eşimle aramız bozuk bende........

Cenab-ı Hak (c.c), İsra Suresi 32. ayetinde mealen şöyle buyuruyor:
Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur.

Eşinizle konuşun..sorgulayın neden böyle olduğunu..duygusal boşluktasınız ilgisiz kaldığınız için böyle olmuş belli ki..ama başka birinden hoşlanıp onunla birlikte olduğunuz an kendinizden utanır bunalıma girersiniz..çocuğunuzun yüzüne bakamazsınız belki de..ilgisiz kalıp başka birinden hoşladığınızı sanıyorsunuz belki de..yapmayın..eşinizle konuştuktan sonra eğer hala ikna olmadıysanız ya da eşiniz gerçekten artık sizinle yapamıcağını düşünüyorsa o zaman boşanın..ama ilgisiz kaldığınız için hata yapmayın..yazık olur size...

Gencken daha kolay hatalar yapariz, ama sen artik bir annesin ve buyuk bir sorumluluk, artik adimlarini ona gore atmalisin...
Bana katilmayan arkadaslar olabilir fakat artik onun hayatinda onu merkezine koyan bir cocuk var, bu sorumluklukla davranmak yakisik olan...
Kendini dizginle, once evliligini kurtarmaya calis, konus, anlat ozlemlerini, isteklerini, sorundan kacmayin, iyice kanatin...
Eger cozulurse sen o adimi attigin icin cok memnun olacaksin...
Yok o zamanda mi duzelmedi, daha fazla uzatmanin anlami yok, devam etmesi halinde ikinizde yanlisa egilimli olursunuz, hatalar da hatalari getirir...
Olanda o cocuga olur...
Umarim sakin kafayla oturup bundan sonra izleyecegin mantikli bir yola karar verirsin...

Eşine sevgi ve saygın kalmamış şimdi yapacaklarına kulp buluyorsun hepsi bu. Bi eşten ziyade anne ye yakışmaz bu eşin ile konuş çözüm bul yada olmuyor diyorsan ayrıl ki olaylar çirkinleşmeden böyle bir şey daha iyi olur.

Evlilikte haktır, boşanmakta haktır

Çocuk için evlilik yürütmeye inanmıyorum ben illa ki bir yerden patlak verir

Al eşini karşına konuş, kurtaramıyorsan bitir doğru olanı bu

sagolun;gercekten herkes napmış ya bir taşlamaıkları kalmış
ne aldatması kolay mı öyle aldatmak uzaktan uzaga hoşlandım sadece tavırları hareketleri hoşuma gidiyo
ortada bir ilişki yok ki aldatma olsun

Ya boşan demek ne kadar kolay.Herkeste bir 'boşan' lafı.Hayır boşanma bence.Evliliğini kurtarmaya çalış bence.Eşini şaşırtacak güzel bir şey yap.Kayıtsız kalmayacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…