eşimle aramız bozuk bende........

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,
eşimle birbirimizi çok severek evlendik 7 yıldır evliyiz bu arada 2,5 yaşında da oğlumuz var
ancak özellikle son birkaç yıldır eşimle birbirimizden soğuduk kavgalar sonucunda
ikimizde çocuktan ayrılmamak için katlanıyoruz biribirimze ,ama sevgisiz olmuyor cinsel ilişki de çok çok azaldı aramızda
ve ben son zamanlarda işyerinde bir arkadaştan hoşlanmaya başladım,hiç bişey yok aramızda onun haberide yok belkide beni kardeşi gibi görüyordur o ama ben sanırım biriyle bişeyler yaşamayı özledim
size akıl danısam ama danışacak bişey de yok sadece paylaşmak istedim

duygusal boşluktan oluyor herşey...ki zaten eşini sevsen ,ne kadar boşluğun olursa olsun

etkilenmezdin başkasından...boşanmaya bak derim ...herşey daha çirkin olmadan

evliyken böyle bir şey çok yanlış aynı şeyi eşiniz size yapsa onun yerine kendinizi koyunuz yanlış yoldasınız eşinizle konuşun ilgisini tekrar kazanmaya çalışmak varken başkalarına evli bir bayanın ilgi duması çok çok yanlış olur eşinizle tüm uğraşmalarınıza rağmen gitmiyorsa ayrılabilir o zamanda başkalarını düşünebilirsiniz yani yanlışa girmeyin . Hoşçakalın

Bir boşluktasınız şuan o yüzden artık özlediğiniz duyguları yaşamak istiyorsunuz doğal olarak bence çocuk ayrı olunduğundadadaha sağlıklı bir ortamda büyüyebilir bu şekilde istemeden çocukta yara alıyor daha fazla sıkıntılar olacağına bir sonuca bağlamalısınız derim:112:

Her boşluğa düşen birini mi bulmalı yada eşiyle kavga eden Çocuk için katlanıyoruz falan işin bahanesi boşanın kimden hoşlanıyorsanız hoşlanın

Eşinin yapmadığı ne malum? Kadın diyor ki aramızda hiçbir şey kalmadı.Kalmadıysa işini bir şekilde görüyordur.

aldatmaktan sa ayrılmak doğru çözüm. tabi sence de artık eşinle bazı şeylerin düzelmesi kesin değilse. insanın birinden hoşlanması ve hatta aşıkolması elinde değil bence bu konuda birşey söyleyemem ama sonrasında yaşayacaklarınız sizin elinizde.

Eğer ki eşinizin saygı ve sevgisi yitirildiyse size karşı, daha fazla canınızı sıkmayın derim.Bende aynı dertten muzdaribim çnkü.ama evli iken başka birinden hoşlanmanızı hoş karşılamadım.Boşanmışsınızdır olur tamam.Ama şuan evli bir hanımsınız.duygularınıza az da olsa engel olmaya çalışın ve çocugunuz için doğru olan kararı verin.

evliyken sakın böyle birşey düşünme canım belkide eşinde aynıdır oda başkasında hoşlanıyordur bilemeyiz ama çocuk için bir arada durup birbirinizi aldatacaksanız boşanın daha iyi çocuğunuz içinde daha hayırlısı olur bu

Çoğu insanın yaşadığı sorunları evliliğinde yaşıyorsun,ama bu durum seni yanlış seçimlere itmesin.Hayatta en güzeli onurlu yaşamak ,eşinden ayrıldığında belki başkasını sevebilirsin ama şu an çocuklu ve evli biri olarak kafanda başkasına dair heves kurma derim.Evliliğinde tüm çabayı gösterdim ama olmadı dersen al eşini karşına konuş olmuyor dersin. Ayrıca evliyken başkasına olan duyguların seni eşinden daha çok uzaklaştırır.Çocuğunu düşün ve böyle duygulardan uzak dur,hatta işini değiştir.

Aldatmak çocuğunun için katlanmaktan çok daha kötü bir durum.

Bence mutsuz isen ve başkasına ilgi duyuyorsan ayrılmalısın.

Her boşluğa düşen birini mi bulmalı yada eşiyle kavga eden Çocuk için katlanıyoruz falan işin bahanesi boşanın kimden hoşlanıyorsanız hoşlanın

Aynen arkadasim bende senin gibi dusunuyorum..Bazi bahanelerin adini artik duygusal bosluk piskolojik problemler falan koymaya basladi cogusu.. ya evli bir bayanin birak baskasindan hoslanmayi karsisindaki insana o gozle bakmayi bile aklinin ucundan gecirmemesi gerekiyor.. cocugunuzu uzmek istemiyorsunuz esinizden ayrilip sirf bu sebepten katlaniyorsunuz peki cocugunuz veya esiniz sizin baskasina ilgi duymanizi hak ediyormu? Bence cok yanlis biran once irkilip kendinize gelin yuvaniz devam ediyorsa eder yoksa bosanin ve istediginizi yapmakda ozgur olun.. esiniz size aynisini yapsa ne hissederdiniz? Belki oda duygusal boslukdadir. Yada bunun adini oyle koyuyordur. Uzgunum arkadasim insallah duzelir.

Hersey daha cirkinlesmeden Bosanin bence.....
Esinizi artik sevmiyosunuz belli , Sevmis olsaniz boyle birsey asla yasamazdiniz....

Cocuk icin'de birbirinize katlanmayin bence , o cocuga haksizlik etmis olursunuz...

çok üzgünüm ama arayışa girmiş duygularınız
aranmak yerine evliliğinizi kurtarmayı deneseydiniz keşke...
boşanında kimsenin zararına iş yapmayın...

Cok kotu bir histir tahmin edebiliyorum.. esinle adam akilli konus. Cozulecek bir sorun varsa cozun yok olmuyorsa ayirin yollari.

Herkes bi tutturmuş yanlış yoldasın kocan da yapıyodur boşan gitsin bu ne ya, kızın olan psikolojisi degitti. Belli ki özlediği şeyler var, yanlış olduğunu kendisi de biliyor ama dertleşmek istiyor işte! Bence bütün evliliklerde böyle dönemler oluyor canım. O duygusuz sandığımız erkekler de bazen ilgisizlik yüzünden içlerine dönüyorlar. Bence bi konuş kocanla açıkça, eski günleri özlüyorum, sevilmek istiyorum, ilgilenmek ve ilgi görmek istiyorum. Erkeklerin en sevdiği şey tatlı dil, kadınlarınki de ilgi işte görüldüğü üzre.yenilikleri sen aç ona her konuda. Bi adım, baktın olmuyor sonra ararsın daha başka türlü çareler

Hani derler ya insanlar beyinle bile aldatabilir diye işte burda onu görüyorum . Eşinle herşey bittiyse bence ayrılmalısın . Yok ayrılmam diyorsan birilerinden hoşlanmaya hakkın yok . Bu hoşlantını belli edersen karşı taraf bunu kullanır eğer kötü karekterli bir erkekse . Sonuçta senin başın yanar eşinin bunu dyduğunu düşünsene . Çocukları sana göstermez bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…