ESIMLE ARAMIZDAKI ILETISIMSIZLIK NASIL GIDEREBILIRIM ?? LÜTFEN AKIL VERIR MISINIZ BANA

Loriklorik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
11.649
17.272
218
Merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim ama evlendigimden beri esimle aramda hep bi iletişimsizlik var . Mesela ben ona kendimi ifade edemiyorum ve bundan dolayi agliyorum kendimi tutamiyorum . Ne zaman ki ona hatasini soylemeye calissam Ne Alaka ya diyip soze basliyor kendini uste cikarmaya calsiiyor. Artik bunaldim ya . Kabullenmiyor hatalarini .sanki ben boş konusuyormusum gibi geliyor ona .. ya da tamam diyor özür diliyor . Iki gun ayni üçüncü gun yine ayni hareketlerine devam ediyor .. aramizdaki neden de ilgisizlik .zoruma gidiyor benimle yeterince ilgilenmemesi .( Cok severek evlendik 6 sene sonra) benimle ilgilenmesi icin ne diyebilirim de bana gercekten hak vermesi icin. Cünkü kabullenmiyor

Peki o 6 senede bir iletişim sorunu yok muydu?
Bir de siz kendimi ifade edemiyorum demişsiniz ama eşiniz de kestirip atma eğiliminde görünüyor, bütün sorun sizden kaynaklanmayabilir. Çift terapisine gitmeyi düşünseniz? Eşimle sevgiliyken gitmiştik biz. Çok da faydasını görmüştük.

İlgiden kastiniz nedir?
Nasil bir ilgi bekliyorsunuz?
Ilgiden kastim . Surekli elinde telefon okey oynuyor . Disari cikalim diyorum cikarmiyor . Cok uzak bana sanki hal ve hareketleri ile . Ilgi yok . O mutluysa herkes mutlu saniyor .

Hayir gayet ilgiliydi . Arayip sorardı hrr gun . Konusurduk gezerdik tozardik . Ama evlendi yuzugu takti sanki gercek yuzunu gösterdi .

Evli erkeklerin çoğunda var bu genel sorun!!!
**Kadınlar haklı olarak ilgi istiyor , konuşarak anlaşmak, anlaşılmak ... haklı görülmek... tartışma sorası gönlünün alınması....
Bizimkiyle de küs gibiyiz işte boş bir konudan
Ağlıyorum da gelip gözyaşımımı siliyor, gönül almaz, günler geçer
Buna izin vermeyen kadınları tebrik ediyorum
Bizler de içkici, kumarcı, şiddet uygulayan, ev işlerine yardım etmeyen, cimri kocaları duydukça , orta yolda olduğumuzdan susuyoruz işte ... olması gereken bu değil de ... neyseeeee

Sen şu şu konuda hatalısın değilde ben dili kullanın,
Mesela ben senin şu yaptığına çok kırılıyorum çok üzülüyorum kendimi yanlız hissediyorum gibi
Denedim ama yok kafasindakine inaniyor . Ben ne kadar söylesem de ne alakasi varmis gayette ilgiliymis .

Sen şu şu konuda hatalısın değilde ben dili kullanın,
Mesela ben senin şu yaptığına çok kırılıyorum çok üzülüyorum kendimi yanlız hissediyorum gibi
Öyle diyince de
Aaa sen de çok kırılgansın, o zaman biz ağzımızı açmayalım tarzı konuşuyorlar
Keşke erkekler de bizler kadar mutlu olmak istese , çabalasa

Aynen . Katiliyorum size . Benim esim de hemen uste cikiyor kendini hakli cikarmayi basariyor .ve zoruma gidiyor agliyorum .. aglamami da istemiyor . Ona da kiziyor . Ben kendimi daha nasil ifade edebiliyim ki

Öyle diyince de
Aaa sen de çok kırılgansın, o zaman biz ağzımızı açmayalım tarzı konuşuyorlar
Keşke erkekler de bizler kadar mutlu olmak istese , çabalasa
Haaaayiiirr asllaa olur mu oyle sey hazira konsun onlar .. nefret ediyorum bu huylarindan ..

Aynen . Katiliyorum size . Benim esim de hemen uste cikiyor kendini hakli cikarmayi basariyor .ve zoruma gidiyor agliyorum .. aglamami da istemiyor . Ona da kiziyor . Ben kendimi daha nasil ifade edebiliyim ki
Benim de ağlamamdan hoşlanmazdı
Zaten ağladığımda gelip ilgilenmediğinde rezil olan ben oluyorum
Siz de ağladığınızı pek göstermeyin
Belli ki eşiniz bu konuyla ilgilenmiyor
Çözümünü ben de bilmiyorım inanın
Üç sene olacak bizim de
Tamam aşk. İyilik , cinsellik vb iyi
Ev işlerine de yardımcı tövbe tövbe ama ilgi konusunu ben de geçemiyorum
Başarırsınız inşallah ne diyim

Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Kendi dünyalarına bırakmak lazım aslında. Cep telefonu bilgisayar televizyon her neyse artık . Biliyor musunuz evliliklerin bitme nedenleri arasinda en cok gösterilen şey ilgisizlik.
Bence sizde ona ilgi göstermeyin. Tirnaklari fazla uzamış belli ki.

Cift terapisine de inanmaz bos geliyormus boyle seyler ona .. bence ailesinden kaynaklaniyor .

Hayir gayet ilgiliydi . Arayip sorardı hrr gun . Konusurduk gezerdik tozardik . Ama evlendi yuzugu takti sanki gercek yuzunu gösterdi .
İlgi ve iletişimsizlik farklı şeyler ama. Siz ilgisizlikten şikayetçisiniz o zaman. Birlikte zaman geçirmek istiyorsunuz ama o size yeterince zaman ayırmıyor. O zaman siz plan yapsanız, dışarı çıkalım demek yerine, bugün birlikte şuraya gidiyoruz deseniz mesela? Beni dışarı çıkarmıyor dediğinizde, sizin çok pasif kaldığınızı düşünürüm. Biraz daha aktif olsanız? Onu da size katılmaya teşvik etseniz? Gelmiyorsan da ben gidiyorum deyin bakalım ne yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…