Eşimle aramızda sorunlar var lütfen destek

Bilmiyorum olabilir belki kayınvalidem rahmetli tanıyamadım ben hiç .işi eve çok yakın 5 dk harita müh. Tüm gün oturuyor bu aralar çünkü pek bir iş YÖK şantiyede çalışıyor hes projesi bilmiyorum Amacı ne

Bosanin diyemem evlilikler kolay kurulmuyor. İnanin diyecek bisey bulamadim. Allah yardimciniz olsun inşallah allah esinize akil fikir verir.

Allah razı olsun en azından derdime ortak oldunuz belki bir müddet annemle kalmam iyi olur

Deneyin kafanizi dinlersiniz belki. Belki esinizi ozleyip ozlemediginize karar verirsiniz. Ya da o sizi özler de kiymetinizi anlar belki. İnsallah yoluna girer. Bunlar aslinda küçük gibi gorunen ama uzun vadede insanın ruhunu sömüren seyler

Deneyin kafanizi dinlersiniz belki. Belki esinizi ozleyip ozlemediginize karar verirsiniz. Ya da o sizi özler de kiymetinizi anlar belki. İnsallah yoluna girer. Bunlar aslinda küçük gibi gorunen ama uzun vadede insanın ruhunu sömüren seyler

Aynen öyle ben herşeyi konuşarak halletme taraftarıyım ama o bunu bile yapmıyor ona göre her şey normal

Olabilir aslına bakarsan iyi fikir denemekten zarar gelmez ne gibi faydasını gördünüz ?
Erkekler degisik hiç psikoloji bozuk olayina inanmiyorlar bizde söyle oldu baktım o gitmiyor gitmiceksen birlikte gidelim beni götür benim bozukbelki dedim evet zaten senin bozuk dedi gittik psikoloğa olayı anlattım 2 seansda birlikte gittik şimdi psikolog sorun sizde değil dedi çok büyük sorunlarda yok aslında ama konunun eşimin yetişme tarzıyla alakası var ebeveynlerine yaptığı hircinliklari banada yapiyormus mutsuz bir ailede büyümüş şimdi konu ona döndü tek seans yaptılar bir kaç kere şimdi birlikte gitcez yine ama eşim giderken ki olan onyargilarini kırdı Psikologun dediklerini aSLA uygulamaz dediğim adam uyguluyor 2 aylık bir sürede bu kadar değişim gösterdi ve giderken asla gitmeyelim demiyor en başta diyordu şimdi saat 9 da cagirsa 9 da gidiyoruz

Bu bahsettiğiniz şeyi yıllardır teyzemden duyarım. Sürekli sen iyisini yaparsın sen haklısın diyerek alttan alıyor. Boşanamadı o çocuklar ve ekonomik sorunlardan dolayı. Ama böyle sözünü dinlediği biri eniştemi uyardığında hani karına öyle yapma tarzında düzeldiğini söylüyor. Zor bir durum grçekten allah uardımcınız olsun

Eyvah eyvah cok zor.ben esiniz gibi biriyim karsimdakine derim hep allah sana sabir versin diye.allahtan muthis tolere edebiliyor beni.yokaa vahim yani
Birisi beni hic durmadan elestirse 2 saniye tahammul edemem.

Back
X