Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk aile terapistine gidin bu sorunlar bizde basgosterir göstermez gittik 4. Seansdayiz ve gayet olumlu bir geri dönüşümüz oldu gerek benim gerek eşimin acisindan
Sen kavga edilecek şeyi güzeel dille konuşmayı denersin o sana döner her şeyi problem yapmaktan vazgeç der. Bunu yaşayan tek ben değilim heraldeÖrnekleme yapacak olursak eğer
Her konuda o haklı ben birşey bilmiyorum anlamıyorum yada hep o dikkatli aşırı derecede panik kabul etmiyor bir türlü çok önyargılı her konuda.
3 yaşında oğlum var biz balkondayız mesela oğlum salonda bir ses gelse eyvah kalk bişi oldu diye panikli hareket ediyor zannersinki çoçuğa bişi oldu rahat değil sakin değil birşeyi çok uzatıyor bir konuyu örneğin o laf. Hiç bitmiyor sürekli kusur arıyor herşeyi tekrar ederek anlatıyor kaprisli sürekli kendimi anlayamıyorum bazen nasıl sabredebiliyorum diye ben asla kavga etmeyi sevmem konuşarak bir sorunuçözüp bitirmek isterim o konu neyse tartışma ya yol açan ama konuşmaz susar uzatmakta der üstüme gelme der
Keskin sirke küpüne zarar. Düzelmek için çabalamazsa kalp krizine kadar bile gidebilir durumu.Örnekleme yapacak olursak eğer
Her konuda o haklı ben birşey bilmiyorum anlamıyorum yada hep o dikkatli aşırı derecede panik kabul etmiyor bir türlü çok önyargılı her konuda.
3 yaşında oğlum var biz balkondayız mesela oğlum salonda bir ses gelse eyvah kalk bişi oldu diye panikli hareket ediyor zannersinki çoçuğa bişi oldu rahat değil sakin değil birşeyi çok uzatıyor bir konuyu örneğin o laf. Hiç bitmiyor sürekli kusur arıyor herşeyi tekrar ederek anlatıyor kaprisli sürekli kendimi anlayamıyorum bazen nasıl sabredebiliyorum diye ben asla kavga etmeyi sevmem konuşarak bir sorunuçözüp bitirmek isterim o konu neyse tartışma ya yol açan ama konuşmaz susar uzatmakta der üstüme gelme der
Aynen katiliyorum size dertleri ne gercekten bi okadar fedakarliktan sonra hatta hizmetcilikten sonra bi tribi cok goruyorlarBu erkeklerin derdi ne? Ütüsünü yapan sen,çamaşırını yıkayan sen,yemeğini hazırlayan önüne sofrayı kuran sen,sevgi desen büsbüyük. Kötü gününde ona yardım etmek için elinden geleni yapan sen,hasta olsa bakacak olan sen,hep yanında ve destek olan sen. Daha ne istiyolar ? Trip atmayın,her şeyi kusursuz yapın,biz bağıralım siz susun,mükemmel olun,hiçbi şey istemeyin. Dönsün bi de kendisine sorsun ben bu kadın için ne yapıyorum ne kadar mükemmel ne kadar kusursuzum diye. Çok sinirliyim.
Bn gtcem de sonra seninle birlikte seans yapmaliymisiz dersin
sizin bahsettiklerimiz karakter yapisi gibi. evlenmeden ya da evlilik basinda farkli miydi nasildi?
Keskin sirke küpüne zarar. Düzelmek için çabalamazsa kalp krizine kadar bile gidebilir durumu.
Arkadaşlar mutlaka birçok insan benzer şeyler yaşıyordur
Bizim ciddi anlamda İletişim sorununuz var.sürekli eleştiri herşeyi defalarca söylemesi ve sürekli huysuz herşeye bir kusur mutlaka buluyor artık bunaldım tahammül edemez hale geldim.
Sizce ne yapmalıyım
Bi de esine gicik oldum allah sabir versin. Cimri erkekten sonra en sevmedigim erkek tipi yemege kusur bulandir. Yaptigima sükretsin.
Canim bazi insanlar iyi anlasir bazilari da cok iyi anlasamaz. Ya kabulleneceksin duymamazliga vereceksin ya da 100.000 kere soyleyeceksin ki buna ragmen değişmeyebilir. Bence duymamazliga vermeye calis ciddiye alma
İşin garibi kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ben doğma büyüme istanbullluyum annem babam Kastamonu eşim laz Artvinli evlenince istanbuldan Artvin’e taşındım. Babam gemilerden emekli aşçı dedem babamın amcaları falan yani güzel yemek yapılır neyin yanında ne olur nasıl olur ona göre yaparız kesemizde göre fakat Karadeniz’de yemek kültürü YÖK zaten karalahana hamsi yemek sorun değil benim için sorun sürekli konuşuyor olması susmuyor ve hep aslında o haklı ama değil işte kimse beni tanımıyor bilmiyor burda İnan’ın yemin ederim haklı olduğu hiç bişi yok adeta gelin gibi kaprisli kendimi tanıyorum böle giderse oğlum için kötü olacak evliliğimiz ii değil Allah’ın her günü insan eşini azarlayıp bişi söylemeZ bende susan bir kadın değilim bu Arada söylediği şey e cvp veririm o zamanda ben ne dedim ki üstüme gelme git başımdan ya masadan kalkar gider ya odadan gider kendini tuvalete kitler geçip karşıma konuşmaz sorun neyse gel çöElim demez. Yapıcı değil hiçbirzaman
Acaba stresli bir isi olabilir mi belki stresini sizden cikariyordur. Bu da degilse babasinin annesine davranisini ornek almistir diyorum