Eşimle annesinin konuşmaları

Eşimin ailesi her gün ararlar , açıkçası beni rahatsız etmiyor. Benden gizli saklı konuşmalar olsa, beni alakadar eden mevzular geçse neyse .. rutin konuşmaları elbet olacak adamın ailesi sonuçta benimle evlendi diye silecek değil ya

Bacim sen konusmak istemiyorsan konusmazsin ama kocanada karisamazsin ki

Sizin mantikla bakarak gunde 23,5 saat sizinle 9 ay karninda tasidigi,emzirdigi,geceleri uykusuz kaldigi,kendini oglu icin unuttugu,ogluna bakmak icin belki ac kaldigi,bir lokma yesin diye kac cesityemek yaptigi,ilk karne gununde duygulanip agladigi oglu...insanda had olacak biraz

Kayadan mı ağaç kovuğundan mı çıktı bu adam , annemle her gün konuşuruz , üstelik aynı şehirdeyiz.Babamla da öyle.Eşin normal bence sen de annenle daha fazla konuş.Haftada 3 gün yarım saatten 1 buçuk saat eder.Haftada 1 buçuk saat çok mu yahu? El insaf.Pardon yorumum kırıcı olmamıştır umarım.

Ben çoğu kişinin aksine çok da normal bulmam bunu...herkes ailesini bilmeli bildirmeli bence...bir erkek üç kere yarım saat konuşabilmesi için özel detaylara da girmesi gerek siyaset din fıkra koseyazisi falan paylasmiyorsa. ..bana göre hiç de normal değil ...

9 aylik oglum var nasip olursa gorursem o gunleri cekecegin var elimden gelin hanim Simdiki gelinlerde neyse.. bi ortasi yok mu yahu!

Nee konusuyirsa konusur bu anne ve oglulnun konusmasina engel olabilirmi kime ne

Annelerin pozitif olmasi gerektiği yönundeki düsüncem sizi hiç ilgilendirmez.
Kişisel yorumuma çirkin diyerek itham edemezsin.en fazla katilmazsin. Aglak ve surekli birseylerden dert yanan anneler yerine şükürü elden birakmayan annelerden hoslaniyorum. bu kadar net.pozitif olsun 5 saat konuşsun.Sözüm konuşmasina değil.O kismi bende hos bulmuyorum.Anlamadan muhalefet olmayiniz

Al bi yarım saatte sen konuş diye zorla telefonu eline tutuşturmuyorsa haksızsın.Kendi istediği kadar arayabilir sonuçta.Bide aynı şehirde değilsiniz.Ya bide öyle olsaydı ve hafta da bir filan yüzyüze görüşmek zorunda olsaydın o zaman yerdin kendini heralde.

Onu doguran büyüten bi anneye evladi haftada 3gün yarım saat konuşmuş cok mu ya?1yas arayla 2 erkek evlat büyütüyorum isten cıktım onlarla ilgilenmek icin kocami uyurken bile görmüyorum mutlaka biri agliyor aramızda oluyorlar gençligimin en güzel çagında gezip tozamıyorum uyku nedir bilmiyorum.Evet ben yaptm istedim pişman degilim ama bu kadar öz veriye yarım saat konuşmak çok mu

Bir ananın süt kuzusu evladı ölüyor, bir kadının da derdi kocasiyla öz anasinin telefonda yarım saat konuşması.. diyecek bisey bulamiyorum..

Allah Allah niye bu gelinlere kavinvalideyle ilgili her şey dert oluyor? Siz annenizle ne kadar konuşuyosunuz? Böyle durumlarda önce kendi yaptığınıza bakmalısınız. Adam "sana ne" dese hakli valla. Sonuçta kocalar topraktan bitmiyor. Onların da anneleri babaları var.

2 oğlum var Allah bağışlarsa ömrüm olur da görürmüyüm bilemem ama şimdiden onlar için en çok dilediğim şeylerden biri severek mutlu olabilecekleri ve mutlu edebilecekleri biriyle evlenmeleri...
Ben böyle düşünürken şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ve sizin gibi biriyle evlenme ihtimallerini düşününce içime bir sızı çöktü...
Kayınvalidenizi sevmiyor mesafeli olmak isteyebilirsiniz bu en doğal hakkınız ama anne ile evladın arasına girmeye hakkınız yok...
Hayatının en güzel yıllarını evladına adamış bir anne,evlendi diye haftada 1,5 saat oğluyla konuşamayacakmı?

haftada 3 gün yarım saat az bile. ben annemle hergün en az yarım saat konuşurum

O kadınların doğurup büyüttükleri adamlara ölüp bitersiniz. Yetmez, analarıyla arasını açmaya uğraşırsınız. Telefon görüşmeleri bile batar, hakkı yoktur kadının kendi oğluyla iki laf etmeye. O kocalarınızı analarıyla bile paylaşamayacak kadar gözünüz dönüyorsa o analara kurban olun siz.

Ben ailemle iki saat bile konuşurum ve eşim paçozca bir davranış yapıp ailenle çok konuşuyosun derse onu boşarım

Ben kayınvalideden pek hazetmem, kendi annemi hergun ararım yada o beni arar sırf bu sebepten eşimin annesi diye onu da 3 gunde bir ararım mutlaka. Hakikaten yazık şu halinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…