ESIMLE ARAMIZDAKI ILETISIMSIZLIK NASIL GIDEREBILIRIM ?? LÜTFEN AKIL VERIR MISINIZ BANA

Nasil duzelticem kendimi peki akil verin lutfen
İlk utanmayacaksın. Eşinle sevişe biliyorsan konuşa bilirsinde. Cesaretini topla konuşmamız lazım de karşısına otur gözlerinin içine bakarak artık eski ilgisinin kalmadığını sevgisini hissedemeğini söyle nedeni nedir bir açıklama yaparmısın diye sor bakalım ne diyecek. Açıklamalarınada hemen öfkelenme tamamı ne dediğini merak ediyorum banda söylersen sevinirim.

İlk utanmayacaksın. Eşinle sevişe biliyorsan konuşa bilirsinde. Cesaretini topla konuşmamız lazım de karşısına otur gözlerinin içine bakarak artık eski ilgisinin kalmadığını sevgisini hissedemeğini söyle nedeni nedir bir açıklama yaparmısın diye sor bakalım ne diyecek. Açıklamalarınada hemen öfkelenme tamamı ne dediğini merak ediyorum banda söylersen sevinirim.
Yaklasik 1 saat once ayni dediginiz gibi konuştuk . Haklisin hata ben de seninle yeterince ilgilenmiyorum . Ozur dilerim . Bir daha yapmam . Diyor ama sadece demekle kaliyor o anlik ..1 yildir ayni seyleri soylemekten ayno seyleri duymaktan biktim .. ona baska nasil anlatabilirim

Yaklasik 1 saat once ayni dediginiz gibi konuştuk . Haklisin hata ben de seninle yeterince ilgilenmiyorum . Ozur dilerim . Bir daha yapmam . Diyor ama sadece demekle kaliyor o anlik ..1 yildir ayni seyleri soylemekten ayno seyleri duymaktan biktim .. ona baska nasil anlatabilirim
Çapkın bir erkek değilse mesela Aile nin yanına git hiç onu arama bırak kendisi arasın. Her aradığında açma işim vardı temizlik yapıyordum çay koyuyordum DİKKAT etmemişim de. O zaman çok zoruna gider. Gittinmi 15-20 gün kal Ailene de birşey anlatma sakın daralıp çaktırma

Çapkın bir erkek değilse mesela Aile nin yanına git hiç onu arama bırak kendisi arasın. Her aradığında açma işim vardı temizlik yapıyordum çay koyuyordum DİKKAT etmemişim de. O zaman çok zoruna gider. Gittinmi 15-20 gün kal Ailene de birşey anlatma sakın daralıp çaktırma
Geçen geldim ailemden . Cok sık yollamaz . Capkin degil aallahtan .. ben aramazsam o hic aramaz bi de oyle bi huyu var

Aile terapistine gitmek istediğini söyle randevu al ve git sonunuz bizim gibi olmasın aklıma başka birşey gelmiyor :KK43:
Cok tesekkur ederim :( ama cozulmezse ayrilcam cok sevmeme ragmen olmuyor cunku tek taraflı yurumuyor

6 sene boyunca hic boyle bi problem ilr karsilasmadim . Evlendikten sonra boyle oldu . Cok zoruma gidiyor .
Evlendikten sonra ne değiştiki artı severek evlenilmiş uzun zaman bir birliktelik var ortada eşinizi karşınıza alıp konuştuğunuz da bu durumu tepkisi ne oluyor yani ne oldu da böyle olduk diyemiyormusunuz

Evlilikten sonra fabrika ayarlarına dönüyor coğu erkek.Cok sey yapmayin ,bir cok evli ciftte var bu sorun.Ben dilini kullanarak,sen şöylesin böylesin demeden cümleler kurun.Ben sinemaya gitmeyi cok seviyorum seninle vs gibi.Sabırli olucaksiniz bir de.Kendimden biliyorum

Evlendikten sonra ne değiştiki artı severek evlenilmiş uzun zaman bir birliktelik var ortada eşinizi karşınıza alıp konuştuğunuz da bu durumu tepkisi ne oluyor yani ne oldu da böyle olduk diyemiyormusunuz
Diyorum demez miyim onun gozunde hocbir sorun yok . Ona gore hersey yolunda . Ben sacmaliyormusum

Evlilikten sonra fabrika ayarlarına dönüyor coğu erkek.Cok sey yapmayin ,bir cok evli ciftte var bu sorun.Ben dilini kullanarak,sen şöylesin böylesin demeden cümleler kurun.Ben sinemaya gitmeyi cok seviyorum seninle vs gibi.Sabırli olucaksiniz bir de.Kendimden biliyorum
Bilmiyorum ne yapmam gerektigini

Bilmiyorum ne yapmam gerektigini
Yani evlilik böyle bir sey biraz da.Gercek kisilikler ortaya cikar.Taniyorum dediginiz adam hakkinda ne cok sey bilmiyor oldugunuzu anlarsiniz.6 yil degil 10,15 yil bile sevgililikten sonra evlenseniz ilişkiniz evlilik öncesi gibi olmaz.Cünkü ilişkide level atlayip evlenmişsinizdir artik.Kendisi bir sorunun olmadigini söylüyor ise onu istediginiz kıvama siz getireceksiniz.Bunun icin de evlilik koçlari,terapiler hatta böyle bir ton video var isim vermek yanlis olur burdan .Onlari izleyin.Güzel ,etkileyici taktikler veriyorlar.Yok uğrasamam hic derseniz yine siz bilirsiniz.Umarim istediginiz gibi olur her sey

Yani evlilik böyle bir sey biraz da.Gercek kisilikler ortaya cikar.Taniyorum dediginiz adam hakkinda ne cok sey bilmiyor oldugunuzu anlarsiniz.6 yil degil 10,15 yil bile sevgililikten sonra evlenseniz ilişkiniz evlilik öncesi gibi olmaz.Cünkü ilişkide level atlayip evlenmişsinizdir artik.Kendisi bir sorunun olmadigini söylüyor ise onu istediginiz kıvama siz getireceksiniz.Bunun icin de evlilik koçlari,terapiler hatta böyle bir ton video var isim vermek yanlis olur burdan .Onlari izleyin.Güzel ,etkileyici taktikler veriyorlar.Yok uğrasamam hic derseniz yine siz bilirsiniz.Umarim istediginiz gibi olur her sey
Cok tesekkur ederim yapicam izleticem hatta yoksa olmuyoe baska türlü

Cok tesekkur ederim yapicam izleticem hatta yoksa olmuyoe baska türlü
Ona izletmeyin,siz izleyin önce söylemeden.Taktikler veriyorlar çünkü kadinlara .Erkekler böyle seylere sıcak bakmiyor maalesef.Zaman bile ayirmazlar.Off ne kadar deneyimlenmişim ben ya ..Yillarin bana verdigi yetkiyle yaziyorum yanlis anlamayin.Kolayliklar dilerim

Ona izletmeyin,siz izleyin önce söylemeden.Taktikler veriyorlar çünkü kadinlara .Erkekler böyle seylere sıcak bakmiyor maalesef.Zaman bile ayirmazlar.Off ne kadar deneyimlenmişim ben ya ..Yillarin bana verdigi yetkiyle yaziyorum yanlis anlamayin.Kolayliklar dilerim
Cok t3sekkur ederimmm

HEPINIZE COK TESEKKUR EDERIM BENI DIKKATE ALIP CEVAPLADIĞINIZ ICIN ,AKIL VERDIGINIZ ICIN .. HAKKINIZI HELAL EDIN KAFANIZI SISIRDIM BELKI KENDI CEVIZ KABUGUNU DOLDURMAYACAK DERDIM ILE .. INSAN KENDI AILESINE ANLATAMADIKLARINI BURAYA YAZIYOR .. ÇÜNKÜ DERDIMIZDEN FAYDALANICAK AKRABA ES DOST SÜRÜSÜ YOK BURDA .. IYI KI BOYLE BI YER VAR 💕COK SAGOLUN

Ya bırakın öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünmeyi. Kendinizi özletin o düşünsün nasıl eskisi gibi olabilceginizi. Yeter be nedir çektiğimiz

Merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim ama evlendigimden beri esimle aramda hep bi iletişimsizlik var . Mesela ben ona kendimi ifade edemiyorum ve bundan dolayi agliyorum kendimi tutamiyorum . Ne zaman ki ona hatasini soylemeye calissam Ne Alaka ya diyip soze basliyor kendini uste cikarmaya calsiiyor. Artik bunaldim ya . Kabullenmiyor hatalarini .sanki ben boş konusuyormusum gibi geliyor ona .. ya da tamam diyor özür diliyor . Iki gun ayni üçüncü gun yine ayni hareketlerine devam ediyor .. aramizdaki neden de ilgisizlik .zoruma gidiyor benimle yeterince ilgilenmemesi .( Cok severek evlendik 6 sene sonra) benimle ilgilenmesi icin ne diyebilirim de bana gercekten hak vermesi icin. Cünkü kabullenmiyor
Benim esim cok dışarı çıkardı birde annesi ve ablasıyla cok sorunlar yasiyordum ve ne desem beni anlamak istemiyordu dinlemek dahi istemediği oluyordu bigun soyledim daha ne kadar dışarı çıkacaksın ben ilgi istiyorum oturup 50 yaşındaki insanlar gibi kocam eve gelsin diye bekleyemem benide anla bi dersim oluyo dışarıya anlatsam vahlayip dururlar senle konusamicaksam sen bana care olamicaksan kimden medet umacağım dedim ogun sadece sustu iki gun sonra geldi ozurdiledi ogun bugündür bidaha yapmadı cok skur ilgisi artti

Back
X