Eşimle anlaşmakta zorlanıyorum :(

Bence siz bir şey anlatırken o an kendini vermediğinden anlayamıyor sonra tekrar soruyor veya yanlış anlıyor

Tesekkur ederim cevap için. Deneyecegim insallah çözülür bu durum gercekten yorucu oluyor benim için

Bir adet aynı versiyondan bende var. Ben bir yere gonderiyorsam WhatsApp tan da yazıyorum alacaklarını. Böylece hata payını minimize ediyorum ama tabii arada hata yaptığı oluyor
Benimki işinden dolayı kafası rolü geziyor ondan böyle oluyor. Ben bunu da pek anlayamıyorum çünkü benim işim de genelde yoğun ve kafa işi ama ben hiç birşeyi karistirmam. Erkeklerin fıtratı bu sanırım tek işlemci ile çalışıyorlar :)

Hayır aile terapisti lazım değil size. Beraber markete gidince fırın kagidini al gözüne şok. Yazıyı okut. Bak burda yazio. Fırın kağıdı diyince bunu alacaksın diye.hatta ben liste yapıp vatsaptan atarım. Bazı ürünlerin resmini netten bulup atarm.

Market harici iletişim de zorlanıyor musunuz?

İşine gelmemiş alış veriş yapmak
Sende madem konuşarak anlamıyorsa görüntüsünü at.
Onu da bulur herhalde.

Şakamısınız siz normal bu bende eşime yoğurt al dediğimde süzme almıştı bikere de arpa şehriyesi yerine tel hiç terapi gelmedi aklıma aksine güldüm yani birlikte gidiyoruz

Şakamısınız siz normal bu bende eşime yoğurt al dediğimde süzme almıştı bikere de arpa şehriyesi yerine tel hiç terapi gelmedi aklıma aksine güldüm yani birlikte gidiyoruz
Normal iletisimde de bu sekilde zorlanıyorum verdigim ornekler basit kaldı biraz ama normal iletisimde de böyle iste

Daha detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım:)
Birsey anlatıyorum mesela dedigi sadece şu "nasıl yani, anlamadım , neden" ne anlatirsam anlatayım hep öyle busefer tekrar anlatmaya calışıyorum bende çok yorucu bir durum

Bu benim babam üzgünüm ama hiç değişmiyor

Birsey anlatıyorum mesela dedigi sadece şu "nasıl yani, anlamadım , neden" ne anlatirsam anlatayım hep öyle busefer tekrar anlatmaya calışıyorum bende çok yorucu bir durum
Siz mi tam anlatamıyorsunux acaba yoksa eşiniz herkese mi aynı böyle anlamıuor

Market alışverişini becerebilen erkek var mı ki? eşime 2 senede anca son kullanma tarihi diye bir şeyin olduğunu öğrettim. Bende her ürünün fotografını atıyorum. Geçen domestos için yolladım. Arıyor yeşil renk buldum ama etikette başka bir şey yazıyor diyor ben sinirlenmiyorum, en azından gayret ediyor.

Siz mi tam anlatamıyorsunux acaba yoksa eşiniz herkese mi aynı böyle anlamıuor
Ben acıklayıcı konusuyorum aslında ama herkese karsı böyle değil. Bugun soracağım acaba beni mi dinlemiyor bende bir sorun varsa duzeltirim en azından

Ben acıklayıcı konusuyorum aslında ama herkese karsı böyle değil. Bugun soracağım acaba beni mi dinlemiyor bende bir sorun varsa duzeltirim en azından

Çok ve ayrıntılı mı konuşuyorsunuz

Ben çok ve ayrıntılı konuşurum eşim çok azını dinler sonra da bir şey sorar ben de anlattığımın tek bir cümlesini dinleseydin bunu öğrenirdin derim

Az kelime ile konuşur kısa anlatır sadece ana cümleyi söyler ama ben ayrıntılı anlatırım ana cümleyi üç ayrı şekilde anlatırım vs

Lakin mesleğini yazmayayım ama işi konuşmak ve yazmak olarak görülür hatta insanlar 3-5 cümle ile konuşan kişinin nasıl sayfalarca yazdığına anlam veremez

Oysa yazılanı ben yazıyorum o kendisine iletilen 5 cümleyi bana 3 cümle olarak iletiyor ben bunu 5 sayfa yapıyorum

Eşiniz de bu tarz ise değiştirmeye çalışmayın istediğinizi somutlaştırarak iletin

Madem dinliyor ve ne diye soruyor kısa cümlelerle net anlatın birlikte etkili iletişim teknikleri okuyun dikkatini canlı tutmayı öğrensin

Ya aynıyız ya
Aynı
Ben çıldırıyorum artık sevgim de tükendi başka konular da var tabi
Mal gibi başka açıklaması yok bizimkinşn
Sürekli unuttum , unuttum , ay kafam başka yerdeydi bilmem ne , kafana sçayım senin dicem Birgğn o derece çileden çıkarttı
Sorduğu şeyin cevabını veriyorum , mesela cevap evet , hımm tamam hayır diyorsun modundayız biz hep ... ve çok ciddi yAni , ya ne diyorsun onun cevabı evet dedim sen dinlemiyor musun hem soruyorsun falanla 9 yılım geçti ,
Zerre tahammülüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…