merhaba arkadaşlar,
eşimle birbirimizi çok severek evlendik 7 yıldır evliyiz bu arada 2,5 yaşında da oğlumuz var
ancak özellikle son birkaç yıldır eşimle birbirimizden soğuduk kavgalar sonucunda
ikimizde çocuktan ayrılmamak için katlanıyoruz biribirimze ,ama sevgisiz olmuyor cinsel ilişki de çok çok azaldı aramızda
ve ben son zamanlarda işyerinde bir arkadaştan hoşlanmaya başladım,hiç bişey yok aramızda onun haberide yok belkide beni kardeşi gibi görüyordur o ama ben sanırım biriyle bişeyler yaşamayı özledim
size akıl danısam ama danışacak bişey de yok sadece paylaşmak istedim
evliyken böyle bir şey çok yanlış aynı şeyi eşiniz size yapsa onun yerine kendinizi koyunuz yanlış yoldasınız eşinizle konuşun ilgisini tekrar kazanmaya çalışmak varken başkalarına evli bir bayanın ilgi duması çok çok yanlış olur eşinizle tüm uğraşmalarınıza rağmen gitmiyorsa ayrılabilir o zamanda başkalarını düşünebilirsiniz yani yanlışa girmeyin . Hoşçakalın
merhaba arkadaşlar,
eşimle birbirimizi çok severek evlendik 7 yıldır evliyiz bu arada 2,5 yaşında da oğlumuz var
ancak özellikle son birkaç yıldır eşimle birbirimizden soğuduk kavgalar sonucunda
ikimizde çocuktan ayrılmamak için katlanıyoruz biribirimze ,ama sevgisiz olmuyor cinsel ilişki de çok çok azaldı aramızda
ve ben son zamanlarda işyerinde bir arkadaştan hoşlanmaya başladım,hiç bişey yok aramızda onun haberide yok belkide beni kardeşi gibi görüyordur o ama ben sanırım biriyle bişeyler yaşamayı özledim
size akıl danısam ama danışacak bişey de yok sadece paylaşmak istedim
Her boşluğa düşen birini mi bulmalı yada eşiyle kavga edenÇocuk için katlanıyoruz falan işin bahanesi boşanın kimden hoşlanıyorsanız hoşlanın
Her boşluğa düşen birini mi bulmalı yada eşiyle kavga edenÇocuk için katlanıyoruz falan işin bahanesi boşanın kimden hoşlanıyorsanız hoşlanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?