- 3 Şubat 2018
- 25.924
- 111.575
- 598
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
bence derhal boşanın ... anneyle yarım saat konuşmak ne demek ya ... cağrı atsın yeter
Bacim sen konusmak istemiyorsan konusmazsin ama kocanada karisamazsin kiKayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Haaa senden gizli seni kesiyolarsa o zaman haklisin tabiBacim sen konusmak istemiyorsan konusmazsin ama kocanada karisamazsin ki
Nee konusuyirsa konusur bu anne ve oglulnun konusmasina engel olabilirmi kime neBen çoğu kişinin aksine çok da normal bulmam bunu...herkes ailesini bilmeli bildirmeli bence...bir erkek üç kere yarım saat konuşabilmesi için özel detaylara da girmesi gerek siyaset din fıkra koseyazisi falan paylasmiyorsa. ..bana göre hiç de normal değil ...
Annelerin pozitif olmasi gerektiği yönundeki düsüncem sizi hiç ilgilendirmez.Bu nasil cirkin bir dusunce seklidir Allah askina? Kadin dogursun baksim buyutsin adam etsin omrunden omur versin elin kizi ciksin ben rahatsiz oluyorum konusmasindan desin. Ben bakayim buyuteyim bi derdim oldugunda ogluma anlatamayim. Boyle bir dunya var mi ya kime ne benim oglumla iliskimden.
Onu doguran büyüten bi anneye evladi haftada 3gün yarım saat konuşmuş cok mu ya?1yas arayla 2 erkek evlat büyütüyorum isten cıktım onlarla ilgilenmek icin kocami uyurken bile görmüyorum mutlaka biri agliyor aramızda oluyorlar gençligimin en güzel çagında gezip tozamıyorum uyku nedir bilmiyorum.Evet ben yaptm istedim pişman degilim ama bu kadar öz veriye yarım saat konuşmak çok muKayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Bir ananın süt kuzusu evladı ölüyor, bir kadının da derdi kocasiyla öz anasinin telefonda yarım saat konuşması.. diyecek bisey bulamiyorum..Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Allah Allah niye bu gelinlere kavinvalideyle ilgili her şey dert oluyor? Siz annenizle ne kadar konuşuyosunuz? Böyle durumlarda önce kendi yaptığınıza bakmalısınız. Adam "sana ne" dese hakli valla. Sonuçta kocalar topraktan bitmiyor. Onların da anneleri babaları var.Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Ben ailemle iki saat bile konuşurum ve eşim paçozca bir davranış yapıp ailenle çok konuşuyosun derse onu boşarımKayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?