirmak ister? Ya da kim annesini üzmek ister?
Cahil cahil konusuyor.. ben suanda asla barismayi düşünmüyorum barismicam da
Herkes haddini bilsin oyle hanim agalik falan yok eski usul gel kizim gidek git kizim ,gel gelinim benim evimde günüm var,gel gelinim bilmemkimin nesi var,gelin teyzen geldi bilmemne ayakları yaş ayak
Ben 92 dogumlu insanım yeni nesilde millet kaynanasina anne bile demiyor ben senin bos beles islerinle mi ugrascam
Iste onumuzde bayramlar var
Yine adım atmicam
Benimde boyle pis huyum var
Ha bide kaynana bana küs utanmadan oglunu ariyor diyomuski al karını gelin düğüne :)
Sen isine bak kadın hadi ikile aklin sira kendini saydiracaksin bana ben seninle o düğünde bariscam falan
Çevresi de o kadar avam ve basit ki illami yoklugum fark ediliyordur gelinin gelmiyor gelinin gitmiyor diye mustehak.
Oyle anne babalar cok burunlarini sokmayacaklar bu işlerin içine
Oyle akrabaymis bilmemneymis işleri sakat isler esimin savunmasi da senin akrabalarin burada yok burda olsalar gorusmeyecek miydin
Dondum dedimki gorusmicem
Halam geldi buraya taaa nerelerden
Babam defalarca aradi
Dedim gelmiyorum baba ne diye arayip duruyorsun sonra esimle cooooook buyuk kavga ettik cunku yine bayramdi
Ben bu isleri kavga ile çözdüm bazısı tatli dilden anlamaz.
Simdi esimde benim ailemle görüşmüyor
Hicbir sebep yok bu arada ha ne babamla ne annemle
Ben sirf onun annesiyle görüşmüyorum diye..
Bizimkilerin de cok umrundaydi ya hani ay nolursun damadim bize gel diye pencerelerde bekliyorlardi hahahahaha
Ama kizkardesim gelir evime annem de gelir
Hatta dün geldi kardesim.annemde 15 gun evel geldi annemle falan konustu kahvalti ettik
Ama onlarin evine gitmiyor
Ben hayatta bu ayaklari yemem hicte beni uzmez benim ailen gungormus insanlar babam koskoca istanbula parmagini sokmus 30 kusur yaşındaki adamın labadasiylami ugrascak babamin umrunda olmaz ki :)
Beni özlüyorlar gidiyorum haftada 1
Ve inanir misin
Esimi kimse sormuyor
Hahahahaha kendini cok onemsiyor ama
Daha evel babamdan yüz buluyordu.. biz kavga lasinca falan babam onu tutuyordu en son babam patladi dediki madem anlasamiyorsunuz boşanın o zaman :)
Onun da siniri var kendisinde
:)
Babam dioki ben aptal degilim kizim simdiye kadar hep sabrettim kendisine hep seni fircaladim seni haksız buldum (ki gercekten haksizdim) damattir dedim el ustunde tuttum benden bu kadar artik nasil davranirsa karsiligini alacak dedi
Esim simdi babami arayamiyor
Kavga edince arayip baba gel diyodu
Ergen gibi ayni
Babamda geliyordu buraya gecenin bi vakti
Ben onun annesini 1 kez aradim annesi bana neler salladi
Evi cekip çeviren kadınmış birazda kahvalti etmiyormusuz uyku duzenimiz bozukmus bizim evliligimiz bitmis mis bu kadar kavga varsa ogluna da boşanın demiş
Oglu boşanmadı
eskisinden bile iyi olduk neredeyse
Simdi kaynanam.otursun soda içsin esimde keyfine baksin ben ona herseyi hazırlarım kahvede cayda :) hem daha tatli olur hazımsızlık yapmaz

Iste boyle demem o ki biraz disli olacaksin
Sadece birazcik
Ben neler neler cektim anlatsam roman olur ve ben 14 aylik evliyim.sonuc biz cok mutluyuz herkes ailesine tek gidiyor
Sorunlarimizda çözüldü
Esim beni iyi bilir ben oyle gelenege gorenege emrivaki islere gelemem baslarim akrabasina da bilmemnesine de..