Eşimle annesinin konuşmaları

Konuşsun size zararı ne?zorla sizi de 3 gün konuşturmuyorsa bence saçma bir düşünce içindesiniz.benim babam da konuşuyor hafta da 1-2 kere annemin kötü birşey dediğini duymadım.

Benim esim hergün arıyor annesi uzakta.. Benim icin bi sıkıntı yok arasın tabi annesi sonucta bende hergün annemle konusuyorum oda hic sıkıntı yapmaz

bizim eşim gidiyo bi saat durup geliyo altlı üstlüyüz.. telefonla görüşmüyo uzakta olsa arardi :)

Konuşssun..annesi değilmi? Bu kocayı size hazır paket edip veren ben değildim herhalde??? Besle büyüt,sonra anneyle konuştu diye birde buralara konu açılsın,vay arkadaş!!

Valla benim eşim aynı sehirde de günde kaç kere konuşuyorlar.sen de konuş, gel-git demedikten sonra banane! Denk gelirsem bir selam yolluyorum o kadar.

Annesi o. Haftada 3 az bile bence.buna bile kızmışsınız pes.yahu çocuğum var.damat yada gelin cocugumla telefonda konuşmama karışacak ; ben ona gel demesem de oğlumunkızımın gelmesine gitmesine karışacak; oğlumu kızımı öpmeme sevmeme bile karışacak.parçalarım herhalde sen kimsin diye!!!yani konuda bunlar yok ama aklıma geldi böyle konuları açanlar şimdi.

İnsan annesiylede mi konuşmasın.samimi olmasın.Benim annem hayatta değil.Çocukken öldü.Eşimin annesi de belki 5 -10 sene yasayacak.niye o zamanı çalalım onlardan.ne bu kıskançlik anlamıyorum.

annem 5 dk uzaklıkta bende hergün yarım saate yakın konusurum kendisiyle telefonda
eşimde öğle yemegine gider annesine yada iş çıkışları ugrar 5 dk öyle gelir eve
yani bence sorun yok birbirimizi gitmeye konusmaya mecbur etmedikce

eskiden bende çok takardım aramışmı diye kontrol eder kaç dr konuşmuşlar diye bakardım
ama ozamanlar bakma sebeplerim vardı , bütün işleri bana karşı doldurmak olurdu zaten bana karşı uzak durmasından anlardım ,
şimdi işler değişti , bana yaptıkalrına söylediklerine bin pğişmanlar o yuzden hiç rahatsız olmuyorum ,

kafayı taktıkça daha çok sinirleniyorsun boşver

Biz kv ile 5 10 dklik mesafede oturuyoruz esim her gun arar konusur hic rahatsiz olmam. Nasipse erkek annesi olacagim insallah benim evladim da boyle hayirli olur diye dua ediyorum. Araniz iyi olmayabilir ama sizi bazi seylere mecbur birakmiyor sadece kendisi ilgi alakaliysa rahatsiz etmemeli diye dusunuyorum

Ben günde 3 kere annemi ararım, o Da aynı şehirde olmamıza rağmen hergün annesini arar. Hal hatır sorar.
Sizin derdiniz başka bence. Siz sizi çekiştirecekler diye korkuyorsunuz. Ne konuştuklarını merak ediyorsunuz.
Bu duruma müdahale edemediğiniz için de içinizi yiyorsunuz.

Aman konussunlar ana oğul bosversene,sende dalganı geçersin keyfine bak.
Onun hakkinda soru sormazsın annen nasıl napiyor diye
Anlar o da samimi olmadığını
Keyiflenirsin.sende al eline telefonu baska odaya gec kendi anneni bacini komsunu dostunu ara hahahaha diye kahkahayla gül

Ben de şu kırıcı yorum yapmayın lafına hastayım.
İstediğiniz yorumu almak için mi başlık açıyorsunuz yoksa her telden fikir almak için mi?
Bana sorarsanız sizi ilgilendirmez. Konuşur tabi. Siz konuşmayın ama kocanıza da karışmayın.
İsterseniz bir de boynuna yular geçirin adamın.
Vallahi bazılarına rahatlık batıyor.

Ben zorla aratirim aramaz yoksa..kayinvalide tatlı dillidir ki ariyor esim korkup aramaz hep sikayetcidir hayattan bizimki cunku..Yine de anne aranmali cıkıp odadan islerini yap o esnada..

Şimdi kırıcı yorum yapmayın demişsiniz ama bu durumda bir oğlan bir kız annesi olarak yapmamaya çalışayım.

Sizi ilgilendiren bir durum yok!İster ağlar ister sızlar sıkıntısını anlatır.
Günde 2 kerede konuşabilir 3 kerede
Benim oğlum mesela şuanda Rabbim bağışalasın 7 yaşında ,yarın büyücek evlenEcek ve sırf sizin gibi zihniyetler istemiyor diye el bebek gül bebek baktığım yavrumu istediğim kadar arayacağım ben onun ANNESİYİM.Değişmez bir şey bende anneme bağlı bir insanım ararrım sorarım sayısını bile hatırlamam yani .Böyle bir kısıtlama getiremezsiniz bu yüzden.
Annemi siniz bu arada ?

Yorum yapamıyorum artık.

yuh ama bu kadarda değil yani. dua et uzak şehirlerdeymişsiniz
benim eşim haftada garanti 2 gün gider annesini görür. bazen benmle bazen bensiz.
ne aramasına ne de gitmesine laf edemem bize düşmez. okadar bencil olmayın. o da anne. hatta eşim beni aramaz gün içinde asla ama annesini arar.
en azından hayat arkadaşını yetiştirmiş büyütmüş diye saygı duymak zorundasınız.
afedersin ağlıyo falan demişsin, benim eşim düğün sabahı(!) gitti annesi hastalandı diye hastanelere götürdü.
vay halimize vallahi evlenince ailesini bıraksın sadece bizimle ilgilensin istiyoruz ama bu kocalarda ağaç kavuğundan çıkmıyor ki öylesini alalım..

Ay ben annemi her gün ariyorum ki 40 -45 dakika mesafede oturuyor,sık görüşüyoruz zaten ama naber nasılsın konuşuyoruz ne var bunda?
Ha annesi size ağlıyorsa siz mesafenizi koruyun ama kendi aralarında geciyorsa boşverin.

Biri annemle konuştuğum süreye karışacak düşünmek bile istemiyorum kendi anneniz sizin için hiç önemli değil diye başkalarının annelerine verdiği önemi anlamanız mümkün değil yazık o kocanıza daha doğrusu etrafınızda olan tüm insanlara yazık kırıcı yorum yazmayın diye önlem almışınız ama olmuyor öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…