- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
katılıyorum. Bizde durum tam tersi aslında. Eşim 500tane şey ister. Onda mutsuz ev sendromu var, hiçbir şeyi beğenmez; sürekli bir şeyleri değiştirmek ister. Her istediğine de ok dedim şimdiye kadar, kendim istemesem de. Ben şu ana kadar herhangi bir şey istedim mi inanın şu an hatırlamıyorum, ama istemediğim çok şeyi sırf eşim istiyor diye kabul ettim. Kabul etmedim mi zaten ben kabul edene kadar ısrar eder de eder, asla pes etmez; sonunda ben pes ederim...Sizin nasıl bilemiyorum tabi ama benim bir düşüncem var bu konuda. Evde yapılacak her şeye ben karar veriyorum zaten eşimin de çok önemsediği bir şey değil evle ilgili olaylar o benim beğenmemi ister sadece. O yüzden eşim evle ilgili bir şey isterse ikiletmem yaparız hemen. Zaten 4 senede 4 şey istememiştir mesela ama istediği değişimleri hemen yaparız. Ben 500 tane şey isterken, en ufak detaya bile kendim karar verirken ona bunu yapmamak haksızlık gibi geliyor. En abuk subuk isteklerini bile yaparız. sürekli reddedilen insan bir süre sonra evden kopuyor, isteksiz oluyor bu kez de evle ilgilenmelerini bekliyoruz. Ki cam balkon orta yolu bulunur bir şey. Açılır kapanır yaparsınız olur biter. Bunu anlaşmazlık meselesi yapmayın bence