- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Ilgiden kastim . Surekli elinde telefon okey oynuyor . Disari cikalim diyorum cikarmiyor . Cok uzak bana sanki hal ve hareketleri ile . Ilgi yok . O mutluysa herkes mutlu saniyor .İlgiden kastiniz nedir?
Nasil bir ilgi bekliyorsunuz?
Hayir gayet ilgiliydi . Arayip sorardı hrr gun . Konusurduk gezerdik tozardik . Ama evlendi yuzugu takti sanki gercek yuzunu gösterdi .Peki o 6 senede bir iletişim sorunu yok muydu?
Bir de siz kendimi ifade edemiyorum demişsiniz ama eşiniz de kestirip atma eğiliminde görünüyor, bütün sorun sizden kaynaklanmayabilir. Çift terapisine gitmeyi düşünseniz? Eşimle sevgiliyken gitmiştik biz. Çok da faydasını görmüştük.
O zMan cok iyiydik hersey yolundaydi . Gayet ilgiliydi .Iletisim probleminiz olduğunu 6 senelik sevgililik döneminde anlamadınız mi
Denedim ama yok kafasindakine inaniyor . Ben ne kadar söylesem de ne alakasi varmis gayette ilgiliymis .Sen şu şu konuda hatalısın değilde ben dili kullanın,
Mesela ben senin şu yaptığına çok kırılıyorum çok üzülüyorum kendimi yanlız hissediyorum gibi
Değişen ne o halde? O zamanla şimdiyi kıyaslayıp nelerin aynı nelerin farklı olduğunu bulursanız sorun çözülür. Imkaniniz varsa bir evlilik danismanina gidebilirsinizO zMan cok iyiydik hersey yolundaydi . Gayet ilgiliydi .
Öyle diyince deSen şu şu konuda hatalısın değilde ben dili kullanın,
Mesela ben senin şu yaptığına çok kırılıyorum çok üzülüyorum kendimi yanlız hissediyorum gibi
Aynen . Katiliyorum size . Benim esim de hemen uste cikiyor kendini hakli cikarmayi basariyor .ve zoruma gidiyor agliyorum .. aglamami da istemiyor . Ona da kiziyor . Ben kendimi daha nasil ifade edebiliyim kiEvli erkeklerin çoğunda var bu genel sorun!!!
**Kadınlar haklı olarak ilgi istiyor , konuşarak anlaşmak, anlaşılmak ... haklı görülmek... tartışma sorası gönlünün alınması....
Bizimkiyle de küs gibiyiz işte boş bir konudan
Ağlıyorum da gelip gözyaşımımı siliyor, gönül almaz, günler geçer
Buna izin vermeyen kadınları tebrik ediyorum
Bizler de içkici, kumarcı, şiddet uygulayan, ev işlerine yardım etmeyen, cimri kocaları duydukça , orta yolda olduğumuzdan susuyoruz işte ... olması gereken bu değil de ... neyseeeee
Ailesi yuzunden diye dusunuyorum .Değişen ne o halde? O zamanla şimdiyi kıyaslayıp nelerin aynı nelerin farklı olduğunu bulursanız sorun çözülür. Imkaniniz varsa bir evlilik danismanina gidebilirsiniz
Haaaayiiirr asllaa olur mu oyle sey hazira konsun onlar .. nefret ediyorum bu huylarindan ..Öyle diyince de
Aaa sen de çok kırılgansın, o zaman biz ağzımızı açmayalım tarzı konuşuyorlar
Keşke erkekler de bizler kadar mutlu olmak istese , çabalasa
Benim de ağlamamdan hoşlanmazdıAynen . Katiliyorum size . Benim esim de hemen uste cikiyor kendini hakli cikarmayi basariyor .ve zoruma gidiyor agliyorum .. aglamami da istemiyor . Ona da kiziyor . Ben kendimi daha nasil ifade edebiliyim ki
Cift terapisine de inanmaz bos geliyormus boyle seyler ona .. bence ailesinden kaynaklaniyor .Peki o 6 senede bir iletişim sorunu yok muydu?
Bir de siz kendimi ifade edemiyorum demişsiniz ama eşiniz de kestirip atma eğiliminde görünüyor, bütün sorun sizden kaynaklanmayabilir. Çift terapisine gitmeyi düşünseniz? Eşimle sevgiliyken gitmiştik biz. Çok da faydasını görmüştük.
Ailesi yuzunden diye dusunuyorum .
İlgi ve iletişimsizlik farklı şeyler ama. Siz ilgisizlikten şikayetçisiniz o zaman. Birlikte zaman geçirmek istiyorsunuz ama o size yeterince zaman ayırmıyor. O zaman siz plan yapsanız, dışarı çıkalım demek yerine, bugün birlikte şuraya gidiyoruz deseniz mesela? Beni dışarı çıkarmıyor dediğinizde, sizin çok pasif kaldığınızı düşünürüm. Biraz daha aktif olsanız? Onu da size katılmaya teşvik etseniz? Gelmiyorsan da ben gidiyorum deyin bakalım ne yapıyor.Hayir gayet ilgiliydi . Arayip sorardı hrr gun . Konusurduk gezerdik tozardik . Ama evlendi yuzugu takti sanki gercek yuzunu gösterdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?