mrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artık

ayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem

( bana akıl verin benmiyim haksız olan