• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda bitmeyen sorunlar fikirlerinize ihtiyacım var

Aileniz size destek olup arka çıkmaz mı niye istemiyorsunuz boşanmak?
Aksine benim adıma mutlu bile olurlar destekte çıkarlar, en başından beri eşime dair memnun olmadıkları davranış hâl ve hareketler var sorumsuz biri olduğunun da oldukça Yüklendiğim yükleri görüyorlar. Asıl sorun benim galiba, ben bir çiçek bahçesi gördüm ve o çiçek bahçesini bir kez daha görebilmek için tüm çabam. Elbet sabır taşım çatlar bir gün umarım geç olmaz kendim için... Hayatım boyunca kendime değil sevdiklerime daha fazla değer veren biri oldum hep bu yüzden kaybediyorum, bunu öğrendiğim gün vazgeçeceğim inşallah

Ayrı şehirlerde yaşıyorduk sadece üniversite zamanı birlikte vakit geçirebildik o da pandemi dönemiyle yarım kaldı.8 yılın üç yılı yanyanaydı yani sonra birkaç ayda bir buluşma oluyordu uzak mesafe ilişkisiydi yani. Şiddete eğilimini göremedim yoktu, evlendikten sonra yaşadım. Sorumsuzdu hep, ben hep düzelir olgunlaşır dedim ama ne bir olgunlaşma ne bir gelişme olmadı bu konuda maalesef.İnsan aynı evin içine girmeden bazı şeyleri anlayamıyor gerçekten.
Ama siz ilk yazınızda 1 günü geçmezdi ayrı kalmamız yazmışsınız.

Aksine benim adıma mutlu bile olurlar destekte çıkarlar, en başından beri eşime dair memnun olmadıkları davranış hâl ve hareketler var sorumsuz biri olduğunun da oldukça Yüklendiğim yükleri görüyorlar. Asıl sorun benim galiba, ben bir çiçek bahçesi gördüm ve o çiçek bahçesini bir kez daha görebilmek için tüm çabam. Elbet sabır taşım çatlar bir gün umarım geç olmaz kendim için... Hayatım boyunca kendime değil sevdiklerime daha fazla değer veren biri oldum hep bu yüzden kaybediyorum, bunu öğrendiğim gün vazgeçeceğim inşallah
Öncelikte ortada bir çiçek bahçesi yoktu , siz çöle çiçek ekince çıkar sandınız. Bir hayale bir rüyaya tutundunuz, evlenince her şey düzelecek diye saçma bir umuda kapıdınız. Rüya bitti , günaydın.

.8 yıllık sevgililik dönemimizde en uzun ayrı kalışımız bir gün bile değildi

Ayrı şehirlerde yaşıyorduk sadece üniversite zamanı birlikte vakit geçirebildik o da pandemi dönemiyle yarım kaldı.8 yılın üç yılı yanyanaydı yani sonra birkaç ayda bir buluşma oluyordu uzak mesafe ilişkisiydi yani.
Bir gün ayrı kalmadık ama ayda bir görüşürdük diyorsunuz hangisi doğru?
8 yıl ne demek ya hu? Hiç mi anlamadınız hayret doğrusu! Bile bile lades.
Geçmiş önemliymiş! Başlarım geçmişine..

Seks var ama maalesef doğal olmayan yolla var, ben bunu ilk zamanlar anlayamıyordum zaten yapamama endişesi ve korkusuyla bunu doğal olan yerden sanmıştım.Bu konulara ilgisi olan araştıran biri değildim evlenmeden önce maalesef.
İnsan , neyin nereye girdiğini cinsellik hakkında çok bilgisi olmasa da anlar. Kocanızın cinsel organının , dışkı deliğinize girdiğini nasıl anlamazsınız?

Bir gün ayrı kalmadık ama ayda bir görüşürdük diyorsunuz hangisi doğru?
8 yıl ne demek ya hu? Hiç mi anlamadınız hayret doğrusu! Bile bile lades.
Geçmiş önemliymiş! Başlarım geçmişine..
Bir gün ayrı kalmadık yani ayrılıktan bahsettim orada. Üç yıldan sonra pandemi girince araya farklı şehirlerde yaşadığımız için birkaç ayda bir görüşebiliyorduk.

Bir gün ayrı kalmadık yani ayrılıktan bahsettim orada. Üç yıldan sonra pandemi girince araya farklı şehirlerde yaşadığımız için birkaç ayda bir görüşebiliyorduk.
Adamı 8 yıl boyunca alttan almışsınız. Büyük ihtimalle sizinle sevgiliyken karıya kıza gidiyordu. Çünkü böyle tepkileri normal değil.

İnsan , neyin nereye girdiğini cinsellik hakkında çok bilgisi olmasa da anlar. Kocanızın cinsel organının , dışkı deliğinize girdiğini nasıl anlamazsınız?
Bunu inanın yaşayan ve benim durumumda olan bir insan daha iyi anlar. O ilk zamanlarda yapamadığımın farkına varmam, cinselliğe dair kendimi eğitmemiş olmam çünkü baskıcı bir ailem vardı maalesef ki kapalı bir kutu gibi büyütüldüm ve vajinismus denen bir şeyin varlığından bile haberim yoktu ta ki yaşadıklarımı idrak edip araştırana kadar.

Doğal olmayan yol derken anal sexten mi bahsediyordunuz. Hadi siz korkudan anlamadınız eşiniz ne yaşadığını bilmiyor mu
İnanın bunu bende anlayamıyorum çünkü doktor kontrolünde doktor bu şekilde söyleyince ben ve o çok şaşırdık. Zaten bundan sonra kavgalarımız daha da arttı. Belki dediğim gibi yapısal olarak bir esneklik var ise bu mümkün olabilirmiş Çünkü ben dilatörle çalışma yapıyorum yaklaşık 6-7 cm kadar alabiliyorum ve zarım halen duruyor doktor bu şekilde söyledi. Kalın ve esnek ise bu mümkünmüş.

İnanın bunu bende anlayamıyorum çünkü doktor kontrolünde doktor bu şekilde söyleyince ben ve o çok şaşırdık. Zaten bundan sonra kavgalarımız daha da arttı. Belki dediğim gibi yapısal olarak bir esneklik var ise bu mümkün olabilirmiş Çünkü ben dilatörle çalışma yapıyorum yaklaşık 6-7 cm kadar alabiliyorum ve zarım halen duruyor doktor bu şekilde söyledi. Kalın ve esnek ise bu mümkünmüş.
Hayır ben zardan bahsetmiyorum zarın farklı farklı yapıları var onu artık herkes biliyor. Benim demek istediğim eşiniz vajinal ilişki mi sanıyor yaptığını yoksa siz zaten panik ve korku halinde olduğunuz için zaten farketmezsiniz diye anal sex yapıp size mi vajinal diyor

Hayır ben zardan bahsetmiyorum zarın farklı farklı yapıları var onu artık herkes biliyor. Benim demek istediğim eşiniz vajinal ilişki mi sanıyor yaptığını yoksa siz zaten panik ve korku halinde olduğunuz için zaten farketmezsiniz diye anal sex yapıp size mi vajinal diyor
Ben bunu farkedip konuştuğumuzda evet çoğunluğun bu şekilde olduğunu söylüyor ama hiç normal şekilde sks olmadığını kabul etmiyor başından beri hâlen zaten iki yerin hissiyatının bambaşka olduğunu söylüyor.. Zarın bozulmaması hiç normal yapmadığınız anlamına gelmiyor dedi doktor bozulmamış evet diyince çok şaşırdı ve üzüldü o yüzden

Ben bunu farkedip konuştuğumuzda evet çoğunluğun bu şekilde olduğunu söylüyor ama hiç normal şekilde sks olmadığını kabul etmiyor başından beri hâlen zaten iki yerin hissiyatının bambaşka olduğunu söylüyor.. Zarın bozulmaması hiç normal yapmadığınız anlamına gelmiyor dedi doktor bozulmamış evet diyince çok şaşırdı ve üzüldü o yüzden
Peki eşiniz ilişki olduğunu iddia ediyor ve zar yırtılmadığı için kanama da olmadı bunu sorun edip size bu yüzden mi eziyet ediyor. Çünkü böyle cahil düşünceye kapılan erkekler var

Peki eşiniz ilişki olduğunu iddia ediyor ve zar yırtılmadığı için kanama da olmadı bunu sorun edip size bu yüzden mi eziyet ediyor. Çünkü böyle cahil düşünceye kapılan erkekler var
Dediğim gibi doktordan bunu duyunca üzüldü olamadığı için. Sekiz yıl boyunca da olurdu ama saygı duydu ben istemediğim için evlenmemizi bekledi. Sonuca gelirsek ben sekiz aylık evli ve vajinismusum ve ona normal olandan yüzde yüz bir ilişki yaşatamıyorum ve yaşayamıyorum sorunlarımızın temelini bu oluşturuyor gibi geliyor.Hangi erkek veya hangi kadın böyle olsun ister ki zaten

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim inanın bir düşünce bile aydınlanmam için o kadar değerli ki . Bir şey daha sormak istiyorum, böyle şeyler kaldı mı bilmiyorum ama evlendigimiz ilk zamanlar yatak odamda yatak başlığımın sol tarafı üstünde siyah kömür izi gibi bir iz vardı sildim sildim geçmedi sonra aradan zaman geçti, bu ize benzerini ve daha kalıcısını başlığımın sağ tarafında da farkettim. Sekse dair her hangi bir şey bir dokunuş bir sevişme de yatak odamda hep daha huzursuz mutsuz hissediyorum. Salonda olduğunda çok daha rahatım ve mutluyum . Bir şeyi bir şeye bağlamak gibi oluyor ama böyle bir durum yaşayan var mı ve hâlâ böyle durumlar var mı merak ediyorum sadece..

Dediğim gibi doktordan bunu duyunca üzüldü olamadığı için. Sekiz yıl boyunca da olurdu ama saygı duydu ben istemediğim için evlenmemizi bekledi. Sonuca gelirsek ben sekiz aylık evli ve vajinismusum ve ona normal olandan yüzde yüz bir ilişki yaşatamıyorum ve yaşayamıyorum sorunlarımızın temelini bu oluşturuyor gibi geliyor.Hangi erkek veya hangi kadın böyle olsun ister ki zaten
Hala kendinizi suçluyorsunuz bunu siz isteyerek yapmıyorsunuz ki aynı şekilde eşiniz de de bu tarz bi sıkıntı olabilirdi ereksiyon sağlayamayabilirdi siz ona bu şekilde mi davranırdınız. Kendinizi ezmeyin lütfen

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim inanın bir düşünce bile aydınlanmam için o kadar değerli ki . Bir şey daha sormak istiyorum, böyle şeyler kaldı mı bilmiyorum ama evlendigimiz ilk zamanlar yatak odamda yatak başlığımın sol tarafı üstünde siyah kömür izi gibi bir iz vardı sildim sildim geçmedi sonra aradan zaman geçti, bu ize benzerini ve daha kalıcısını başlığımın sağ tarafında da farkettim. Sekse dair her hangi bir şey bir dokunuş bir sevişme de yatak odamda hep daha huzursuz mutsuz hissediyorum. Salonda olduğunda çok daha rahatım ve mutluyum . Bir şeyi bir şeye bağlamak gibi oluyor ama böyle bir durum yaşayan var mı ve hâlâ böyle durumlar var mı merak ediyorum sadece..
Büyü tarzı bişeyden bahsediyorsanız büyü sadece yatağa yapılmış bişey değildir yapıldıysa ve inancınız varsa size yapılmıştır odaya yada eşyaya değil yani oturma odasında daha rahat olmanız bence psikolojik

Size çok iyi niyetle yorum yapmıştım ama kendinizi kandırmayın. Yazdıklarınızı bir kez daha okudum. Siz fark etmemiş olsanız da eşiniz gayet anal sekse düşkün biri ve sizin olurunuzu dahi almamış. Hala onu aklıyorsunuz birçok açıklamanızda. Bence acilen sizde bir psikolojik destek alın eşiniz de alsın. İkinizi de normal görmedim.

Back
X