Esimle aksam yemegi sorunum

Kvniz yemek yapamayacak kadar yaşlı ise bir ayağı çukurda demektir. Eşiniz belkide anne ve babasıyla kalan kısıtlı zamanını bir arada geçirmek istiyordur. Benim sorun yapmayacağım birşey bu. Siz de anlayış gösterebilirsiniz.

.

Siz onlarla birlikte yemeyi deneseniz sorun olmayacak gibi. Diyetinize yine devam edin o saatlerde yiyecek olmanız diyetinizi bozmaz.

E ama diyet yapan insan 6dan 7den sonra yemez ki. 8de 9da ne yenirse yensin yağ olur. Yazık değil mi emeklerine, sırf onlarla yiyicem diye?

9 ay önce kayınvaliden yemek olayını nasıl yapıyormuş.

Esim esnaf babasiyla beraber calisiyolar eve erken gelir genelde ama babasi gelmez adam isine asik birakip gelemiyo erken saatte. Onceden de esim erken gelip yemeklerini yaparmis. Kayinpederimde yasli ama cok dinc bi adam

eşin seninle yesin ama onlarlada sofraya oturup eşlik etsin çayını falan içsin

ya da sen tek yemeği bu kadar dert etme, diğer şeyleri dert etmeyip bunu mu ediyorsun canım ya

bu beraber yiyip içme olayı yakında patlar gibi, ayrıca kp hala çalışıyorsa çokta yaşlı değiller herhalde kaç yaşında kv kp

Bence yemeği yaptıktan sonra yolla evlerine
Daha güzel olur
Hem onlar hemde sen bence daha mutlu olursunuz
Zaten yemek yapmak büyük zahmet

Esim esnaf babasiyla beraber calisiyolar eve erken gelir genelde ama babasi gelmez adam isine asik birakip gelemiyo erken saatte. Onceden de esim erken gelip yemeklerini yaparmis. Kayinpederimde yasli ama cok dinc bi adam
Bu diyet olayı uzun vadeli bir durum değil.Ailesiyle beraber yemenizde sorun yoksa,diyetin bitene kadar idare edebilirsin.

İşine aşık olması ile alakalı değil yaz günü esnaf saat 6 da dükkan kapatamaz ki benim babamda esnaf saat 6 da kapatıp gelmez dükkanı eğer eşinizde tek başına calışssaydı saat 6 da gelmezdi yazın.Yaz günü saat 6 da yemek yemekte erken bence insan yatıncaya kadar yine acıkıyor.

hep beraber erken yiyin yazmıştım da adam daha işte oluyormuş zaten

öğlen kaçta yiyorlar ki esnaflar genelde 2,5 3 gibi yiyor eee o zaman 6 da eşin de acıkmamış olur

sen idare et, bir de adamı bırakıp eşin 6 da nasıl geliyor

iyiymiş kp bence hani ben dinleneyim oğlum çalışsın demiyor

İşine aşık olması ile alakalı değil yaz günü esnaf saat 6 da dükkan kapatamaz ki benim babamda esnaf saat 6 da kapatıp gelmez dükkanı eğer eşinizde tek başına calışssaydı saat 6 da gelmezdi yazın.Yaz günü saat 6 da yemek yemekte erken bence insan yatıncaya kadar yine acıkıyor.

Aynen canim oyle zaten ama 8de de gelse yemekten sonra cay bile icmeden gider zaten dukkana. Hani gitmiyo olsa haklisin ama yemek yemesi ve gitmesi yarim saatlik bi sure aslinda ama gelemiyor erken diye

daha 9 ay olmuş eveleneli 9 ay içinde birden çökmedi ya bu kadın 9 ay önce ne yapıyormuş yemek işini acaba ?
konu sahıbı de neyse bundan rahatsızlık duydugunu yazmamıs zaten
ama acıkcası arada bır goturulur yemek ama hergun hergun de sıkar yanı
bence de konu sahıbı yemeklerı bıraz fazlaca yapıp versın ve onlarda evınde yesın arada bır yıne beraber yerler

çökme falan çok çirkin olmuş bizde yaşlanacağız. altı üstü bir akşam yemeği. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Aynen canim oyle zaten ama 8de de gelse yemekten sonra cay bile icmeden gider zaten dukkana. Hani gitmiyo olsa haklisin ama yemek yemesi ve gitmesi yarim saatlik bi sure aslinda ama gelemiyor erken diye
Yasları kaç kayınpeder ve kayınvalidenin.

hep beraber erken yiyin yazmıştım da adam daha işte oluyormuş zaten

öğlen kaçta yiyorlar ki esnaflar genelde 2,5 3 gibi yiyor eee o zaman 6 da eşin de acıkmamış olur

sen idare et, bir de adamı bırakıp eşin 6 da nasıl geliyor

iyiymiş kp bence hani ben dinleneyim oğlum çalışsın demiyor

Yok iste oglen yemiyor sabah beraber kahvalti yapiyoruz ikindin geliyor zaten eve bisey yedin mi diyorum hayir diyor. Ama benimle oturup yemiyor ac oldugu halde gereksiz bi saygi gosterisi olarak goruyorum bunu yani zaten yabanci degiller ki tekte degiller beraber yiyolar geldiklerinde aslinda esimin eslik etme istegi tamamen kendinde bitiyo eski aliskanlik oldugunu dusunuyorum. Tabi bu aliskanlik zararsiz gibi gorunsede sonucta beni tek birakmis oldugunu hic dusunmemis olmasi aslinda cok zararli gibi geliyo

eşin seninle yesin ama onlarlada sofraya oturup eşlik etsin çayını falan içsin

ya da sen tek yemeği bu kadar dert etme, diğer şeyleri dert etmeyip bunu mu ediyorsun canım ya

bu beraber yiyip içme olayı yakında patlar gibi, ayrıca kp hala çalışıyorsa çokta yaşlı değiller herhalde kaç yaşında kv kp

yorumunuz biraz kizarak olmus ama hosuma gitti samimi oldugunuz icin. Ya ben ailesini dert etmiyorum yemek yapmak da zoruma gitmiyo cunku calismiyorum zaten ama esimin ailesini bu kadar dusunurken 1.5 aydir 1 kez beni yalniz birakmamayi dusunmedigi icin biraz uzgunum sadece. Bu suan bi sorun degil belki ama bi sorunada benziyo korkusu var icimde

yorumunuz biraz kizarak olmus ama hosuma gitti samimi oldugunuz icin. Ya ben ailesini dert etmiyorum yemek yapmak da zoruma gitmiyo cunku calismiyorum zaten ama esimin ailesini bu kadar dusunurken 1.5 aydir 1 kez beni yalniz birakmamayi dusunmedigi icin biraz uzgunum sadece. Bu suan bi sorun degil belki ama bi sorunada benziyo korkusu var icimde

yok canım niye kızayım yahu:) yemek yapmak senin için sorun değilse ne güzel, sanırım eşinle tatlı dille konuşup bir ortayol bulabilirsiniz, erkekler kadınlar kadar ince düşünemeyebiliyor

çözüm basit

yaptın yemeği saat altıda

koy iki küçük tencere, kap her ne varsa el altında

al çıkar yukarı

ya da tepsi yap işte yemeği salatası ekmeği vs

götür yukarı

sofrayı da kur eşine de buyur gel de

yerse yer yemezse aç kalır

bir de yani kv yaşlı ise kp de yaşlıdır

işe vs gitmeyen insanlar neden o kadar geç yemek yesin ki kurun sofrayı 6 da çağırın hazır diye

biz yemeyiz mi diyecekler

onlar oğulları önceden geç geliyorsa o nedenle öyle yemeye alışmışlardır sadece

öğlen kaçta yiyorsunuz

Esimle babasiyla beraber calisiyor eve o yuzden erken gelir ama babasi gelmez. Onceden de bu durum boyleymis eve gelip yemek yaparmis ailesine. O da babasini beklemek istiyor

Kayinvalidem 65 kayinpeder 67

65 çok yaşlı bir yaş değil ki benim anannemler de o yaşlarda ve yemeklerini kendileri yapıyor annem yakın olduğu halde istemiyorlar bile kendi yaptıklarını yiyorlar koyup kaldırmak biraz zor olsa da halledilmeyecek şeyler değil bence kendi evlerinde yiyebilirler siz götürürsünüz gerekirse bulaşıklarını da sonra çıkar yıkarsınız bu şekilde belki engelleyebilirsiniz. Öteki türlü sizin diyetiniz zaten belli bir süre yani o zamandan sonra onlarla beraber yiyebilirsiniz.

Esimle babasiyla beraber calisiyor eve o yuzden erken gelir ama babasi gelmez. Onceden de bu durum boyleymis eve gelip yemek yaparmis ailesine. O da babasini beklemek istiyor
Dükkan yakın mı.

Diyet olduğu için 6 da yemek zorunda değilsiniz bu artık klişeleşmiş bir saçmalık oldu çünkü insan eskiye nazaran daha geç saatlere kadar ayakta duruyor önemli olan dozunu kaçırmadan yatmadan 2 saat önce yemek yemeniz ,onlarla beraber yemenizde bir sakınca görmedim.

Back
X