1.5 senelik evliyim. 1.5 senelikte sevgililik dönemimiz oldu ve çok severek evlendik. Herkes aşkımıza hayret ediyordu. Eşimin ailesi sorunlu daha çok babası ama. Herşeyimize karışırdı beni hiç çekemediler. Eşimle babası ortak çalışıyor. Evlendik eşimi sürekli eve geç gönderdi ne pazar dinledi ne bayram seyran hep yalnız bıraktı beni eşimde babasına hiç hayır diyemeyen bi insan. Nişanlıyken falan da hep böyleydi çok ayrıldım ama kapının önünden gitmezdi. Son zamanlarda iyice geö gelmeye başladı. Ben çalışıyorum hemşireyim. Eşimle geç gelmeleri yüzünden ailesii yüzünden hep kavga ettik. En son nöbetteyken kavga ettik ve boşanmak istediğini artık kaldıramadığını söyledi konuştum ettim ama olmadı sabah eve geldiğimde bi kaç eşyasını toplamış gitmişti. Çok yalvardım ettim yok. 1 hafta 10 gün sonra barışmaya geldi ama eve gizli saklı gelmiş ailesinin korkusuna bana seninle barışırsam ailem kalmayacak dedi işte barışmak için ben annesiyle falan konuşacakmışım bir ton şeyler oldu. 1 aydır ayrıyız ev sahibine falan boşanıcaz demiş. En sonda dün konuştuk seviyorum ama yapamayız arrık herşeyi tükettik çok dağıldık diyor. Arkadaşlarıyla konuşuyoruz her gün içiyormuş ağlıyormuş Babasının baskısından dönemiyor yediklerini yutamıyor diyorlar daha ortada dava da açılmadı. Mücadele etmeli miyim bilmiyorum eşimi de hala çok seviyorum kafam çok karışık