ESIMLE ARAMIZDAKI ILETISIMSIZLIK NASIL GIDEREBILIRIM ?? LÜTFEN AKIL VERIR MISINIZ BANA

Benim de ağlamamdan hoşlanmazdı
Zaten ağladığımda gelip ilgilenmediğinde rezil olan ben oluyorum
Siz de ağladığınızı pek göstermeyin
Belli ki eşiniz bu konuyla ilgilenmiyor
Çözümünü ben de bilmiyorım inanın
Üç sene olacak bizim de
Tamam aşk. İyilik , cinsellik vb iyi
Ev işlerine de yardımcı tövbe tövbe 😅 ama ilgi konusunu ben de geçemiyorum
Başarırsınız inşallah ne diyim
Pek basaricagimi sanmiyorum . Insallah bi umut .. ilgi bitince de soğuyor insan herseyden

Haaaayiiirr asllaa olur mu oyle sey hazira konsun onlar .. nefret ediyorum bu huylarindan ..
Evet
Güçlü , kendine çok güvenen Kadınlar olsak bu kadarını yapamazlardı belki de bilmiyorım biz pısırık mı kalıyoruz, güçsüz falan
Ama tersi olunca da darbe yiyorlar
Bilemedim :olamaz:

İlgi ve iletişimsizlik farklı şeyler ama. Siz ilgisizlikten şikayetçisiniz o zaman. Birlikte zaman geçirmek istiyorsunuz ama o size yeterince zaman ayırmıyor. O zaman siz plan yapsanız, dışarı çıkalım demek yerine, bugün birlikte şuraya gidiyoruz deseniz mesela? Beni dışarı çıkarmıyor dediğinizde, sizin çok pasif kaldığınızı düşünürüm. Biraz daha aktif olsanız? Onu da size katılmaya teşvik etseniz? Gelmiyorsan da ben gidiyorum deyin bakalım ne yapıyor.
Birlikte zaman gecirmek istiyorum aynen. Ilgi olmayinca iletisim de olmiyor . O da nasip olmuyor . 1 senedir ayni seyleri diyorum tekrarlıyorum ona ama yok saglikli kafa ile dusunmez bu neden boyle davraniyor bana bunlari neden soyluyor diye .. dogru bildigi yanlislardan sasmiyor

Evet
Güçlü , kendine çok güvenen Kadınlar olsak bu kadarını yapamazlardı belki de bilmiyorım biz pısırık mı kalıyoruz, güçsüz falan
Ama tersi olunca da darbe yiyorlar
Bilemedim :olamaz:
Ah keske ... cok istiyorum oyle kendine guvenen kadinlardan olmak . Ama yetistirilme tarzimizdan olsa gerek . Buyuklerimizin nasihatlerinden olsa gerek . Aman kizim o senin kocandir .aman kziim oyle yapma . Aman kizim boyle yapma ona karsi ...

Al işte buda mı rol yapmış hepsi imtihan bacım imtihan birde aileler eklenmese bu imtihana güzel olur ama olmuyor işte...

Birlikte zaman gecirmek istiyorum aynen. Ilgi olmayinca iletisim de olmiyor . O da nasip olmuyor . 1 senedir ayni seyleri diyorum tekrarlıyorum ona ama yok saglikli kafa ile dusunmez bu neden boyle davraniyor bana bunlari neden soyluyor diye .. dogru bildigi yanlislardan sasmiyor
Peki ne zannediyor ki? Evliliğin yıpranmayan, bitmeyen bir şey olduğunu mu? Sizi kaybetmekten korkmuyor mu? Bir de öyle konuşsanız... Böyle uzak olmak istemiyorum, beni umursamadığını hissediyorum, sevgiliyken farklıydı, değiştin deseniz, o zaman ne der? Konuşmaların da bir işe yaramayacağını düşünüyorsanız, çare nedir bilmem. Karşınızdaki insanın sizi anlamaya, sizinle anlaşmaya, bir şeyleri yoluna sokmaya niyeti yoksa, ne kadar çırpınsanız da boş.

Al işte buda mı rol yapmış hepsi imtihan bacım imtihan birde aileler eklenmese bu imtihana güzel olur ama olmuyor işte...
Resmen kopruyu gecene kadarmis hersey . Eskiden kiskanilirdim . Merak edilirdim . Beraber gezerdik tozardik . Yuzugu takti . Tamam beyimiz saldi .

Merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim ama evlendigimden beri esimle aramda hep bi iletişimsizlik var . Mesela ben ona kendimi ifade edemiyorum ve bundan dolayi agliyorum kendimi tutamiyorum . Ne zaman ki ona hatasini soylemeye calissam Ne Alaka ya diyip soze basliyor kendini uste cikarmaya calsiiyor. Artik bunaldim ya . Kabullenmiyor hatalarini .sanki ben boş konusuyormusum gibi geliyor ona .. ya da tamam diyor özür diliyor . Iki gun ayni üçüncü gun yine ayni hareketlerine devam ediyor .. aramizdaki neden de ilgisizlik .zoruma gidiyor benimle yeterince ilgilenmemesi .( Cok severek evlendik 6 sene sonra) benimle ilgilenmesi icin ne diyebilirim de bana gercekten hak vermesi icin. Cünkü kabullenmiyor
Serhat yabancı aile terapisti var çok iyi bir dr. bence youtube den eşinide al izle istanbuldaysan gidebilirsinizde

Resmen kopruyu gecene kadarmis hersey . Eskiden kiskanilirdim . Merak edilirdim . Beraber gezerdik tozardik . Yuzugu takti . Tamam beyimiz saldi .
İlgisiz davranabilir mısın öyle davran bir süre ben yapamıyorum sevdiğim insanı içime sokasım gelir sevmediğim insanın yüzüne bakasım gelmez.

Peki ne zannediyor ki? Evliliğin yıpranmayan, bitmeyen bir şey olduğunu mu? Sizi kaybetmekten korkmuyor mu? Bir de öyle konuşsanız... Böyle uzak olmak istemiyorum, beni umursamadığını hissediyorum, sevgiliyken farklıydı, değiştin deseniz, o zaman ne der? Konuşmaların da bir işe yaramayacağını düşünüyorsanız, çare nedir bilmem. Karşınızdaki insanın sizi anlamaya, sizinle anlaşmaya, bir şeyleri yoluna sokmaya niyeti yoksa, ne kadar çırpınsanız da boş.
Bi de evlenmek icin neleri goze aldı. Nelerden gecti . Bunlari gozunun onune getir dedim . Neden evlendin dedim . Haklisin . Ozur dilerim hata ben de . Ama bunlari hep duyuyorum . Konuştuklarım anlik oluyor sanki o an orda anlıyor ama sonrasinda yoookkkk anlamiyor bu durum beni cok yoruyor

Serhat yabancı aile terapisti var çok iyi bir dr. bence youtube den eşinide al izle istanbuldaysan gidebilirsinizde
Evet . Tesekkurler öneriniz icin . Bakalim ya artik bunaldim çünkü .hem cocugumuz olmuyor stresliyim hem kendimi ifade edemiyorum . Ay nolcak durumum bilmiyorum . Sabahtan beri agliyorum gozlerim sis artik . Değmiyor biliyorum ama insan ilgi ister kocasindan.. beraber zaman gecirmek ister ..

İlgisiz davranabilir mısın öyle davran bir süre ben yapamıyorum sevdiğim insanı içime sokasım gelir sevmediğim insanın yüzüne bakasım gelmez.
Ben davranamıyorum iste onu yapamiyorum .yapsam anlarda ben beceremiyorum . Cunku ben seviyorum onu ama o cok ilgisiz seven insan ilgilenir karisi ile zamn gecirmek ister ..

Evet . Tesekkurler öneriniz icin . Bakalim ya artik bunaldim çünkü .hem cocugumuz olmuyor stresliyim hem kendimi ifade edemiyorum . Ay nolcak durumum bilmiyorum . Sabahtan beri agliyorum gozlerim sis artik . Değmiyor biliyorum ama insan ilgi ister kocasindan.. beraber zaman gecirmek ister ..
Ozaman kendine arkadaş çevresi yap git gez eğlen kıskansın :) hatta biraz yalandan uzaklaş halini hatrını sorma hoop ne oluyor desin ?

Ben davranamıyorum iste onu yapamiyorum .yapsam anlarda ben beceremiyorum . Cunku ben seviyorum onu ama o cok ilgisiz seven insan ilgilenir karisi ile zamn gecirmek ister ..
Aynen bende yapamıyorum işte bazen çok yüzsüz hissediyorum kendimi dakikalar önce beni kırmasına rağmen ağlarken gülüyorum.

Benim esim de bi ara oyunun dozunu kacirmisti. Hatta konu da acmistim. Ama yine de hic benimle ilgilenmiyo degildi ama ben daha cok zaman gecirmek istiyodum haliyle. PubG ye takti ve onu oynuyor isten geldigi zaman. Ve ben asiri kizip iki gun falan konusmadim. Hep tepki gosterdim bi de sonuna kadar konusur ve kizarim hic susmam diycegimi derim. O da artik bana daha cok zaman ayiriyor amacima ulastim yani. Bi sey olunca ben tepkimi hic konusmayarak ve o yok gibi davranarak gosteriyorum cok ise yariyor.

Ozaman kendine arkadaş çevresi yap git gez eğlen kıskansın :) hatta biraz yalandan uzaklaş halini hatrını sorma hoop ne oluyor desin ?
Cok guzel diyoesunuz da onu yapamam tanimiyorum buralari . Kimseye de guvenmek istemiyorum . Halini hatrini sormamak kisminda aklima yatti :)

Benim esim de bi ara oyunun dozunu kacirmisti. Hatta konu da acmistim. Ama yine de hic benimle ilgilenmiyo degildi ama ben daha cok zaman gecirmek istiyodum haliyle. PubG ye takti ve onu oynuyor isten geldigi zaman. Ve ben asiri kizip iki gun falan konusmadim. Hep tepki gosterdim bi de sonuna kadar konusur ve kizarim hic susmam diycegimi derim. O da artik bana daha cok zaman ayiriyor amacima ulastim yani. Bi sey olunca ben tepkimi hic konusmayarak ve o yok gibi davranarak gosteriyorum cok ise yariyor.
Benim ki mal galiba :) anlamiyor ben ne kadar soylesem de o yine kendi kafasindakine inaniyor ister dogru olsun ister yanlis :) o da bi ara pubg oynuyordu .cok internet yiyor diye sildi :)

Back
X