Eşimle anlaşmakta zorlanıyorum :(

Sevgili ve nişanlı iken de dediklerinizi düzgün dinlemiyor muydu yoksa evlenince mi böyle oldu? Kültür farkıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum bazı yörelerde fırın kağıdına folyo denmiyor sonuçta bunlar evrensel bilgiler

Yazılanların aksine çevremde alışverişleri hep erkekler yapar; eşim, babam, kp, iş arkadaşlarım öyle ki ofis alışverişini bile erkekler yapar yani hiç şahit olmadım dediginiz gibi erkeklere... O yüzden yardımcı olacak bir şey de diyemedim yani ilgilenmediginden oluyordur diye düşünüyorum ama kendini verse evde ne kullanıldığını da bilir mesela... banyoda mutfakta vs fln hiç mi karşılaşmıyor bu deterjanla? Muhakkak ev içinde görüyor ama ilgilenmiyor.

Ben bugün eşime watsaptan Domestos al yazdım.eve geldi Domestos yok unutmustur diye üstünde durmadım.snra sebzeligi açtım bı poşet dolusu domates niye domates aldın evde çok vardı dedim sen al dedin ya dedi.Domestos o deyince niye çamaşır suyu yazmiyosun dedi.çigdem alıp geliyorsun çünkü dedim.dedi dedim dedik demişler
Netice Domestos yok evde ama üç kilo domates var.

Market harici iletişim de zorlanıyor musunuz?
Sadece işte bir şeyi 10 defa söyleme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Mesela kredi ödemelerini bile para bankada olduğu halde unutur çoğu zaman ya da mesela tereyağı sipariş vereceksek başka bir ilden 10 defa soylerim. Geçen marangoz cagiracakti 2 hafta hatırlatma yaptım.
Bunlar dışında evimizle falan çok ilgilidir, her işi yapar, ikimizin de çalıştığı alan IT olduğundan diğer konularda iletişim sıkıntısı yaşamıyoruz. Elinden de her iş gelir ama işte yapılması gereken dışarı işlerinde çok sıkıntılı.

Kafası donuk derler ona neyle meşgul oluyor surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…