• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arabayı paylaşamıyoruz

Eşiniz kreşe karşıydı galiba arabayı satması konusunda da ısrarcımı oldunuz sen sattırdın gibi bi ifadeden yola çıkarak bunu söylüyorum. Kendince sizi cezalandırıyor. Kreşe çocuğu bırakandan olmalı araba. Çok üstünüze gelirse sözle araba almasını destekleyin.
evet iki araba çok masraflıydı, bu yıl da hybrid eğitim olur diye umuyorduk açıkçası bir kaç gün yüzyüze bir kaç gün online. tek araba idare ederiz sandık ama olmadı.

o arabayı da krediyle almıştık krediyi kapattık. kenarda para yok yani. eşim rahatına düşkün genel olarak. arabanın rahatlığına alışınca servis zor geliyor temel sorun bu. sabahları ben sizi bırakayım dönüşte sen hallet diyor ama sabah bırakayım dediği saat çok erken hem oğlan için hem benim için.
O zaman boşuna satmissiniz. Kredi ödenirdi. Şimdi hem parasız hem arabasız kalmışsınız, üstüne taksi ve bir kaos edinmişsiniz.

evet iki araba çok masraflıydı, bu yıl da hybrid eğitim olur diye umuyorduk açıkçası bir kaç gün yüzyüze bir kaç gün online. tek araba idare ederiz sandık ama olmadı.
Dediğim gibi kendince sizi cezalandırıyor. Arada çocuk harcanıyor. Bu çocuğu bırakıp alma meselesi basit bir mesele değil. Hiç tartışmayın git istediğini arabayı al deyin bakalım geri adım atacak mı.

Eve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacak
Haa kocayi zaten görmek istemiyorsan ok
dayanamadım artık ya bu adamı neden bu kadar savundunuz bide kadın eve gelip yemek yapacak çocukla ilgilenecek tabii ki de araba onda olmalı daha hızlı gelsin bari eve

Dediğim gibi kendince sizi cezalandırıyor. Arada çocuk harcanıyor. Bu çocuğu bırakıp alma meselesi basit bir mesele değil. Hiç tartışmayın git istediğini arabayı al deyin bakalım geri adım atacak mı.
yoo bayıla bayıla gider alır. ama bu tekrar kredi ödemek demek. gerçi böyle de taksiye çalışıyoruz.

Arabayla 5 dakikalık mesafe nasıl yürüyebilecek bir konumda değil orasını gerçekten kafamda oturtamadım. Çok garip bir lokasyon durumu var ortada İstanbul’da toplu taşımanın olmadığı illa bir noktaya taksiyle gidilmesi gereken yeri gözümde canlandıramadım. Kendi çapımda taksileri prostesto ettiğim için hiç kullanmayı tercih etmiyorum. Pandemiyi bahane ettiği düşünüyorum eşinizin zira taksiden de kapma olasılığı var. Eşinizin servis kullanması bana daha iyi bir seçenek gibi geldi geldi

Eve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacak
Haa kocayi zaten görmek istemiyorsan ok
Muhtemelen erkek boyundurluğu altında yetiştirilen , kadının sadece erkeğin bir takım ihtiyaçlarını gidermeye yaraması dışında hiç bir vasfı olmadığını düşünen kabileden hallice bir ortamda büyütüldünüz. Siz de buna inanmış ve inanmayanları “doğru yola” sevk edecek yeminli misyonerler gibi kendinizi erkeğin her zaman haklı olduğu vaazları çekmeye adamışsınız. Yoksa bu kadar erkek de erkek denilmesinin başka açıklaması olamaz.

Back
X